Úvod
Nové epizody: Podcasty o Volnočasových aktivitách: Relaxace, koníčky a zábava
Nové epizody: Podcasty o Volnočasových aktivitách: Relaxace, koníčky a zábava
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.
Volnočasové

Výlety: Zámek Jánský Vrch byl letním sídlem vratislavských biskupů. Stal se kulturním centrem celého kraje
4. 8. 2025
4 min

Techno: Magnetogenetika. Čeští vědci využili magnety k ovlivnění buněk a upřesnili tak poznatky o rakovině
4. 8. 2025
11 min

Zprávy z jižních Čech: Obchvat odvedl z centra Lišova tisíce aut. Místní si změnu chválí, ale restaurace přišla o tržby
4. 8. 2025
2 min

Host ve studiu: Minout Prahu! Německá spisovatelka Anette Selg stráví měsíc v Hradci Králové a napíše o něm povídku
4. 8. 2025

Vzhůru do Karlovarského kraje: Navštivte znovuzrozenou botanickou zahradu nebo lázeňský trojúhelník
4. 8. 2025
2 min

Vzhůru do Karlovarského kraje: Navštivte znovuzrozenou botanickou zahradu nebo lázeňský trojúhelník
4. 8. 2025
2 min

Jihočeská vlastivěda: Impozantní dvůr Bisingrov stojí na Písecku. Areálu dominuje cihlový komín z doby, kdy tu byl lihovar
4. 8. 2025
1 min

„Někdy mám pocit, že nežiju jeden, ale pět životů - jsem taková jaderná elektrárna,“ říká Zdeňka Žádníková
4. 8. 2025
46 min

„Někdy mám pocit, že nežiju jeden, ale pět životů - jsem taková jaderná elektrárna,“ říká Zdeňka Žádníková
4. 8. 2025
46 min

Bojs: Terapie není slabost. Muži si to začínají uvědomovat, říká zakladatel Hedepy Krčil
3. 8. 2025
44 min