Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Jan Kříž o Biografu láska 2: Zjistil jsem, že vytvořit na divadle druhý díl je oříšek

Alex a host: Jan Kříž o Biografu láska 2: Zjistil jsem, že vytvořit na divadle druhý díl je oříšek

21. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Jan Kříž o Biografu láska 2: Zjistil jsem, že vytvořit na divadle druhý díl je oříšek

Alex a host: Jan Kříž o Biografu láska 2: Zjistil jsem, že vytvořit na divadle druhý díl je oříšek

21. 1. 2026

29 min

21. 1. 2026

29 min

21. 1. 2026

29 min

21. 1. 2026

29 min

21. 1. 2026

29 min

21. 1. 2026

29 min

21. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ve 14 letech sbírá plavkyně Sofie Veselá medaile. Trenér chce největší úspěch načasovat v dospělosti

Host ve studiu: Ve 14 letech sbírá plavkyně Sofie Veselá medaile. Trenér chce největší úspěch načasovat v dospělosti

21. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Vdechování vodíku jako prevence před demencí. První dobrovolníci se v Ostravě zapojili do klinické…

Zprávy ČRo Ostrava: Vdechování vodíku jako prevence před demencí. První dobrovolníci se v Ostravě zapojili do klinické…

21. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Na pohovce Jožky Kubáníka s Ondřejem Rumlem

Na pohovce Jožky Kubáníka: Na pohovce Jožky Kubáníka s Ondřejem Rumlem

21. 1. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Osteoporóza – je kost jen věšákem na svaly?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Osteoporóza – je kost jen věšákem na svaly?

21. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka s Ondřejem Rumlem

Na pohovce Jožky Kubáníka s Ondřejem Rumlem

21. 1. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Proč teď všichni vzpomínají na rok 2016? Co byl nejhranější song toho roku na Expres FM? A nebyly devadesátky lepší?

Proč teď všichni vzpomínají na rok 2016? Co byl nejhranější song toho roku na Expres FM? A nebyly devadesátky lepší?

21. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Kubáň chce dostat fotbalové Ústí do první ligy. Klub proto nově zřizuje analyticko-skautské oddělení

Zprávy ze Severu: Kubáň chce dostat fotbalové Ústí do první ligy. Klub proto nově zřizuje analyticko-skautské oddělení

21. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Polední Pauza S06E02 - Rozhovor s Mitchellem Landem (AJ)

Polední Pauza S06E02 - Rozhovor s Mitchellem Landem (AJ)

21. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Fagotista Jan Soukup stojí za koncertem, který v Ostravě odehraje 600 hudebníků

Host Českého rozhlasu Ostrava: Fagotista Jan Soukup stojí za koncertem, který v Ostravě odehraje 600 hudebníků

21. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody Fagotista Jan Soukup stojí za koncertem, který v Ostravě odehraje 600 hudebníků

Fagotista Jan Soukup stojí za koncertem, který v Ostravě odehraje 600 hudebníků

21. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Krajská zdravotní se v lednu zapojí do Dnů zdraví

Host Dopoledního expresu: Krajská zdravotní se v lednu zapojí do Dnů zdraví

21. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Krajská zdravotní se v lednu zapojí do Dnů zdraví

Krajská zdravotní se v lednu zapojí do Dnů zdraví

21. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Cech malířů pomohl vymalovat prostory organizace APLA v Táboře. Ta podporuje lidi s autismem

Zprávy z jižních Čech: Cech malířů pomohl vymalovat prostory organizace APLA v Táboře. Ta podporuje lidi s autismem

21. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Potravinové doplňky

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Potravinové doplňky

21. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Téma: Potravinové doplňky

Téma: Potravinové doplňky

21. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Střídavá péče už právnicky neexistuje. Změna platí od 1. ledna 2026

Radioporadna: Střídavá péče už právnicky neexistuje. Změna platí od 1. ledna 2026

21. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Střídavá péče už právnicky neexistuje. Změna platí od 1. ledna 2026

Střídavá péče už právnicky neexistuje. Změna platí od 1. ledna 2026

21. 1. 2026

18 min