Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O našich cestách do Polska || Poslední Podcast #9

O našich cestách do Polska || Poslední Podcast #9

25. 8. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Novinky a změny ve vysílání ČRo Ostrava představil šéf programu Richard Piskala

K věci ČRo Ostrava: Novinky a změny ve vysílání ČRo Ostrava představil šéf programu Richard Piskala

25. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Režisér Tim Burton. Jak se z podivína stal mistr podivna!

Příběhy z kalendáře: Režisér Tim Burton. Jak se z podivína stal mistr podivna!

25. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Energie v Česku: Proč jsou některé ceníky levnější než ceny na burze?

Zprávy pro Plzeňský kraj: Energie v Česku: Proč jsou některé ceníky levnější než ceny na burze?

25. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Krásná česká žena na Kostarice nikdy královnou krásy nebude. Pokud to ovšem není Věstonická venuše

Krásná česká žena na Kostarice nikdy královnou krásy nebude. Pokud to ovšem není Věstonická venuše

25. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Stavaři nestihnou včas dokončit křižovatku u školy v Novém Boru

Zprávy pro Liberecký kraj: Stavaři nestihnou včas dokončit křižovatku u školy v Novém Boru

25. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Obyvatelé Trojanovic protestují proti stavbě velkého hotelového komplexu

Zprávy ČRo Ostrava: Obyvatelé Trojanovic protestují proti stavbě velkého hotelového komplexu

25. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Užívání léků

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Užívání léků

25. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Vlna: Feministická perspektiva nám pomáhá vidět Prahu jinak, říká zakladatelka Prague Feminist Tours

Vlna: Feministická perspektiva nám pomáhá vidět Prahu jinak, říká zakladatelka Prague Feminist Tours

25. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Frýdlant vstoupí do nadcházející plesové sezony s obnoveným sálem

Zprávy pro Liberecký kraj: Frýdlant vstoupí do nadcházející plesové sezony s obnoveným sálem

25. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Slejvák: Léto končí, seriálový podzim začíná. Zrádci nebo Ano, šéfe! lákají na pokračování

Slejvák: Léto končí, seriálový podzim začíná. Zrádci nebo Ano, šéfe! lákají na pokračování

25. 8. 2025

47 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Správa železnic bude na podzim pokračovat v opravě trati u Hustopečí po vykolejení vlaku s benzenem

Zprávy ČRo Olomouc: Správa železnic bude na podzim pokračovat v opravě trati u Hustopečí po vykolejení vlaku s benzenem

25. 8. 2025

17 sec

Obrázek epizody Odpolední interview: Zámek Janovice u Rýmařova otevřel poprvé prohlídkovou trasu s dobově zařízenými interiéry

Odpolední interview: Zámek Janovice u Rýmařova otevřel poprvé prohlídkovou trasu s dobově zařízenými interiéry

25. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Zámek Janovice u Rýmařova otevřel poprvé prohlídkovou trasu s dobově zařízenými interiéry

Zámek Janovice u Rýmařova otevřel poprvé prohlídkovou trasu s dobově zařízenými interiéry

25. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Veterináři potvrdili výskyt newcastleské choroby drůbeže ve Cvikově

Zprávy pro Liberecký kraj: Veterináři potvrdili výskyt newcastleské choroby drůbeže ve Cvikově

25. 8. 2025

58 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Univerzita Karlova a Ústecký kraj se dohodly na spolupráci při vzdělávání lékařského personálu

Zprávy ze Severu: Univerzita Karlova a Ústecký kraj se dohodly na spolupráci při vzdělávání lékařského personálu

25. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody 💡 Denní světlo jako lék. Proč ho doma i v kanceláři potřebujeme a jak ho pustit dovnitř?

💡 Denní světlo jako lék. Proč ho doma i v kanceláři potřebujeme a jak ho pustit dovnitř?

25. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Holocron #22 - Mandalorian S1

Holocron #22 - Mandalorian S1

25. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: U Lipna skončil sportovně kulturní festival, ohlédnou se za ním Sportovní ozvěny

Sportovní ozvěny: U Lipna skončil sportovně kulturní festival, ohlédnou se za ním Sportovní ozvěny

25. 8. 2025

6 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Jedenáct premiér, nové projekty i nové tváře. Moravské divadlo Olomouc 7. září zahájí novou sezónu

Zprávy ČRo Olomouc: Jedenáct premiér, nové projekty i nové tváře. Moravské divadlo Olomouc 7. září zahájí novou sezónu

25. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Po padesátce se mi otevřela nová kapitola. Šansony jsou výtahem do mého srdce, říká Alena Antalová

Alex a host: Po padesátce se mi otevřela nová kapitola. Šansony jsou výtahem do mého srdce, říká Alena Antalová

25. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Po padesátce se mi otevřela nová kapitola. Šansony jsou výtahem do mého srdce, říká Alena Antalová

Alex a host: Po padesátce se mi otevřela nová kapitola. Šansony jsou výtahem do mého srdce, říká Alena Antalová

25. 8. 2025

26 min

25. 8. 2025

26 min

25. 8. 2025

26 min

25. 8. 2025

26 min