Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: I ve floristice vládnou módní trendy a styly. Ke květinám přidejte různé listy nebo větvičky

Hobby magazín: I ve floristice vládnou módní trendy a styly. Ke květinám přidejte různé listy nebo větvičky

28. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody I ve floristice vládnou módní trendy a styly. Ke květinám přidejte různé listy nebo větvičky

I ve floristice vládnou módní trendy a styly. Ke květinám přidejte různé listy nebo větvičky

28. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Na školu jsem kašlal. Byl jsem rád, že jsem prolezl k maturitě, říká Kalkulátor ze soutěže Na lovu

Alex a host: Na školu jsem kašlal. Byl jsem rád, že jsem prolezl k maturitě, říká Kalkulátor ze soutěže Na lovu

28. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Na školu jsem kašlal. Byl jsem rád, že jsem prolezl k maturitě, říká Kalkulátor ze soutěže Na lovu

Alex a host: Na školu jsem kašlal. Byl jsem rád, že jsem prolezl k maturitě, říká Kalkulátor ze soutěže Na lovu

28. 8. 2025

25 min

28. 8. 2025

25 min

28. 8. 2025

25 min

28. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Místo minestrone „majnestroun" aneb Jak poznáte, že do restaurace přišel další pitomec?

Místo minestrone „majnestroun" aneb Jak poznáte, že do restaurace přišel další pitomec?

28. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Památkově chráněné nádraží v Žatci je po rekonstrukci. Budova si zachovala historický vzhled

Zprávy ze Severu: Památkově chráněné nádraží v Žatci je po rekonstrukci. Budova si zachovala historický vzhled

28. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak fungují rovnátka na nehty a které vitamíny pomáhají, radí odbornice Tamara Rotterová

Jak fungují rovnátka na nehty a které vitamíny pomáhají, radí odbornice Tamara Rotterová

28. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Battlefields of the Napoleonic Wars - Jednoduše do napoleonských bitev, ale s elegancí a stylem! | DOJMY

Battlefields of the Napoleonic Wars - Jednoduše do napoleonských bitev, ale s elegancí a stylem! | DOJMY

28. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Učitelé v základní škole Metelkovo náměstí v Teplicích už se připravují na nový školní rok

Zprávy ze Severu: Učitelé v základní škole Metelkovo náměstí v Teplicích už se připravují na nový školní rok

28. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Značka Leeda designérky Lucie Kutálkové je chytrou módou pro každodenní outfity i červený koberec

Značka Leeda designérky Lucie Kutálkové je chytrou módou pro každodenní outfity i červený koberec

28. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Jablonec nad Nisou díky solárním panelům uspoří až třetinu nákladů na energie

Zprávy pro Liberecký kraj: Jablonec nad Nisou díky solárním panelům uspoří až třetinu nákladů na energie

28. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Point Plus: místo setkávání a podpory pro všechny generace v Jihlavě

Dobré dopoledne: Point Plus: místo setkávání a podpory pro všechny generace v Jihlavě

28. 8. 2025

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nejnabitější víkend hradeckého kulturního léta: Dronová show a také festivaly Kefír i Let's Busk

Host ve studiu: Nejnabitější víkend hradeckého kulturního léta: Dronová show a také festivaly Kefír i Let's Busk

28. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Speciál ČRo Plzeň: Je to fajn práce. Každý den je jiný, říká editor vysílání

Speciál ČRo Plzeň: Je to fajn práce. Každý den je jiný, říká editor vysílání

28. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Ředitelku krajské hygienické stanice ve Zlíně prošetří kvůli jejím kauzám speciální komise

Zprávy ze Zlínského kraje: Ředitelku krajské hygienické stanice ve Zlíně prošetří kvůli jejím kauzám speciální komise

28. 8. 2025

20 sec

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Pavel Batěk: Podal jsem si ruku s Belmondem. Náhoda to nebyla!

Blízká setkání: Herec Pavel Batěk: Podal jsem si ruku s Belmondem. Náhoda to nebyla!

28. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Nejsem silná žena, pochybuju o sobě. Klidně bych ještě měla dítě, říká Barbara Nesvadbová

Nejsem silná žena, pochybuju o sobě. Klidně bych ještě měla dítě, říká Barbara Nesvadbová

28. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Vlna: Méně pivka, více fitka. Jak přistupují mladí lidé k pohybu a sportu?

Vlna: Méně pivka, více fitka. Jak přistupují mladí lidé k pohybu a sportu?

28. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Jak se bezpečně chovat u vody? Policie uspořádala preventivní akci

Zprávy pro Plzeňský kraj: Jak se bezpečně chovat u vody? Policie uspořádala preventivní akci

28. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody #59 #prosteja Nejen o józe s Veronikou Plátovou

#59 #prosteja Nejen o józe s Veronikou Plátovou

28. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Muzikoterapie vyvede děti s autismem z chaosu. Nejkonejšivějším hudebním nástrojem je hlas maminky

Radioporadna: Muzikoterapie vyvede děti s autismem z chaosu. Nejkonejšivějším hudebním nástrojem je hlas maminky

28. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Léto na zahradě

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Léto na zahradě

28. 8. 2025

18 min