Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Barva krémová s bronzovou září a perlení. Pijme burčák, je naší tradicí, povzbuzuje vinař

Host Dopoledne pod Ještědem: Barva krémová s bronzovou září a perlení. Pijme burčák, je naší tradicí, povzbuzuje vinař

11. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody Barva krémová s bronzovou září a perlení. Pijme burčák, je naší tradicí, povzbuzuje vinař

Barva krémová s bronzovou září a perlení. Pijme burčák, je naší tradicí, povzbuzuje vinař

11. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Poutě a poutnictví

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Poutě a poutnictví

11. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Zdeno Balenciaga Don: "Můj nejdražší fit stál 18 milionů. Děláme appku na mental health." | DUNGGEON Pocast #12

Zdeno Balenciaga Don: "Můj nejdražší fit stál 18 milionů. Děláme appku na mental health." | DUNGGEON Pocast #12

11. 9. 2025

3 hod 38 min

Obrázek epizody ERROR1K‬: "Zpívat NWORD v písničce je ok. Videa jsem schovával před třídou." | DUNGGEON Podcast #11

ERROR1K‬: "Zpívat NWORD v písničce je ok. Videa jsem schovával před třídou." | DUNGGEON Podcast #11

11. 9. 2025

4 hod 17 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Svijanské aréně v Liberci hrozí zavření, podle posledního posudku střecha vydrží do prvního sněhu

Vybrali jsme pro vás: Svijanské aréně v Liberci hrozí zavření, podle posledního posudku střecha vydrží do prvního sněhu

11. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #220 | UFC Paříž, FNC | HH: OKTAGON 75, UFC Noche, BOX

BREAKDOWN #220 | UFC Paříž, FNC | HH: OKTAGON 75, UFC Noche, BOX

11. 9. 2025

1 hod 46 min

Obrázek epizody VLNA 07 - Kodex hráče, jídlo a pití u stolu, jaké hry milujeme a jaké bychom zničili?

VLNA 07 - Kodex hráče, jídlo a pití u stolu, jaké hry milujeme a jaké bychom zničili?

11. 9. 2025

56 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Minifestival Vrstvy připomene 200. výročí vzniku první fotografie v dějinách

Odpolední interview: Minifestival Vrstvy připomene 200. výročí vzniku první fotografie v dějinách

11. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Minifestival Vrstvy připomene 200. výročí vzniku první fotografie v dějinách

Minifestival Vrstvy připomene 200. výročí vzniku první fotografie v dějinách

11. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Kvůli vandalům uzavřeli hlavní hřbitov v Olomouci. Pohřbů ani provozu krematoria se opatření netýká

Zprávy ČRo Olomouc: Kvůli vandalům uzavřeli hlavní hřbitov v Olomouci. Pohřbů ani provozu krematoria se opatření netýká

11. 9. 2025

14 sec

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Spisovatelka Iva Hadj Moussa: Žínku z froté materiálu jsem dlouho neviděla

Brambora s vejcem: Spisovatelka Iva Hadj Moussa: Žínku z froté materiálu jsem dlouho neviděla

11. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Jak Čtyřkolák přišel ke svému jménu

Středočeské příběhy: Jak Čtyřkolák přišel ke svému jménu

11. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Vlna: Empatie, péče, odvaha říct si o pomoc. Progresivní muži hledají cesty k maskulinitě přes emoce

Vlna: Empatie, péče, odvaha říct si o pomoc. Progresivní muži hledají cesty k maskulinitě přes emoce

11. 9. 2025

37 min

Obrázek epizody Radioporadna: Při kvašení je důležité zamezit přístupu vzduchu a naopak vznikající plyny musí unikat z nádoby ven

Radioporadna: Při kvašení je důležité zamezit přístupu vzduchu a naopak vznikající plyny musí unikat z nádoby ven

11. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Při kvašení je důležité zamezit přístupu vzduchu a naopak vznikající plyny musí unikat z nádoby ven

Při kvašení je důležité zamezit přístupu vzduchu a naopak vznikající plyny musí unikat z nádoby ven

11. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kritici mi vysvětlili, že maluji českou grotesku, což jsem nevěděl, směje se výtvarník Michal Tomek

Host ve studiu: Kritici mi vysvětlili, že maluji českou grotesku, což jsem nevěděl, směje se výtvarník Michal Tomek

11. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Narkomanku, kterou hraju v Mladé krvi, doma vždycky ještě chvíli rozdýchávám, říká Bára Jánová

Alex a host: Narkomanku, kterou hraju v Mladé krvi, doma vždycky ještě chvíli rozdýchávám, říká Bára Jánová

11. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Narkomanku, kterou hraju v Mladé krvi, doma vždycky ještě chvíli rozdýchávám, říká Bára Jánová

Alex a host: Narkomanku, kterou hraju v Mladé krvi, doma vždycky ještě chvíli rozdýchávám, říká Bára Jánová

11. 9. 2025

25 min

11. 9. 2025

25 min

11. 9. 2025

25 min

11. 9. 2025

25 min

11. 9. 2025

25 min

11. 9. 2025

25 min

11. 9. 2025

25 min