Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ženou Českobudějovicka se stala Růžena Balláková, starostka obce Svatý Jan nad Malší

Ženou Českobudějovicka se stala Růžena Balláková, starostka obce Svatý Jan nad Malší

24. 9. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Plzeňský západní okruh měly od června hlídat nové radary. Jejich nasazení brání technické problémy

Zprávy pro Plzeňský kraj: Plzeňský západní okruh měly od června hlídat nové radary. Jejich nasazení brání technické problémy

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti jsem nechtěl. Když mi můj syn obrátil svět vzhůru nohama, dělal jsem dlouho, že se nic neděje

Houpačky: Děti jsem nechtěl. Když mi můj syn obrátil svět vzhůru nohama, dělal jsem dlouho, že se nic neděje

24. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Samoživitelé v Praze a Brně to mají snazší, říká spoluzakladatelka projektu Fandi mámám Žaneta Slámová

Samoživitelé v Praze a Brně to mají snazší, říká spoluzakladatelka projektu Fandi mámám Žaneta Slámová

24. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Rakovničtí loutkáři slaví 50 let. Jejich scéna patří k nejlépe vybaveným v Česku

Středočeské příběhy: Rakovničtí loutkáři slaví 50 let. Jejich scéna patří k nejlépe vybaveným v Česku

24. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody 077 PŘECHOD LOFOT 1/2: Camino de Lofoten v dešti a větru

077 PŘECHOD LOFOT 1/2: Camino de Lofoten v dešti a větru

24. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Máme hosty: Mlýny v polovině. Po dvou letech fungování majitel sní o nové čtvrti

Máme hosty: Mlýny v polovině. Po dvou letech fungování majitel sní o nové čtvrti

24. 9. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Ivan Kytka: Británie uznala Palestinu i kvůli špatnému svědomí z koloniální éry

Jak to vidí...: Novinář Ivan Kytka: Británie uznala Palestinu i kvůli špatnému svědomí z koloniální éry

24. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Důstojné stáří začíná teď. Člověk kolem čtyřicítky by se na něj už měl chystat

Máme hosty: Důstojné stáří začíná teď. Člověk kolem čtyřicítky by se na něj už měl chystat

24. 9. 2025

7 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Vše si musíme vézt s sebou.‘ Armádní zdravotníci cvičí nasazení polní nemocnice na Kroměřížsku

Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Vše si musíme vézt s sebou.‘ Armádní zdravotníci cvičí nasazení polní nemocnice na Kroměřížsku

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Dvě třetiny dětí, které vyšetřili v ‚Dentobusu‘, měly kazy. Dodávka objela deset moravskoslezských…

Zprávy ČRo Ostrava: Dvě třetiny dětí, které vyšetřili v ‚Dentobusu‘, měly kazy. Dodávka objela deset moravskoslezských…

24. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Zdena Kolářová: Chlebíčková mánie

Rozhlasový sloupek: Zdena Kolářová: Chlebíčková mánie

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Další hostem pořadu Z archivu osobností je vedoucí violové sekce České filharmonie Eva Krestová

Další hostem pořadu Z archivu osobností je vedoucí violové sekce České filharmonie Eva Krestová

24. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: Nejúspěšnějším pilotem české národnosti v první světové válce byl Otto Jindra z Chlumu u Třeboně

Jihočeská vlastivěda: Nejúspěšnějším pilotem české národnosti v první světové válce byl Otto Jindra z Chlumu u Třeboně

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Lov divokých kachen rozděluje Býkovec na Jihlavsku. Místní si stěžují, že je střelba ohrožuje

Zprávy z Vysočiny: Lov divokých kachen rozděluje Býkovec na Jihlavsku. Místní si stěžují, že je střelba ohrožuje

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Hustopečích nad Bečvou přestal platit stav nebezpečí. Zasažené území je bezpečně izolované

Zprávy ČRo Olomouc: V Hustopečích nad Bečvou přestal platit stav nebezpečí. Zasažené území je bezpečně izolované

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Kryté haly a hřiště v Českých Budějovicích nestačí. Dojíždění je neefektivní a náročné, říkají spor…

Zprávy z jižních Čech: Kryté haly a hřiště v Českých Budějovicích nestačí. Dojíždění je neefektivní a náročné, říkají spor…

24. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Česká NEJ: Nejkratší tuzemskou dálnicí je D56. Víte, kolik měří kilometrů?

Česká NEJ: Nejkratší tuzemskou dálnicí je D56. Víte, kolik měří kilometrů?

24. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Česká NEJ: Nejkratší tuzemskou dálnicí je D56. Víte, kolik měří kilometrů?

24. 9. 2025

1 min

24. 9. 2025

1 min

24. 9. 2025

1 min

24. 9. 2025

1 min

24. 9. 2025

1 min

24. 9. 2025

1 min

24. 9. 2025

1 min