Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Výlety: Příběh záchrany více než tisíce Židů začal ve Svitavách. Oskar Schindler má v rodném městě expozici

Výlety: Příběh záchrany více než tisíce Židů začal ve Svitavách. Oskar Schindler má v rodném městě expozici

25. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Výlety: Příběh záchrany více než tisíce Židů začal ve Svitavách. Oskar Schindler má v rodném městě expozici

Výlety: Příběh záchrany více než tisíce Židů začal ve Svitavách. Oskar Schindler má v rodném městě expozici

25. 1. 2026

3 min

25. 1. 2026

3 min

25. 1. 2026

3 min

25. 1. 2026

3 min

25. 1. 2026

3 min

25. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody #1 Pro koho je agility?

#1 Pro koho je agility?

25. 1. 2026

45 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Folklor je srdcovka na celý život.‘ Tancem a písněmi oslavil soubor Kopaničárek 60. výročí založení

Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Folklor je srdcovka na celý život.‘ Tancem a písněmi oslavil soubor Kopaničárek 60. výročí založení

25. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Záhada v kupé

Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Záhada v kupé

25. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Můj kraj: Rodák z Pačejova zkrátil 2. světovou válku

Můj kraj: Rodák z Pačejova zkrátil 2. světovou válku

25. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Když nás dělí v okně mříž. Setkání s Elenou Čipcovou a Hubertem Hromkem

Když nás dělí v okně mříž. Setkání s Elenou Čipcovou a Hubertem Hromkem

25. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Když nás dělí v okně mříž. Setkání s Elenou Čipcovou a Hubertem Hromkem

Odpolední interview: Když nás dělí v okně mříž. Setkání s Elenou Čipcovou a Hubertem Hromkem

25. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Jihočeské nebe: Joseph-Louis Lagrange byl jedním z největších matematiků, ale také studoval oběžné dráhy planet

Jihočeské nebe: Joseph-Louis Lagrange byl jedním z největších matematiků, ale také studoval oběžné dráhy planet

25. 1. 2026

6 min

Obrázek epizody Knižní hlídka: Pro každého existuje poezie, která si ho najde, tvrdí básník a nakladatel Martin Reiner

Knižní hlídka: Pro každého existuje poezie, která si ho najde, tvrdí básník a nakladatel Martin Reiner

25. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: ‚Jediný Lenin kouká do budoucnosti.‘ Havířov chce proměnit náměstí Republiky, místo soch raději vodu

Zprávy ČRo Ostrava: ‚Jediný Lenin kouká do budoucnosti.‘ Havířov chce proměnit náměstí Republiky, místo soch raději vodu

25. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Jak se dělá seriál Císařovna, který vyhrál Emmy | rozhovor se showrunnerkou Katie Eyssen

Jak se dělá seriál Císařovna, který vyhrál Emmy | rozhovor se showrunnerkou Katie Eyssen

25. 1. 2026

50 min

Obrázek epizody Omeletky: „Budulínek i liška na výkresu syna chyběli.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma pohádky

Omeletky: „Budulínek i liška na výkresu syna chyběli.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma pohádky

25. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

Až na dřeň: Hana Třeštíková o mateřství: Mělo smysl jít s kůží na trh, děkovaly mi za to desítky žen

25. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Dělení hudby na žánry mi bylo vždycky fuk, tvrdí zpěvák Dan Bárta. Hlavně chci být svůj

Hudební kavárna Pavla Vítka: Dělení hudby na žánry mi bylo vždycky fuk, tvrdí zpěvák Dan Bárta. Hlavně chci být svůj

25. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Chtěla jsem vědět, jak fungují ostatní sporty.‘ Na ‚svěťáku‘ ve Špindlu pomáhá celkem 220 nadšenců

Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Chtěla jsem vědět, jak fungují ostatní sporty.‘ Na ‚svěťáku‘ ve Špindlu pomáhá celkem 220 nadšenců

25. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Když v zimě chřadnou kytky i lidé: sprcha, světlo a polévka z hlívy

Když v zimě chřadnou kytky i lidé: sprcha, světlo a polévka z hlívy

25. 1. 2026

6 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Když v zimě chřadnou kytky i lidé: sprcha, světlo a polévka z hlívy

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Když v zimě chřadnou kytky i lidé: sprcha, světlo a polévka z hlívy

25. 1. 2026

6 min

Obrázek epizody Fouskův svět: Oslí variace

Fouskův svět: Oslí variace

25. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Fouskův svět: Oslí variace

Fouskův svět: Oslí variace

25. 1. 2026

3 min