Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Výlety: V Českých Milovech si můžete užít venkovní únikovou hru, ve které ožívá zakladatel sklářské huti

Výlety: V Českých Milovech si můžete užít venkovní únikovou hru, ve které ožívá zakladatel sklářské huti

7. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: V Českých Milovech si můžete užít venkovní únikovou hru, ve které ožívá zakladatel sklářské huti

Výlety: V Českých Milovech si můžete užít venkovní únikovou hru, ve které ožívá zakladatel sklářské huti

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

7. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Držiteli Medailí města Liberec jsou Markéta Tallerová a Oldřich Kaiser

Vybrali jsme pro vás: Držiteli Medailí města Liberec jsou Markéta Tallerová a Oldřich Kaiser

7. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Středočeská mozaika: Vrcholné dílo Václava Cílka: Dvě třetiny naší historie se odehrály ve středních Čechách

Středočeská mozaika: Vrcholné dílo Václava Cílka: Dvě třetiny naší historie se odehrály ve středních Čechách

7. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Unikátní nanoroboti z Ostravy se chystají do vesmíru. Ověří se, jestli tam dokážou uklízet

Zprávy ČRo Ostrava: Unikátní nanoroboti z Ostravy se chystají do vesmíru. Ověří se, jestli tam dokážou uklízet

7. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Hrad Roštejn se připravuje na zimu. Do skladu míří pušky i falešné ovoce

Zprávy z Vysočiny: Hrad Roštejn se připravuje na zimu. Do skladu míří pušky i falešné ovoce

7. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Odklad GTA VI, Resident Evil v Praze, Mafii se daří a katastrofální Football Manager

Odklad GTA VI, Resident Evil v Praze, Mafii se daří a katastrofální Football Manager

7. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

7. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

7. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Brněnská jedenáctka: Co s vámi po smrti? Jak funguje darování těl pro brněnskou vědu

Brněnská jedenáctka: Co s vámi po smrti? Jak funguje darování těl pro brněnskou vědu

7. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký případ byl ojedinělý, okamžitě jsme ho vyřešili, říká ke kontrolám inspekce KFC

Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký případ byl ojedinělý, okamžitě jsme ho vyřešili, říká ke kontrolám inspekce KFC

7. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

7. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

7. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Křišťálový kamínek za letou podporu zdravotně znevýhodněných lidí. Setkání se Zuzanou Filipkovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Křišťálový kamínek za letou podporu zdravotně znevýhodněných lidí. Setkání se Zuzanou Filipkovou

7. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Křišťálový kamínek za letou podporu zdravotně znevýhodněných lidí. Setkání se Zuzanou Filipkovou

Křišťálový kamínek za letou podporu zdravotně znevýhodněných lidí. Setkání se Zuzanou Filipkovou

7. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: O svatomartinském víně se someliérem

Host Dopoledního expresu: O svatomartinském víně se someliérem

7. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody O svatomartinském víně se someliérem

O svatomartinském víně se someliérem

7. 11. 2025

14 min