Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala

Zlatá láska: Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala

16. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala

Zlatá láska: Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala

16. 11. 2025

43 min

16. 11. 2025

43 min

16. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Tak nevím. Balil mě, nebo nebalil?

Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Tak nevím. Balil mě, nebo nebalil?

16. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jak se v rozhlase tvořilo v minulosti. Vzpomínání s rozhlasáky ve výslužbě

Odpolední interview: Jak se v rozhlase tvořilo v minulosti. Vzpomínání s rozhlasáky ve výslužbě

16. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak se v rozhlase tvořilo v minulosti. Vzpomínání s rozhlasáky ve výslužbě

Jak se v rozhlase tvořilo v minulosti. Vzpomínání s rozhlasáky ve výslužbě

16. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: ‚Čas ukáže, že šlo o správný krok.‘ Velké kontroverze v Jihlavě vyvolala socha Kintery vyrobená ze…

Zprávy z Vysočiny: ‚Čas ukáže, že šlo o správný krok.‘ Velké kontroverze v Jihlavě vyvolala socha Kintery vyrobená ze…

16. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Jihočeské nebe: „Lízači Slunce“, to jsou komety, které těsně míjí naši centrální hvězdu. Patří mezi ně Ikeya–Seki

Jihočeské nebe: „Lízači Slunce“, to jsou komety, které těsně míjí naši centrální hvězdu. Patří mezi ně Ikeya–Seki

16. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody Kecání o lítání: Zvláštní lety VFR

Kecání o lítání: Zvláštní lety VFR

16. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: ‚Něco tady po nás zbude.‘ Dobrovolníci v Rašovicích vysázeli alej krajových ovocných odrůd

Zprávy ze Severu: ‚Něco tady po nás zbude.‘ Dobrovolníci v Rašovicích vysázeli alej krajových ovocných odrůd

16. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Knižní hlídka Filipa Černého: Vražda není hra. Nová detektivka Jitky Ludvíkové se odehrává se na jihu Čech

Knižní hlídka Filipa Černého: Vražda není hra. Nová detektivka Jitky Ludvíkové se odehrává se na jihu Čech

16. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Wohlmannův statek ve Václavicích na Hrádecku je místem, kde promlouvá historie

Vybrali jsme pro vás: Wohlmannův statek ve Václavicích na Hrádecku je místem, kde promlouvá historie

16. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Kopřivnice na Novojičínsku bojuje proti vizuálnímu smogu. Odstraňuje křiklavé a nevkusné poutače

Zprávy ČRo Ostrava: Kopřivnice na Novojičínsku bojuje proti vizuálnímu smogu. Odstraňuje křiklavé a nevkusné poutače

16. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Dům jako malé město. Náměstí, ulice i soukromí obsáhne unikátní dům pro seniory, staví ho Litomyšl

Zprávy pro Pardubický kraj: Dům jako malé město. Náměstí, ulice i soukromí obsáhne unikátní dům pro seniory, staví ho Litomyšl

16. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Poznej to nejbližší. Muzejníci doplňují znalosti regionu, lidových zvyků a krojů učitelům dějepisu

Zprávy pro Pardubický kraj: Poznej to nejbližší. Muzejníci doplňují znalosti regionu, lidových zvyků a krojů učitelům dějepisu

16. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Omeletky: Cesta za teplem. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Cesta za teplem. Omeletky Haliny Pawlowské

16. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

Až na dřeň: Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jak jsem poznala kouzlo jeviště, už mě z něj nedostali, směje se herečka a zpěvačka Marie Křížová

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jak jsem poznala kouzlo jeviště, už mě z něj nedostali, směje se herečka a zpěvačka Marie Křížová

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Casablanca: Chtěli mě prodat. Bála jsem se o život. Jak se Viktorka Rys učí pracovat se strachem?

Casablanca: Chtěli mě prodat. Bála jsem se o život. Jak se Viktorka Rys učí pracovat se strachem?

16. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

16. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

16. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 11. 2025

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 11. 2025

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Fouskův svět: Neztrácet naději

Fouskův svět: Neztrácet naději

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 11. 2025

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 11. 2025