Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

Alex a host: Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

Alex a host: Ilona Svobodová: Jsem šťastná, že mám tak vrstevnaté role a nemusím se nechat přešívat

24. 11. 2025

27 min

24. 11. 2025

27 min

24. 11. 2025

27 min

24. 11. 2025

27 min

24. 11. 2025

27 min

24. 11. 2025

27 min

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Senioři potřebují žít svůj život i bez dětí. Když na ně budete trošku „prdět“, budete zajímavější

Senioři potřebují žít svůj život i bez dětí. Když na ně budete trošku „prdět“, budete zajímavější

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Teal'c v Brně a tipy na zimní streaming

Teal'c v Brně a tipy na zimní streaming

24. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Nejpříjemnější úřad v zemi má vyrůst v Ostravě. Architekti chtějí, aby se tam občané cítili dobře

Zprávy ČRo Ostrava: Nejpříjemnější úřad v zemi má vyrůst v Ostravě. Architekti chtějí, aby se tam občané cítili dobře

24. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Střet zájmů by Babiše poškodil v Evropě i doma. Češi jsou ohledně peněz obezřetní

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Střet zájmů by Babiše poškodil v Evropě i doma. Češi jsou ohledně peněz obezřetní

24. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Můj kraj: Julius Komárek, průkopník české myslivosti

Můj kraj: Julius Komárek, průkopník české myslivosti

24. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hrajku! Lockdown za covidu i hrůzy války na Ukrajině dovedly Slávka Hamaďáka k druhé básnické sbírce

Host ve studiu: Hrajku! Lockdown za covidu i hrůzy války na Ukrajině dovedly Slávka Hamaďáka k druhé básnické sbírce

24. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody Ep 15: Worlds 2025 Philadelphia

Ep 15: Worlds 2025 Philadelphia

24. 11. 2025

59 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: S kapelou Bran se přeneseme do Bretaně

Host Českého rozhlasu Ostrava: S kapelou Bran se přeneseme do Bretaně

24. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody S kapelou Bran se přeneseme do Bretaně

S kapelou Bran se přeneseme do Bretaně

24. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: První pomoc očima záchranáře

Host Dopoledního expresu: První pomoc očima záchranáře

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody První pomoc očima záchranáře

První pomoc očima záchranáře

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

Radioporadna: Proč si muž a žena za volantem nerozumí? Může za to příroda

24. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Na silnici jako doma

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Na silnici jako doma

24. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Téma: Na silnici jako doma

Téma: Na silnici jako doma

24. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Michal Novák alias SiRáno vydal svou první básnickou sbírku

Dobré dopoledne: Michal Novák alias SiRáno vydal svou první básnickou sbírku

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Beyoncé křičela nadšením během F1 VC Las Vegas. Eurovize kvůli Izraeli změní pravidla. Ubere hlasy a přidá mladé do poroty

Beyoncé křičela nadšením během F1 VC Las Vegas. Eurovize kvůli Izraeli změní pravidla. Ubere hlasy a přidá mladé do poroty

24. 11. 2025

21 min