Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Výlety: Básník Jiří Wolker sedí pod stromem na lavičce ve svém rodném Prostějově. A sám sobě hledí do tváře

Výlety: Básník Jiří Wolker sedí pod stromem na lavičce ve svém rodném Prostějově. A sám sobě hledí do tváře

26. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Básník Jiří Wolker sedí pod stromem na lavičce ve svém rodném Prostějově. A sám sobě hledí do tváře

Výlety: Básník Jiří Wolker sedí pod stromem na lavičce ve svém rodném Prostějově. A sám sobě hledí do tváře

26. 11. 2025

3 min

26. 11. 2025

3 min

26. 11. 2025

3 min

26. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Já rád játra, ty rád játra, on rád játra! Vepřová játra na smetaně s paprikou budou chutnat všem

Vaříme s Habadějem: Já rád játra, ty rád játra, on rád játra! Vepřová játra na smetaně s paprikou budou chutnat všem

26. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Příliš drahé a ve špatném stavu. Státu se nedaří prodat pozemky na Špičáku, v další aukci je zlevní

Zprávy pro Plzeňský kraj: Příliš drahé a ve špatném stavu. Státu se nedaří prodat pozemky na Špičáku, v další aukci je zlevní

26. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na čaj si udělejte čas, pohodu a nespěchejte. Není to jen o samotném pití, ale už o přípravě nápoje

Radioporadna: Na čaj si udělejte čas, pohodu a nespěchejte. Není to jen o samotném pití, ale už o přípravě nápoje

26. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Na čaj si udělejte čas, pohodu a nespěchejte. Není to jen o samotném pití, ale už o přípravě nápoje

Na čaj si udělejte čas, pohodu a nespěchejte. Není to jen o samotném pití, ale už o přípravě nápoje

26. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Aspoň kobereček na zeď gulagu. Výstava připomíná ženy vězněné v lágrech bývalého Sovětského svazu

Zprávy pro Liberecký kraj: Aspoň kobereček na zeď gulagu. Výstava připomíná ženy vězněné v lágrech bývalého Sovětského svazu

26. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Díl 74 – Psycholožka KLÁRA KUBÍČKOVÁ: Bez koně bych se s klienty nedostala do takové opravdovosti

Díl 74 – Psycholožka KLÁRA KUBÍČKOVÁ: Bez koně bych se s klienty nedostala do takové opravdovosti

26. 11. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Ředitel TVS Jan Dudek: Mylně jsem si myslel, že televize je rádio „v bleděmodrém“

Na pohovce Jožky Kubáníka: Ředitel TVS Jan Dudek: Mylně jsem si myslel, že televize je rádio „v bleděmodrém“

26. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Ředitel TVS Jan Dudek: Mylně jsem si myslel, že televize je rádio „v bleděmodrém“

Ředitel TVS Jan Dudek: Mylně jsem si myslel, že televize je rádio „v bleděmodrém“

26. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Ve studiu s mladým praktikem

S Arenbergerem nejen o medicíně: Ve studiu s mladým praktikem

26. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Calvin Harris přijede do Česka! Taylor Swift naštvala fanoušky nepovedenou vánoční kolekcí a internet tipuje osobnost roku magazínu TIME

Calvin Harris přijede do Česka! Taylor Swift naštvala fanoušky nepovedenou vánoční kolekcí a internet tipuje osobnost roku magazínu TIME

26. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Calvin Harris přijede do Česka! Taylor Swift naštvala fanoušky nepovedenou vánoční kolekcí a internet tipuje osobnost roku magazínu TIME

Calvin Harris přijede do Česka! Taylor Swift naštvala fanoušky nepovedenou vánoční kolekcí a internet tipuje osobnost roku magazínu TIME

26. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Na lyže už v sobotu. Na Šumavě otevírají první vleky, místy je až půl metru sněhu, zahajují i další…

Zprávy z jižních Čech: Na lyže už v sobotu. Na Šumavě otevírají první vleky, místy je až půl metru sněhu, zahajují i další…

26. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Fotografka Dita Pepe: ‚Líbí se mi vrásky. Líbí se mi, když ta tvář prozrazuje, že něco zažila‘

Host Českého rozhlasu Ostrava: Fotografka Dita Pepe: ‚Líbí se mi vrásky. Líbí se mi, když ta tvář prozrazuje, že něco zažila‘

26. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Fotografka Dita Pepe: ‚Líbí se mi vrásky. Líbí se mi, když ta tvář prozrazuje, že něco zažila‘

Fotografka Dita Pepe: ‚Líbí se mi vrásky. Líbí se mi, když ta tvář prozrazuje, že něco zažila‘

26. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Nestačíte doběhnout na záchod? V Pardubicích vyvinuli „čurokelímek“, který usnadňuje diagnostiku

Nestačíte doběhnout na záchod? V Pardubicích vyvinuli „čurokelímek“, který usnadňuje diagnostiku

26. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nestačíte doběhnout na záchod? V Pardubicích vyvinuli „čurokelímek“, který usnadňuje diagnostiku

Radioporadna: Nestačíte doběhnout na záchod? V Pardubicích vyvinuli „čurokelímek“, který usnadňuje diagnostiku

26. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Olga Menzelová: Řada herců žije velmi skromně a bojí se říct o pomoc. Slavný neznamená bohatý

Blízká setkání: Olga Menzelová: Řada herců žije velmi skromně a bojí se říct o pomoc. Slavný neznamená bohatý

26. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Úroveň zabezpečovacích systémů? Na některých tratích v Česku skandální, míní expert Petr Šlegr

Přímá řeč: Úroveň zabezpečovacích systémů? Na některých tratích v Česku skandální, míní expert Petr Šlegr

26. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Sirup ze špikrnátu podle starého herbáře

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Sirup ze špikrnátu podle starého herbáře

26. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Léky a hygienické potřeby

Seriál týdne pod Ještědem: Léky a hygienické potřeby

26. 11. 2025

2 min