Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

Alex a host: Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

8. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

Alex a host: Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

8. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Tříkrálová sbírka se potýká s problémy. Ve velkých městech, jako je Opava, chybí desítky dobrovolní…

Zprávy ČRo Ostrava: Tříkrálová sbírka se potýká s problémy. Ve velkých městech, jako je Opava, chybí desítky dobrovolní…

8. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: ‚Odbila sedmnáctá hodina, chval každý duch Hospodina.‘ Centrem Jihlavy nově provádí ponocný

Zprávy z Vysočiny: ‚Odbila sedmnáctá hodina, chval každý duch Hospodina.‘ Centrem Jihlavy nově provádí ponocný

8. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Dětská obezita na vzestupu: Tři mladí hrdinové otevřeně o své cestě za zdravím

Dětská obezita na vzestupu: Tři mladí hrdinové otevřeně o své cestě za zdravím

8. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Hollywoodská herečka Julia Roberts na nákupech v Praze Pařížskou vynechala. A jak si užít Whamageddon?

Hollywoodská herečka Julia Roberts na nákupech v Praze Pařížskou vynechala. A jak si užít Whamageddon?

8. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: V Černošíně vdechli druhý život krytům z pouličních lamp. Svítí v těle sněhuláka

Zprávy pro Plzeňský kraj: V Černošíně vdechli druhý život krytům z pouličních lamp. Svítí v těle sněhuláka

8. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Hollywoodská herečka Julia Roberts na nákupech v Praze Pařížskou vynechala. A jak si užít Whamageddon?

Hollywoodská herečka Julia Roberts na nákupech v Praze Pařížskou vynechala. A jak si užít Whamageddon?

8. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody S kolegyněmi vymyslela aplikaci psí seznamky. Setkání s Magdalenou Šimečkovou

S kolegyněmi vymyslela aplikaci psí seznamky. Setkání s Magdalenou Šimečkovou

8. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Ve středu 10. prosince bude celé Česko zpívat koledy

Host Dopoledního expresu: Ve středu 10. prosince bude celé Česko zpívat koledy

8. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Ve středu 10. prosince bude celé Česko zpívat koledy

Ve středu 10. prosince bude celé Česko zpívat koledy

8. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vánoce bez popálenin. Jak předejít úrazům, které během svátků přibývají

Dobré dopoledne: Vánoce bez popálenin. Jak předejít úrazům, které během svátků přibývají

8. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Hvězdná pěchota se vrací, Michael v GTA Online, Netflix chce koupit Warner Bros. a únik Shenmue?

Hvězdná pěchota se vrací, Michael v GTA Online, Netflix chce koupit Warner Bros. a únik Shenmue?

8. 12. 2025

5 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Ořechové kroužky od Mikulášky

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Ořechové kroužky od Mikulášky

8. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Buchty: Chcete jed, beef dvou rodin a lásku teenagerů? Dejte si Romeo a Julii od Williama Shakespeara

Buchty: Chcete jed, beef dvou rodin a lásku teenagerů? Dejte si Romeo a Julii od Williama Shakespeara

8. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Babišovo řešení střetu zájmů vypadá lépe než dřív. Může mít zahraničního správce

Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Babišovo řešení střetu zájmů vypadá lépe než dřív. Může mít zahraničního správce

8. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Ortoped Robert Švígler: Nová klinika v Liberci má zkrátit čekací doby na operace

O čem se mluví pod Ještědem: Ortoped Robert Švígler: Nová klinika v Liberci má zkrátit čekací doby na operace

8. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Náš host: Jozef Hruškoci - nový šéf muzikálového souboru DJKT v Plzni

Náš host: Jozef Hruškoci - nový šéf muzikálového souboru DJKT v Plzni

8. 12. 2025

8 min