Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Otisk reality v experimentálním dokumentu

Otisk reality v experimentálním dokumentu

14. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody Eko efekt jako ve filmu

Eko efekt jako ve filmu

14. 2. 2024

56 min

Obrázek epizody Kde klíčí generační propast? Denemarková o menstruaci Boženy Němcové i odkazu Václava Havla

Kde klíčí generační propast? Denemarková o menstruaci Boženy Němcové i odkazu Václava Havla

14. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody ArtCafé: Otisk reality v experimentálním dokumentu

ArtCafé: Otisk reality v experimentálním dokumentu

14. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody Bruselský eko fašista

Bruselský eko fašista

14. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Bára Mrázková

Bára Mrázková

14. 2. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Monika Žálková: Všichni nosíme kostýmy a hrajeme role. V Peru při hledání svého "já" jsem ten kostým nakonec odhodila, protože jsem zjistila, že ve značkových gumákách jste každému stejně u prdele.

Monika Žálková: Všichni nosíme kostýmy a hrajeme role. V Peru při hledání svého "já" jsem ten kostým nakonec odhodila, protože jsem zjistila, že ve značkových gumákách jste každému stejně u prdele.

14. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Reportéri bez hraníc vyzývajú vládu k verejnej debate o budúcnosti RTVS, obávajú sa o jej nezávislosť (podcast)

Reportéri bez hraníc vyzývajú vládu k verejnej debate o budúcnosti RTVS, obávajú sa o jej nezávislosť (podcast)

14. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody SHARE: Dokáže polícia uzemniť bežné drony? Existuje špeciálny príkaz aj „puška“

SHARE: Dokáže polícia uzemniť bežné drony? Existuje špeciálny príkaz aj „puška“

14. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody #25 S Helenou Arenbergerovou o hledání blízkosti a lehkosti na jevišti i v životě

#25 S Helenou Arenbergerovou o hledání blízkosti a lehkosti na jevišti i v životě

14. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Miklovič z Ústavu pamäti národa: Aj keď boli mnohé zväzky ŠtB skartované, nezahladili sa všetky stopy

Miklovič z Ústavu pamäti národa: Aj keď boli mnohé zväzky ŠtB skartované, nezahladili sa všetky stopy

14. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to proud čistého impra, říká o projektu Deux ex mikrofona režisér Jiří Havelka

Mozaika: Je to proud čistého impra, říká o projektu Deux ex mikrofona režisér Jiří Havelka

14. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Dobroty doporučené nejen na povzbuzení touhy? Třeba libový biftek, šampus, ryby, celer nebo petržel

Dobroty doporučené nejen na povzbuzení touhy? Třeba libový biftek, šampus, ryby, celer nebo petržel

14. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody #dramaturgickyuvod - JEDNOU HOLE, JEDNOU NA NOŽE

#dramaturgickyuvod - JEDNOU HOLE, JEDNOU NA NOŽE

14. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Josef Vrážel: Nedovedu si představit nic lepšího, než když z povídání vznikne dobrá fotografie

Vizitka: Josef Vrážel: Nedovedu si představit nic lepšího, než když z povídání vznikne dobrá fotografie

14. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody JDE TO! #39 – Jitka Schneiderová: „Nasrat!“

JDE TO! #39 – Jitka Schneiderová: „Nasrat!“

14. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Provázanost genocidy Židů a Romů z Protektorátu Čechy a Morava

Provázanost genocidy Židů a Romů z Protektorátu Čechy a Morava

14. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Fico naťahuje čas, koalícia chce ešte pritvrdiť

NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Fico naťahuje čas, koalícia chce ešte pritvrdiť

14. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody Duch doby

Duch doby

14. 2. 2024

55 min

Obrázek epizody Po čuni! Jak přežít 50 dní v nebezpečné Venezuele?

Po čuni! Jak přežít 50 dní v nebezpečné Venezuele?

14. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Kůže z užovky

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Kůže z užovky

14. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Valentýnský speciál ft. Zelené světlo

Valentýnský speciál ft. Zelené světlo

14. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Lovec hadů - Otakar Batlička - Na vlnách odvahy a dobrodružství

Lovec hadů - Otakar Batlička - Na vlnách odvahy a dobrodružství

14. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Epizoda 38 - Krev elfů (kapitola 6, část druhá)

Epizoda 38 - Krev elfů (kapitola 6, část druhá)

14. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Poslankyňa Holečková: Neviem, ako dokázali koaličné poslankyne zaspať po debate o znásilnení. Videla som, že niektorým bolo ťažko

Poslankyňa Holečková: Neviem, ako dokázali koaličné poslankyne zaspať po debate o znásilnení. Videla som, že niektorým bolo ťažko

14. 2. 2024

37 min