Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 11 knih, které jsme četly na začátku roku

11 knih, které jsme četly na začátku roku

18. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Nokturno - namluvil a zpracoval Přemysl Drozd

Nokturno - namluvil a zpracoval Přemysl Drozd

17. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody Ep. 208 - What's the Funniest Moment in the Harry Potter Books? w/ Johnny Frohlichstein (LIVE in St. Louis!)

Ep. 208 - What's the Funniest Moment in the Harry Potter Books? w/ Johnny Frohlichstein (LIVE in St. Louis!)

17. 2. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody 13. díl - Bridgertonovi - Vévoda a já - Julia Quinn - Recenze knihy

13. díl - Bridgertonovi - Vévoda a já - Julia Quinn - Recenze knihy

17. 2. 2024

17 min

Obrázek epizody Můj život v Severní Koreji - to je kniha uprchlice Pak Čihijon, které se podařilo uniknout z totalitní KLDR a kterou představí týdeník Knížky Plus

Můj život v Severní Koreji - to je kniha uprchlice Pak Čihijon, které se podařilo uniknout z totalitní KLDR a kterou představí týdeník Knížky Plus

17. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Šli tři Šlitři - to byla čtvrteční premiéra v pražském divadle Semafor, u které byl i týdeník Kultura Plus

Šli tři Šlitři - to byla čtvrteční premiéra v pražském divadle Semafor, u které byl i týdeník Kultura Plus

17. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Šli tři Šlitři - to byla čtvrteční premiéra v pražském divadle Semafor, u které byl i týdeník Kultura Plus

Kultura Plus: Šli tři Šlitři - to byla čtvrteční premiéra v pražském divadle Semafor, u které byl i týdeník Kultura Plus

17. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Angelo Scarano: Nové srdce, nový život

Angelo Scarano: Nové srdce, nový život

17. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody 092. Leden, knihy a já 2024

092. Leden, knihy a já 2024

17. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Čínske ovplyvňovanie volieb sa v budúcnosti stane efektívnejším. Na Taiwane neboli zásahy účinné

Čínske ovplyvňovanie volieb sa v budúcnosti stane efektívnejším. Na Taiwane neboli zásahy účinné

17. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody # BONUS - Zaklínači

# BONUS - Zaklínači

17. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Nalaďte si naše Rádio Šup - nyní na HeroHero.co/hrcprc

Nalaďte si naše Rádio Šup - nyní na HeroHero.co/hrcprc

17. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Výlet čtyřicátý druhý aneb Doupě Oduly

Výlet čtyřicátý druhý aneb Doupě Oduly

17. 2. 2024

2 hod 57 min

Obrázek epizody The Slovak Snapshots: The new amendment to the Criminal Law is approved

The Slovak Snapshots: The new amendment to the Criminal Law is approved

17. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Hororové povídky: Miloš Urban: Občina. Mohla to být nevinná procházka se psem, ale to by nesměl potkat ty dvě holky

Hororové povídky: Miloš Urban: Občina. Mohla to být nevinná procházka se psem, ale to by nesměl potkat ty dvě holky

16. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Ve věku nedožitých 81 let zemřel významný český malíř, grafik, keramik a sochař Aleš Lamr

Mozaika: Ve věku nedožitých 81 let zemřel významný český malíř, grafik, keramik a sochař Aleš Lamr

16. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Hlubina (bez obalu)

Hlubina (bez obalu)

16. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Čo dokáže Čaputová na Ústavnom súde? Fico má stále esá v rukáve

Čo dokáže Čaputová na Ústavnom súde? Fico má stále esá v rukáve

16. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody ArtCafé: Máme rádi zvířata i jinak, než za mřížemi a na talíři?

ArtCafé: Máme rádi zvířata i jinak, než za mřížemi a na talíři?

16. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Máme rádi zvířata i jinak, než za mřížemi a na talíři?

Máme rádi zvířata i jinak, než za mřížemi a na talíři?

16. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Knižní servis 16/2/2024: Zdál se mi zase ten stejný sen, Solanin, Sakamoto Days, Muž v domácnosti, Dívčí válka

Knižní servis 16/2/2024: Zdál se mi zase ten stejný sen, Solanin, Sakamoto Days, Muž v domácnosti, Dívčí válka

16. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody 14. Den druhý, nona

14. Den druhý, nona

16. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody Ohlédnutí za rokem 2023 v doubleshotu

Ohlédnutí za rokem 2023 v doubleshotu

16. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Doppelganger Naomi Klein má klíč k chaotické současnosti, jejím králičím norám, bublinám a stínovým územím

Doppelganger Naomi Klein má klíč k chaotické současnosti, jejím králičím norám, bublinám a stínovým územím

16. 2. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Situácia na realitnom trhu sa zmenila v prospech kupujúcich, ktorí majú vyriešené financovanie

Situácia na realitnom trhu sa zmenila v prospech kupujúcich, ktorí majú vyriešené financovanie

16. 2. 2024

29 min