Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Letní kino Zeď bude! Filmy na téma rodina promítne ve spolupráci s Českým rozhlasem Vltava

Letní kino Zeď bude! Filmy na téma rodina promítne ve spolupráci s Českým rozhlasem Vltava

10. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody ArtCafé - Letní kino Zeď bude! Filmy na téma rodina promítne ve spolupráci s Českým rozhlasem Vltava

ArtCafé - Letní kino Zeď bude! Filmy na téma rodina promítne ve spolupráci s Českým rozhlasem Vltava

10. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody Album dne - Esperanza Spalding & Fred Hersch: Live at The Village Vanguard

Album dne - Esperanza Spalding & Fred Hersch: Live at The Village Vanguard

10. 6. 2020

14 min

Obrázek epizody Chtěl bych poděkovat učitelům za online výuku. Mají můj obdiv, vzkazuje Aleš Háma

Chtěl bych poděkovat učitelům za online výuku. Mají můj obdiv, vzkazuje Aleš Háma

10. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody Knižní shrnutí #10 - květen 2020

Knižní shrnutí #10 - květen 2020

10. 6. 2020

22 min

Obrázek epizody Fashion hacky podle fotografky Bet Orten: Mrkve, pracovní oděvy a temná duha

Fashion hacky podle fotografky Bet Orten: Mrkve, pracovní oděvy a temná duha

10. 6. 2020

22 min

Obrázek epizody Karolína Holubová x Andrea Vytlačilová

Karolína Holubová x Andrea Vytlačilová

10. 6. 2020

58 min

Obrázek epizody Ranní úvaha - Petr Borkovec: Sklíčka Retigolo

Ranní úvaha - Petr Borkovec: Sklíčka Retigolo

10. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody Mozaika - Senovážné náměstí v místě vesnice Chudobice a Václavské náměstí jako geniálně navržený bulvár se šibenicí

Mozaika - Senovážné náměstí v místě vesnice Chudobice a Václavské náměstí jako geniálně navržený bulvár se šibenicí

10. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody #32 Se ségrou o těhotenství. Bylo plánované? Co na něm Lucku překvapilo?

#32 Se ségrou o těhotenství. Bylo plánované? Co na něm Lucku překvapilo?

10. 6. 2020

57 min

Obrázek epizody Sergej Medveděv: Návrat ruského Leviathana

Sergej Medveděv: Návrat ruského Leviathana

9. 6. 2020

23 min

Obrázek epizody Beton, tvárnice a nehoblovaná prkna. Základní materiály neodvádí od toho, co je na stavbě podstatné, říká architekt Žalský

Beton, tvárnice a nehoblovaná prkna. Základní materiály neodvádí od toho, co je na stavbě podstatné, říká architekt Žalský

9. 6. 2020

35 min

Obrázek epizody Knížkování, 5. díl

Knížkování, 5. díl

9. 6. 2020

8 min

Obrázek epizody Seznam knih na léto 2020

Seznam knih na léto 2020

9. 6. 2020

35 min

Obrázek epizody Jahodová inspirace a další tipy do kuchyně

Jahodová inspirace a další tipy do kuchyně

9. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody umělecký rozbor "jožina z bažin"

umělecký rozbor "jožina z bažin"

9. 6. 2020

9 min

Obrázek epizody Album dne - Krzysztof Penderecki: Koncert pro lesní roh & Houslový koncert č. 1

Album dne - Krzysztof Penderecki: Koncert pro lesní roh & Houslový koncert č. 1

9. 6. 2020

14 min

Obrázek epizody Ranní úvaha - Jan Jandourek: Výpočet hodnoty člověka

Ranní úvaha - Jan Jandourek: Výpočet hodnoty člověka

9. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Mozaika - Vaječný, ovocný, rybný nebo uhelný trh. Kam se chodilo nakupovat na Starém městě pražském?

Mozaika - Vaječný, ovocný, rybný nebo uhelný trh. Kam se chodilo nakupovat na Starém městě pražském?

9. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody Gerhard Rhüm, Úterý

Gerhard Rhüm, Úterý

9. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Michal Hrůza ON AIR: „Nová deska byl porod. Moje ego nebylo zvyklý, aby někdo říkal, co mám dělat."

Michal Hrůza ON AIR: „Nová deska byl porod. Moje ego nebylo zvyklý, aby někdo říkal, co mám dělat."

8. 6. 2020

40 min

Obrázek epizody Fanánek (Tři sestry) ON AIR: „Normální jedinec by do naší kapely nezapadl."

Fanánek (Tři sestry) ON AIR: „Normální jedinec by do naší kapely nezapadl."

8. 6. 2020

37 min

Obrázek epizody Ondřej Brzobohatý ON AIR: „Hraní na jazzboatech k večeři byla skvělá škola."

Ondřej Brzobohatý ON AIR: „Hraní na jazzboatech k večeři byla skvělá škola."

8. 6. 2020

34 min

Obrázek epizody Paulie Garand ON AIR: „Můj sen je natočit stylovou gangsterku jako Guy Ritchie."

Paulie Garand ON AIR: „Můj sen je natočit stylovou gangsterku jako Guy Ritchie."

8. 6. 2020

26 min

Obrázek epizody Radek Škarohlíd (Hentai Corporation) ON AIR: „Piko uvaří každý železničář."

Radek Škarohlíd (Hentai Corporation) ON AIR: „Piko uvaří každý železničář."

8. 6. 2020

31 min