Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Knížka jako Byli jsme tu vždycky mi tady chyběla a podle všeho nejsem sám, říká Filip Titlbach

Knížka jako Byli jsme tu vždycky mi tady chyběla a podle všeho nejsem sám, říká Filip Titlbach

20. 4. 2022

35 min

Obrázek epizody Akcent: Rekord na českých aukcích a proč investovat do umění

Akcent: Rekord na českých aukcích a proč investovat do umění

20. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Casa Baldi v Římě našla po letech novou kreativní náplň díky značce Casalgrande Padane

Mozaika: Casa Baldi v Římě našla po letech novou kreativní náplň díky značce Casalgrande Padane

20. 4. 2022

7 min

Obrázek epizody David Abram: Radikální politika vzduchu

David Abram: Radikální politika vzduchu

20. 4. 2022

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Zdeněk Lukeš: Vztah k architektuře jsem si našel až přes její historii

Vizitka: Zdeněk Lukeš: Vztah k architektuře jsem si našel až přes její historii

20. 4. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak na propracovanou ruskou propagandu? Poradí nová aktivita projektu Jeden svět na školách

Mozaika: Jak na propracovanou ruskou propagandu? Poradí nová aktivita projektu Jeden svět na školách

20. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Přední český loutnista Přemysl Vacek nejen o své knize Barokáři

Přední český loutnista Přemysl Vacek nejen o své knize Barokáři

20. 4. 2022

40 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Co vidím dnes

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Co vidím dnes

20. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Vodní příběh z Expa Dubaj 2022

Vodní příběh z Expa Dubaj 2022

20. 4. 2022

10 min

Obrázek epizody Martin Skýpala čte z nové básnické sbírky Střídavá péče

Martin Skýpala čte z nové básnické sbírky Střídavá péče

19. 4. 2022

39 min

Obrázek epizody #6 Steaky za 2 tisíce

#6 Steaky za 2 tisíce

19. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Barack Obama v knize Země zaslíbená vzpomíná na Bílý dům. A nechybí mu pokora ani sebereflexe

Barack Obama v knize Země zaslíbená vzpomíná na Bílý dům. A nechybí mu pokora ani sebereflexe

19. 4. 2022

23 min

Obrázek epizody 16. Rúmí – Daleko za představami o tom, co je dobré a co špatné, je místo

16. Rúmí – Daleko za představami o tom, co je dobré a co špatné, je místo

19. 4. 2022

18 min

Obrázek epizody Premiérový díl magazínu Ex libris představí paměti nejmocnějšího muže světa - bývalého prezidenta Spojených států amerických Baracka Obamy - nazvané Země zaslíbená

Premiérový díl magazínu Ex libris představí paměti nejmocnějšího muže světa - bývalého prezidenta Spojených států amerických Baracka Obamy - nazvané Země zaslíbená

19. 4. 2022

18 min

Obrázek epizody Wrap-up za brezen | precteno, koupeno, prave ctu

Wrap-up za brezen | precteno, koupeno, prave ctu

19. 4. 2022

41 min

Obrázek epizody Jde proti srsti, ale nutí číst dál. S večerem přichází tíseň má své temné kouzlo

Jde proti srsti, ale nutí číst dál. S večerem přichází tíseň má své temné kouzlo

19. 4. 2022

31 min

Obrázek epizody Akcent: Pomalé odcházení Divadla Archa. Je potřeba začít dělat něco jiného, říká současný ředitel

Akcent: Pomalé odcházení Divadla Archa. Je potřeba začít dělat něco jiného, říká současný ředitel

19. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Svatá místa. Proč síla duchovních prožitků někdy potřebuje fyzický dotek s konkrétním místy?

Mozaika: Svatá místa. Proč síla duchovních prožitků někdy potřebuje fyzický dotek s konkrétním místy?

19. 4. 2022

7 min

Obrázek epizody Moje čtenářská cesta - část první

Moje čtenářská cesta - část první

19. 4. 2022

21 min

Obrázek epizody Mikoláš Růžička (Piano, Republic Of Two) ON AIR: „Dobrý popový zpěvák je pro mě někdo jako Beck."

Mikoláš Růžička (Piano, Republic Of Two) ON AIR: „Dobrý popový zpěvák je pro mě někdo jako Beck."

19. 4. 2022

34 min

Obrázek epizody Audio autoportréty audiovizuálních autorů

Audio autoportréty audiovizuálních autorů

19. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Kverulanti: Smrt staré Maši (Vratislav Maňák)

Kverulanti: Smrt staré Maši (Vratislav Maňák)

19. 4. 2022

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Lukeš: Teď se konečně budu naplno věnovat moderním expozicím

Vizitka: Michal Lukeš: Teď se konečně budu naplno věnovat moderním expozicím

19. 4. 2022

46 min

Obrázek epizody Vajíčkové Kuchařské čarování

Vajíčkové Kuchařské čarování

19. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Když chlap svléká tmu. Herec a hudebník Igor Orozovič se letos vydal na první koncertní šňůru

Mozaika: Když chlap svléká tmu. Herec a hudebník Igor Orozovič se letos vydal na první koncertní šňůru

19. 4. 2022

10 min