Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 9. Dialog - MARTINA SCHLEGELOVÁ

9. Dialog - MARTINA SCHLEGELOVÁ

17. 2. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Prácheňský TAM - TAM #5: Martin Groman, Michal Stehlík, podcast Přepiště dějiny, 14. 9. 2022, MK v Písku

Prácheňský TAM - TAM #5: Martin Groman, Michal Stehlík, podcast Přepiště dějiny, 14. 9. 2022, MK v Písku

17. 2. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Ľudia zabúdajú na systém, ktorý začala rúcať až dvojnásobná vražda

Zastavme korupciu: Ľudia zabúdajú na systém, ktorý začala rúcať až dvojnásobná vražda

17. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Veterinární poradna: Zaměřeno na slepice

Veterinární poradna: Zaměřeno na slepice

17. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Pedagožka AVU Milena Dopitová: Odpočinek v nabídce nemáme. Základem je zápal pro obor

Vizitka: Pedagožka AVU Milena Dopitová: Odpočinek v nabídce nemáme. Základem je zápal pro obor

17. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody ŠPORT: Stačilo sa Vlhovej postaviť na lyže a mala by medailu z MS? Takú istotu mala aj Shiffrinová a...

ŠPORT: Stačilo sa Vlhovej postaviť na lyže a mala by medailu z MS? Takú istotu mala aj Shiffrinová a...

17. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Kniha Šárky Homfray ukazuje, že genderová rovnost u nás rozhodně není vyřešená záležitost

Mozaika: Kniha Šárky Homfray ukazuje, že genderová rovnost u nás rozhodně není vyřešená záležitost

17. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Modrovousův hrad. Nový divadelní projekt o vnitřním sváru a hledání identity režíruje Daniela Špinar

Mozaika: Modrovousův hrad. Nový divadelní projekt o vnitřním sváru a hledání identity režíruje Daniela Špinar

17. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody 34 - O whisky s Pavlem Klaclem a Patrikem Tutschem

34 - O whisky s Pavlem Klaclem a Patrikem Tutschem

17. 2. 2023

2 hod 26 min

Obrázek epizody Mozaika: Viera Čákanyová: Poznámky z Eremocénu, Vitalij Manski a Yevhen Titarenko: Východní fronta

Mozaika: Viera Čákanyová: Poznámky z Eremocénu, Vitalij Manski a Yevhen Titarenko: Východní fronta

17. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: Rašín

Ranní úvaha: Daniel Raus: Rašín

17. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Zazie v metru #50: Sofia Segovia - Šepot včel

Zazie v metru #50: Sofia Segovia - Šepot včel

17. 2. 2023

12 min

Obrázek epizody Kolíková: Nemôžeme mať ľudí v base za krádež dvoch šampónov

Kolíková: Nemôžeme mať ľudí v base za krádež dvoch šampónov

17. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Jaroslav Malina – (guilty) pleasures

Jaroslav Malina – (guilty) pleasures

16. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody SHARE: Pozor na nový podvod. Peniaze nepýtajú, ale núkajú

SHARE: Pozor na nový podvod. Peniaze nepýtajú, ale núkajú

16. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody #04: Chasidské příběhy (Pavel Hošek) ~ Tajemství života podle chasidského učení

#04: Chasidské příběhy (Pavel Hošek) ~ Tajemství života podle chasidského učení

16. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Mládež vo výrazne vyššej miere siaha po samovraždách. Chýbajú nám ale detskí psychiatri.

Mládež vo výrazne vyššej miere siaha po samovraždách. Chýbajú nám ale detskí psychiatri.

16. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Akcent: Evropa pomalu vrací uloupené artefakty do Afriky. Stále ale bývalé kolonie poučuje, říká historik

Akcent: Evropa pomalu vrací uloupené artefakty do Afriky. Stále ale bývalé kolonie poučuje, říká historik

16. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Šťastně až na věky: dokument o hledání ideálního vztahu v různém partnerském uspořádání

Šťastně až na věky: dokument o hledání ideálního vztahu v různém partnerském uspořádání

16. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Prečo nie je fotovoltika pre každého

Prečo nie je fotovoltika pre každého

16. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody 1. Hygiena & ideál krásy v historii

1. Hygiena & ideál krásy v historii

16. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody 073. Leden, knihy a já 2023

073. Leden, knihy a já 2023

16. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Život na MAXIMUM - Ako sa starať o svoje duševné zdravie

Život na MAXIMUM - Ako sa starať o svoje duševné zdravie

16. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody PO AVU: Jak se žije po škole - Laura Limbourg & Artur Magrot

PO AVU: Jak se žije po škole - Laura Limbourg & Artur Magrot

16. 2. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Vladimír Merta ON AIR: „V mládí jsem se folkařských kruhů stranil, byl jsem namyšlenej."

Vladimír Merta ON AIR: „V mládí jsem se folkařských kruhů stranil, byl jsem namyšlenej."

16. 2. 2023

37 min