Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Samuel „Vedátor“ Kováčik: Naše vedomie nedokáže obsiahnuť všetko, čo sa deje v hlave (Big Storiezz)

Samuel „Vedátor“ Kováčik: Naše vedomie nedokáže obsiahnuť všetko, čo sa deje v hlave (Big Storiezz)

22. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Z dirigování bolí často obě ruce, říká dirigent plzeňské opery Jiří Štrunc

Z dirigování bolí často obě ruce, říká dirigent plzeňské opery Jiří Štrunc

22. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Hamlet, Rusalka nebo Tajemství – Národní divadlo nabídne v příští sezóně dvacítku premiér

Mozaika: Hamlet, Rusalka nebo Tajemství – Národní divadlo nabídne v příští sezóně dvacítku premiér

22. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody ArtCafé: Duševní zdraví v umění a médiích

ArtCafé: Duševní zdraví v umění a médiích

22. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody ArtCafé: Duševní zdraví v umění a médiích

ArtCafé: Duševní zdraví v umění a médiích

22. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Duševní zdraví v umění a médiích

Duševní zdraví v umění a médiích

22. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody NA ROVINU s vyšetrovateľom Kuciakovej vraždy: Lučanský chcel tajiť politicky citlivé informácie

NA ROVINU s vyšetrovateľom Kuciakovej vraždy: Lučanský chcel tajiť politicky citlivé informácie

22. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody MOTILIFE-Pri výbere diéty sa nenechajte zmanipulovať

MOTILIFE-Pri výbere diéty sa nenechajte zmanipulovať

22. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody MINIMALIST(K)A - 3. díl: Artikul

MINIMALIST(K)A - 3. díl: Artikul

22. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Vejce a já

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Vejce a já

22. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Díl I.

Díl I.

22. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody „Prečo by som si mal kaziť pekný deň Kuciakom!“ - Slovensko päť rokov po vražde

„Prečo by som si mal kaziť pekný deň Kuciakom!“ - Slovensko päť rokov po vražde

21. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Dělat známé známějšími

Dělat známé známějšími

21. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody I love you

I love you

21. 2. 2023

50 min

Obrázek epizody 005 | Literární kurzy aneb opravdu vás může někdo naučit psát?

005 | Literární kurzy aneb opravdu vás může někdo naučit psát?

21. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Je představa ekonomicky bezstarostné budoucnosti světa pouhou utopií? Odpověď hledá Brad DeLong

Je představa ekonomicky bezstarostné budoucnosti světa pouhou utopií? Odpověď hledá Brad DeLong

21. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Minimálně deset důvodů, proč se těšit na březen: Papírový palác, Mata Hari a další novinky

Minimálně deset důvodů, proč se těšit na březen: Papírový palác, Mata Hari a další novinky

21. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody TRADESHOW podcast 058: Arc'teryx nenávidí TikTok

TRADESHOW podcast 058: Arc'teryx nenávidí TikTok

21. 2. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody V Ohnivém křídle je dobře vidět, že z historie jsme se bohužel nepoučili, říká Michal Švec

V Ohnivém křídle je dobře vidět, že z historie jsme se bohužel nepoučili, říká Michal Švec

21. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Po čuni: 9 Dostal jsem mockrát po čuni, něco už mě jen tak nerozhodí, říká Aleš Juchelka

Po čuni: 9 Dostal jsem mockrát po čuni, něco už mě jen tak nerozhodí, říká Aleš Juchelka

21. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Čti s námi Knihu noci (nebo radši ne)

Čti s námi Knihu noci (nebo radši ne)

21. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody 8: Žena, život, svoboda aneb z Íránu na pražskou zeď

8: Žena, život, svoboda aneb z Íránu na pražskou zeď

21. 2. 2023

12 min

Obrázek epizody Päť rokov po vražde: Spreneverila sa žurnalistika Kuciakovmu odkazu?

Päť rokov po vražde: Spreneverila sa žurnalistika Kuciakovmu odkazu?

21. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody O více než 30-ti UŽITEČNÝCH APLIKACÍ pro HUDEBNÍ TVORBU (songwriting, nahrávání, grafika i videotvorba)

O více než 30-ti UŽITEČNÝCH APLIKACÍ pro HUDEBNÍ TVORBU (songwriting, nahrávání, grafika i videotvorba)

21. 2. 2023

24 min