Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ŠPORT: Takto slovenské družstvo nikdy nenapádalo, nenáležitá kritika Calzonu

ŠPORT: Takto slovenské družstvo nikdy nenapádalo, nenáležitá kritika Calzonu

28. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Kulturu Česka i Kanárských ostrovů, kde našla druhý domov, neúnavně propaguje Monika Srncová

Kulturu Česka i Kanárských ostrovů, kde našla druhý domov, neúnavně propaguje Monika Srncová

28. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Halka Třešňáková: Když roli nevěřím, pochyby jsou na mně vidět

Vizitka: Herečka Halka Třešňáková: Když roli nevěřím, pochyby jsou na mně vidět

28. 3. 2023

45 min

Obrázek epizody Momenty: Momenty. Mimořádné osobnosti v podcastu Vltavy o tom, co je naplňuje i znepokojuje

Momenty: Momenty. Mimořádné osobnosti v podcastu Vltavy o tom, co je naplňuje i znepokojuje

28. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Když sem já ty koně pásal

Když sem já ty koně pásal

28. 3. 2023

7 min

Obrázek epizody Recepty na velikonoční svátky

Recepty na velikonoční svátky

28. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Mozaika: Stop time. Dokumentarista David Čálek představuje svůj nový film

Mozaika: Stop time. Dokumentarista David Čálek představuje svůj nový film

28. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody O tom, jak probíhá tvorba světových soundtracků, cestě ke GRAMMY i hudebním světě v LA s Karlem Havlíčkem

O tom, jak probíhá tvorba světových soundtracků, cestě ke GRAMMY i hudebním světě v LA s Karlem Havlíčkem

28. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Vladimír Just: Jsme děti zapomnění?

Ranní úvaha: Vladimír Just: Jsme děti zapomnění?

28. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody 3 - Worm - Insinuation 2.1-2.4

3 - Worm - Insinuation 2.1-2.4

28. 3. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody 90 - Worm - Insinuation 2.1-2.4

90 - Worm - Insinuation 2.1-2.4

28. 3. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody Díl XXXV.

Díl XXXV.

28. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody ArtCafé: Tužme sokolovny –⁠ díky rekonstrukci umí překvapit

ArtCafé: Tužme sokolovny –⁠ díky rekonstrukci umí překvapit

28. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody ArtCafé: Tužme sokolovny –⁠ díky rekonstrukci umí překvapit

ArtCafé: Tužme sokolovny –⁠ díky rekonstrukci umí překvapit

28. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Tužme sokolovny –⁠ díky rekonstrukci umí překvapit

Tužme sokolovny –⁠ díky rekonstrukci umí překvapit

28. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Braňo Závodský: Pozývať Blahu nemá zmysel. Mám snáď robiť diskusie či je Zem plochá?

Braňo Závodský: Pozývať Blahu nemá zmysel. Mám snáď robiť diskusie či je Zem plochá?

28. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Vlasy plné otázek - O čem se dozvíte

Vlasy plné otázek - O čem se dozvíte

27. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Philip Williamson – neděláme sci-fi, můžeme to použít už zítra

Philip Williamson – neděláme sci-fi, můžeme to použít už zítra

27. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Podcast ENERGY-HUB: PRO ENERGY Talks - Emisní povolenky

Podcast ENERGY-HUB: PRO ENERGY Talks - Emisní povolenky

27. 3. 2023

20 sec

Obrázek epizody Pohádka o tom, který byl šťastný, vzdor tomu, že se oženil (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

Pohádka o tom, který byl šťastný, vzdor tomu, že se oženil (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

27. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Pohádka o tom, proč mezi vrabci vypukla občanská válka (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

Pohádka o tom, proč mezi vrabci vypukla občanská válka (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

27. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Pohádka o tom, proč se jednou kohout zbláznil (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

Pohádka o tom, proč se jednou kohout zbláznil (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

27. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Pohádka o tom, kdo se lekl, když se potkali hloupý Honza a vever (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

Pohádka o tom, kdo se lekl, když se potkali hloupý Honza a vever (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

27. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Pohádka o tom, kdo byl ten zbrklý kozel (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

Pohádka o tom, kdo byl ten zbrklý kozel (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

27. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Pohádka o tom, jak se stará Bradáčka dělila se synem o dukáty (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

Pohádka o tom, jak se stará Bradáčka dělila se synem o dukáty (Jan Karafiát, Broučkova pozůstalost)

27. 3. 2023

9 min