Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Smetana v rukou Velšské národní opery i Hurvínka. Národní divadlo Brno zahajuje novou sezónu

Mozaika: Smetana v rukou Velšské národní opery i Hurvínka. Národní divadlo Brno zahajuje novou sezónu

6. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody SHARE: Ukradnutá tvár a hlas. Takto podvodníci klamú slovenské firmy

SHARE: Ukradnutá tvár a hlas. Takto podvodníci klamú slovenské firmy

6. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Šméčka, lži a podfuky

Šméčka, lži a podfuky

6. 9. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Z Fashion Weeku do šatníku. Jak nás obleče mladá návrhářská generace?

Z Fashion Weeku do šatníku. Jak nás obleče mladá návrhářská generace?

6. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Mozaika: PKF — Prague Philharmonia slaví 30 let. Jubilejní sezonu zahájí s violoncellistou Janem Voglerem

Mozaika: PKF — Prague Philharmonia slaví 30 let. Jubilejní sezonu zahájí s violoncellistou Janem Voglerem

6. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Tomáš Kriššák: Extrémisti chcú skrz vitráž kampane DPOH polarizovať spoločnosť (Demagóg.sk)

Tomáš Kriššák: Extrémisti chcú skrz vitráž kampane DPOH polarizovať spoločnosť (Demagóg.sk)

6. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Poradna zdravé výživy: proteinové nápoje, sushi, probiotika, zvýšená kyselina močová

Poradna zdravé výživy: proteinové nápoje, sushi, probiotika, zvýšená kyselina močová

6. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

6. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Václav Luks: Charisma Lucile Richardot je nedostižné

Václav Luks: Charisma Lucile Richardot je nedostižné

6. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Pomoc Vám

Pomoc Vám

6. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Eko terorismu

Eko terorismu

6. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Konec ekologie

Konec ekologie

6. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Co poslouchá a chystá klavírní virtuos Ivo Kahánek?

Co poslouchá a chystá klavírní virtuos Ivo Kahánek?

6. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Letní Mikulov jako nekončící svátek

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Letní Mikulov jako nekončící svátek

6. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Epizoda 14 - povídka Střípek ledu

Epizoda 14 - povídka Střípek ledu

6. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Šéf agentúry Ako: Smer môže po voľbách naraziť na rovnaký problém ako Progresívne Slovensko

Šéf agentúry Ako: Smer môže po voľbách naraziť na rovnaký problém ako Progresívne Slovensko

6. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Po čuni! AIDS nezmizelo, počet nakažených bohužel roste

Po čuni! AIDS nezmizelo, počet nakažených bohužel roste

6. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody 38. Li Po – „Sedíme spolu, hora a já“

38. Li Po – „Sedíme spolu, hora a já“

6. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody „Školy a učitelé Šumavy a Bavorského lesa“ – Mikuláš Zvánovec

„Školy a učitelé Šumavy a Bavorského lesa“ – Mikuláš Zvánovec

6. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Volodymyr Zelenskyj. Od komika k nejznámějšímu politikovi světa

Volodymyr Zelenskyj. Od komika k nejznámějšímu politikovi světa

5. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Bankári o umelej inteligencii: Bankové produkty na mieru mali len VIP, vďaka AI budú pre každého

Bankári o umelej inteligencii: Bankové produkty na mieru mali len VIP, vďaka AI budú pre každého

5. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Akcent: Národní filmový archiv slaví 80 let

Akcent: Národní filmový archiv slaví 80 let

5. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Fico posadnutý mocou? Prečo tak o lídrovi Smeru píše Peter Bárdy (AktualityNahlas)

Fico posadnutý mocou? Prečo tak o lídrovi Smeru píše Peter Bárdy (AktualityNahlas)

5. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Mafiánsky štát 11: V kufríku som nosil 4 milióny v 500-eurových bankovkách, vypovedá obžalovaný v Bödörovskej kauze

Mafiánsky štát 11: V kufríku som nosil 4 milióny v 500-eurových bankovkách, vypovedá obžalovaný v Bödörovskej kauze

5. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Hrejte Hospodinu na citeru! Varhany v Horní Bobrové

Hrejte Hospodinu na citeru! Varhany v Horní Bobrové

5. 9. 2023

15 min