Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 8#Odcházení_Jitka_Pánek_Jurková

8#Odcházení_Jitka_Pánek_Jurková

14. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody 7#Odcházení_Tomáš_Sedláček

7#Odcházení_Tomáš_Sedláček

14. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody 6#Odcházení_Dalibor_Špok

6#Odcházení_Dalibor_Špok

14. 12. 2023

51 min

Obrázek epizody R. Káčer: Ficova vláda sa podkladá Kremľu a zrádza záujmy Slovenska (Aktuality Nahlas)

R. Káčer: Ficova vláda sa podkladá Kremľu a zrádza záujmy Slovenska (Aktuality Nahlas)

14. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody CVIČENÍ skončila

CVIČENÍ skončila

14. 12. 2023

3 sec

Obrázek epizody Kverulanti: Rozložíš paměť (Marek Torčík)

Kverulanti: Rozložíš paměť (Marek Torčík)

14. 12. 2023

45 min

Obrázek epizody Pořád si držíme tu nesmírně nadutou představu, že jsme střed Vesmíru, říká Cyril Höschl

Pořád si držíme tu nesmírně nadutou představu, že jsme střed Vesmíru, říká Cyril Höschl

14. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody ENOUGH people?

ENOUGH people?

14. 12. 2023

26 sec

Obrázek epizody Tři mušketýři: Milady. Pokračování klasiky je spektáklem se zábavnými dialogy, hodnotí kritik

Tři mušketýři: Milady. Pokračování klasiky je spektáklem se zábavnými dialogy, hodnotí kritik

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Yarda Helešic ON AIR: „Třetí desku Support Lesbiens nám Sony Music vymluvilo, a tak nevyšla."

Yarda Helešic ON AIR: „Třetí desku Support Lesbiens nám Sony Music vymluvilo, a tak nevyšla."

14. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Filip Zahradnický and Clémence de Felice: How to attract children attention in contemporary circus?

Filip Zahradnický and Clémence de Felice: How to attract children attention in contemporary circus?

14. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Obecní dům rozezní Vánoční oratorium J. S. Bacha. FOK vystoupí pod taktovkou Jaca van Steena

Mozaika: Obecní dům rozezní Vánoční oratorium J. S. Bacha. FOK vystoupí pod taktovkou Jaca van Steena

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností bude kytarista a písničkář Jan-Matěj Rak

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností bude kytarista a písničkář Jan-Matěj Rak

14. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody 🚀 Walter Isaacson: Elon Musk

🚀 Walter Isaacson: Elon Musk

14. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody Mozaika: Nepijte tu vodu, nabádá Woody Allen. Divadlo na Vinohradech nasazuje jeho dramatickou prvotinu

Mozaika: Nepijte tu vodu, nabádá Woody Allen. Divadlo na Vinohradech nasazuje jeho dramatickou prvotinu

14. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody „Zeď z cihel jsme poprvé skládali v Mexiku,” vyprávějí architekti Irena Šebová a Tomáš Král

„Zeď z cihel jsme poprvé skládali v Mexiku,” vyprávějí architekti Irena Šebová a Tomáš Král

14. 12. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Lenka Bakešová, zakladatelka Prague Art Week

Lenka Bakešová, zakladatelka Prague Art Week

14. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody (8) Zaostřeno na knihu „S Gretou si nic nezačínej“ aneb Německá hnědá miminka

(8) Zaostřeno na knihu „S Gretou si nic nezačínej“ aneb Německá hnědá miminka

14. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Jakub Jansa: Vy jste ten celer, povídá mi ministr

Jakub Jansa: Vy jste ten celer, povídá mi ministr

14. 12. 2023

38 min

Obrázek epizody NA ROVINU so Zuzanou Dlugošovou: Smer má v zákone vážne chyby, ktoré ohrozujú bežných oznamovateľov

NA ROVINU so Zuzanou Dlugošovou: Smer má v zákone vážne chyby, ktoré ohrozujú bežných oznamovateľov

14. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Čechové!

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Čechové!

14. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Po čuni! Petr Slíva a MasterChef? Byla to teda jízda!

Po čuni! Petr Slíva a MasterChef? Byla to teda jízda!

14. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Deti, ktoré aspoň v umieraní nechcú byť samé. Pred samovraždami ich zachraňujú telefonické linky (Ráno Nahlas)

Deti, ktoré aspoň v umieraní nechcú byť samé. Pred samovraždami ich zachraňujú telefonické linky (Ráno Nahlas)

14. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Suď si sama sebe

Suď si sama sebe

13. 12. 2023

35 sec