Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak si stojí Česko a kdy se kousek po kousku přiblížíme Rakousku

Jak si stojí Česko a kdy se kousek po kousku přiblížíme Rakousku

11. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Jak si stojí Česko a kdy se kousek po kousku přiblížíme Rakousku

Jak si stojí Česko a kdy se kousek po kousku přiblížíme Rakousku

11. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #5: Vypne nám Mark Facebook nebo je problém jinde?

#5: Vypne nám Mark Facebook nebo je problém jinde?

10. 2. 2022

55 min

Obrázek epizody mNews #162 – Honor co vypadá jak iPhone a Evropa bez Facebooku

mNews #162 – Honor co vypadá jak iPhone a Evropa bez Facebooku

10. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak změní NFT pravidla hry (Tomáš Pšenička)

Jak změní NFT pravidla hry (Tomáš Pšenička)

10. 2. 2022

50 min

Obrázek epizody Jak se dá umělá inteligence využít při pozorování vesmíru?

Jak se dá umělá inteligence využít při pozorování vesmíru?

10. 2. 2022

31 min

Obrázek epizody 7: Tradiční banky se musí spojit s digitálními fintech startupy, nebo nabídnout vlastní moderní dynamické produkty. Jiná cesta není, říká David Kozelka z Adastry

7: Tradiční banky se musí spojit s digitálními fintech startupy, nebo nabídnout vlastní moderní dynamické produkty. Jiná cesta není, říká David Kozelka z Adastry

10. 2. 2022

21 min

Obrázek epizody Ustoupila Evropa Putinovi? Jak se politici a diplomati snaží zachránit mír v Evropě

Ustoupila Evropa Putinovi? Jak se politici a diplomati snaží zachránit mír v Evropě

10. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Ustoupila Evropa Putinovi? Jak se politici a diplomati snaží zachránit mír v Evropě

Ustoupila Evropa Putinovi? Jak se politici a diplomati snaží zachránit mír v Evropě

10. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Daria Hvížďalová: AI nemá duši. Je to nástroj, stejně jako třeba lopata 1/2

Daria Hvížďalová: AI nemá duši. Je to nástroj, stejně jako třeba lopata 1/2

9. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody mobilecast #219 – Novinky Samsung Galaxy S22 detailně

mobilecast #219 – Novinky Samsung Galaxy S22 detailně

9. 2. 2022

55 min

Obrázek epizody CETIN podcast - s Martinem Škopem a Vladimírem Filipem o současnosti a budoucnosti - CETINu i sítí

CETIN podcast - s Martinem Škopem a Vladimírem Filipem o současnosti a budoucnosti - CETINu i sítí

9. 2. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody Creator of Wordle - Josh Wardle

Creator of Wordle - Josh Wardle

9. 2. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody #87 👨‍💻 Jak ohodnotit cenu bitcoinu

#87 👨‍💻 Jak ohodnotit cenu bitcoinu

9. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Prodej NFT je vždycky velká loterie, mám štěstí, že jsem s nimi začal brzy, říká Fischer ze Ztohoven

Prodej NFT je vždycky velká loterie, mám štěstí, že jsem s nimi začal brzy, říká Fischer ze Ztohoven

9. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Prodej NFT je vždycky velká loterie, mám štěstí, že jsem s nimi začal brzy, říká Fischer ze Ztohoven

Prodej NFT je vždycky velká loterie, mám štěstí, že jsem s nimi začal brzy, říká Fischer ze Ztohoven

9. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody #20 Glosa – Inovačních lídrů sláva zašlá – Roman Dvorak

#20 Glosa – Inovačních lídrů sláva zašlá – Roman Dvorak

9. 2. 2022

7 min

Obrázek epizody Bratři Walachovi z Třince založili nadaci, do níž převádí 1,8 miliardy korun

Bratři Walachovi z Třince založili nadaci, do níž převádí 1,8 miliardy korun

9. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Bratři Walachovi z Třince založili nadaci, do níž zavázali převést svůj majetek za 1,8 miliardy korun

Bratři Walachovi z Třince založili nadaci, do níž zavázali převést svůj majetek za 1,8 miliardy korun

9. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody #19 Role technické univerzity v udržitelné společnosti – David Tuček, UTB ve Zlíně

#19 Role technické univerzity v udržitelné společnosti – David Tuček, UTB ve Zlíně

8. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody BOZP v kontextu změny klimatu

BOZP v kontextu změny klimatu

8. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Web3 with Nik Kalyani - JSJ 520

Web3 with Nik Kalyani - JSJ 520

8. 2. 2022

1 hod 27 min

Obrázek epizody #18 Deset zastavení s JK – Moji učitelé

#18 Deset zastavení s JK – Moji učitelé

8. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody 74: Dlouhé roky vývoje a přesčasů automaticky neznamená, že víc umíte / Michal Šik, Java Developer

74: Dlouhé roky vývoje a přesčasů automaticky neznamená, že víc umíte / Michal Šik, Java Developer

8. 2. 2022

18 min

Obrázek epizody Velká cyklistická loupež. Co se odehrává kolem kol největšího českého výrobce?

Velká cyklistická loupež. Co se odehrává kolem kol největšího českého výrobce?

8. 2. 2022

10 min