Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S1EP13: Skoro ve všech týmech jsem vydržel dlouho. SINNERS byli ale jednoznačně nejprofesionálnější

S1EP13: Skoro ve všech týmech jsem vydržel dlouho. SINNERS byli ale jednoznačně nejprofesionálnější

31. 3. 2023

2 hod 25 min

Obrázek epizody Krach Sparty. Divadlo? Nesmysl, i tahle filozofie může nést tituly. Třinecká pohádka skončí

Krach Sparty. Divadlo? Nesmysl, i tahle filozofie může nést tituly. Třinecká pohádka skončí

30. 3. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zimák: Divadlo Sparta? Nesmysl, i tahle filozofie může nést tituly. Třinecká pohádka skončí

Zimák: Divadlo Sparta? Nesmysl, i tahle filozofie může nést tituly. Třinecká pohádka skončí

30. 3. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Levej Hák speciál / COUNTERPUNCH s Danem Táborským

Levej Hák speciál / COUNTERPUNCH s Danem Táborským

30. 3. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody EP 142 - 50 pro Pastu, čtvrtfinále, životnost trenérů + OLDA KOPECKÝ

EP 142 - 50 pro Pastu, čtvrtfinále, životnost trenérů + OLDA KOPECKÝ

30. 3. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Tisková konference ke startu Snapbacks ligy 2023

Tisková konference ke startu Snapbacks ligy 2023

30. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Speciál s Radkem Příhodou, šéfem komise rozhodčích: Za 5 let budou čeští sudí skvělí

Speciál s Radkem Příhodou, šéfem komise rozhodčích: Za 5 let budou čeští sudí skvělí

30. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody #25 - Pavol Neruda: Mal som rozpísanú správu, že končíme

#25 - Pavol Neruda: Mal som rozpísanú správu, že končíme

30. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody #003 Rozhovor s naším členem Martinem Konečným

#003 Rozhovor s naším členem Martinem Konečným

30. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody #24 - Attila Végh: Odveta s Vémolou se blíží

#24 - Attila Végh: Odveta s Vémolou se blíží

30. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Kopačák #38: Bundesligový speciál - Nagelsmann/Tuchel, boj o titul/záchranu, atraktivita Bundesligy, Češi v Bundeslize

Kopačák #38: Bundesligový speciál - Nagelsmann/Tuchel, boj o titul/záchranu, atraktivita Bundesligy, Češi v Bundeslize

30. 3. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody S05E14: Hokejportal- Podcast: (Ne)očakávaná prvá štvorka. Debata o play-off s Patrikom Mitasom

S05E14: Hokejportal- Podcast: (Ne)očakávaná prvá štvorka. Debata o play-off s Patrikom Mitasom

30. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody #43| Konec sezóny, výkony nahoru dolů a těžký soupeř v play-off

#43| Konec sezóny, výkony nahoru dolů a těžký soupeř v play-off

30. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody Zdeněk Folprecht: Většinu penalt jsem kopal doprostřed brány

Zdeněk Folprecht: Většinu penalt jsem kopal doprostřed brány

30. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Trúfa si zlatá Jagerčíková aj na olympijské hry?

Trúfa si zlatá Jagerčíková aj na olympijské hry?

30. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Máme jiný cíl než peníze. Trenéři Budějovic o průkopnictví, Starkovi i snech, které se můžou brzy splnit

Máme jiný cíl než peníze. Trenéři Budějovic o průkopnictví, Starkovi i snech, které se můžou brzy splnit

30. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody „Měl jsem jenom ulici, sport a partu. Fotbal jsem hodnotil už od mala“ – Jindřich Trpišovský

„Měl jsem jenom ulici, sport a partu. Fotbal jsem hodnotil už od mala“ – Jindřich Trpišovský

30. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody Jiří Jarošík: Vedení se mnou nekomunikovalo. Když Teplicím vypadne pět hráčů, neporazí ani Ústí

Jiří Jarošík: Vedení se mnou nekomunikovalo. Když Teplicím vypadne pět hráčů, neporazí ani Ústí

30. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (87. díl): Proč jsou páté zápasy sérií play-off tak důležité?

Hokej bez červené (87. díl): Proč jsou páté zápasy sérií play-off tak důležité?

30. 3. 2023

50 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (87. díl): Proč jsou páté zápasy sérií play-off tak důležité?

Hokej bez červené (87. díl): Proč jsou páté zápasy sérií play-off tak důležité?

30. 3. 2023

50 min

Obrázek epizody JAK VÁLÍ REPRE? HON ZA ZÁCHRANOU A TITULEM, PELTA VE FINÁLE | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #125

JAK VÁLÍ REPRE? HON ZA ZÁCHRANOU A TITULEM, PELTA VE FINÁLE | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #125

29. 3. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Streamer a YouTuber Patrik Janků alias Patýno z Újezdu Praha 4. Jak se živil gamingem?

Streamer a YouTuber Patrik Janků alias Patýno z Újezdu Praha 4. Jak se živil gamingem?

29. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Ep. 6 | Baráž MS, loučení Jany Knedlíkové a fenomén Cholevová

Ep. 6 | Baráž MS, loučení Jany Knedlíkové a fenomén Cholevová

29. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody 36. Live from Kolektif Berlin Bike Fair: 3D printing and mass customization in cycling industry

36. Live from Kolektif Berlin Bike Fair: 3D printing and mass customization in cycling industry

29. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Před závodem Kolem Flander

Před závodem Kolem Flander

29. 3. 2023

42 min