Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

Desítka Pavla Horvátha: Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

17. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

Hovorka: Na chvíli jsem rád vypadl z fotbalového kolotoče. Rád si zajdu na operu nebo do divadla

17. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody iSkaut | Přichází Šínova sezona, Douděra bez závaží. Co zajímavá jména v klubech mimo TOP 4?

iSkaut | Přichází Šínova sezona, Douděra bez závaží. Co zajímavá jména v klubech mimo TOP 4?

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Přichází Šínova sezona, Douděra bez závaží. Co zajímavá jména v klubech mimo TOP 4?

Přichází Šínova sezona, Douděra bez závaží. Co zajímavá jména v klubech mimo TOP 4?

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Football Club #101 Česká liga startuje. Kdo překvapí, kdo vyhoří a jaké hráče sledovat?

Football Club #101 Česká liga startuje. Kdo překvapí, kdo vyhoří a jaké hráče sledovat?

17. 7. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: 25 000 fanoušků na druhou ligu? V roce 1975 realita na stadionu pražské Sparty

Seriál Radiožurnálu Sport: 25 000 fanoušků na druhou ligu? V roce 1975 realita na stadionu pražské Sparty

17. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Martínek: V Oktagonu bych se měl dobře, ale… Končící smlouva v KSW a nejdražší příprava | Fight!

Martínek: V Oktagonu bych se měl dobře, ale… Končící smlouva v KSW a nejdražší příprava | Fight!

17. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody Martínek: V Oktagonu bych se měl dobře, ale… Končící smlouva v KSW a nejdražší příprava | Fight!

Martínek: V Oktagonu bych se měl dobře, ale… Končící smlouva v KSW a nejdražší příprava | Fight!

17. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody „Mám rád bolest a posouvání limitů. Po prvním Ironmanu jsem skončil v nemocnici“ – Jakub Stádník

„Mám rád bolest a posouvání limitů. Po prvním Ironmanu jsem skončil v nemocnici“ – Jakub Stádník

17. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody #564: PŘEDLIGOVÝ SPECIÁL: Co říkají data o nové sezoně? > > > Tomáš Daníček

#564: PŘEDLIGOVÝ SPECIÁL: Co říkají data o nové sezoně? > > > Tomáš Daníček

17. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Mezi námi fanoušky 25/26 #01

Mezi námi fanoušky 25/26 #01

16. 7. 2025

2 hod 17 min

Obrázek epizody Ženy vpřed | Kávička 347

Ženy vpřed | Kávička 347

16. 7. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Bezchybný POGAČAR. Co vymyslí VISMA v horách? | 1. týden TOUR DE FRANCE

Bezchybný POGAČAR. Co vymyslí VISMA v horách? | 1. týden TOUR DE FRANCE

16. 7. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dozvuky FIA WEC – 6 hodin v São Paulu

Dozvuky FIA WEC – 6 hodin v São Paulu

16. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody #01: Lukáš Sedlák: Tlak je odměna za to, že jsi to někam dopracoval

#01: Lukáš Sedlák: Tlak je odměna za to, že jsi to někam dopracoval

16. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: I bez Kalvacha útok na titul? Plzeňská Viktoria chce potrápit pražské celky a porvat se o čelo

Seriál Radiožurnálu Sport: I bez Kalvacha útok na titul? Plzeňská Viktoria chce potrápit pražské celky a porvat se o čelo

16. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Branky, děti, rodiče | Šampioni PLEKANEC A ŠAFÁŘOVÁ o výchově: Proč rodiče stresují pětileté děti? Jak zabránit mobilům?

Branky, děti, rodiče | Šampioni PLEKANEC A ŠAFÁŘOVÁ o výchově: Proč rodiče stresují pětileté děti? Jak zabránit mobilům?

16. 7. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Ženy a sport Kateřina Lízlerová: Pravidelný cyklus je vizitka našeho zdraví, ale stále nemá dobrý marketing

Ženy a sport Kateřina Lízlerová: Pravidelný cyklus je vizitka našeho zdraví, ale stále nemá dobrý marketing

16. 7. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Šampioni PLEKANEC A ŠAFÁŘOVÁ o výchově: Proč rodiče stresují pětileté děti? Jak zabránit mobilům?

Šampioni PLEKANEC A ŠAFÁŘOVÁ o výchově: Proč rodiče stresují pětileté děti? Jak zabránit mobilům?

16. 7. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody #122 | Titul Slavii, střelcem Kušej?

#122 | Titul Slavii, střelcem Kušej?

16. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody 68. Roman Šinkovský: o tom, jak přivézt světovou značku IRONMAN do ČR

68. Roman Šinkovský: o tom, jak přivézt světovou značku IRONMAN do ČR

16. 7. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Na place: Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

Na place: Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

16. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Na place: Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

Na place: Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

16. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

16. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody #204 Na rookie dinner jsem vyhrál za kostým nejhezčí holky.

#204 Na rookie dinner jsem vyhrál za kostým nejhezčí holky.

16. 7. 2025

28 min