Obrázek epizody Gane mohl Pereiru zabít. Získá Brichta titul? Rezignuje KSW na Česko? Peňáz je blízko UFC | Fight!

Gane mohl Pereiru zabít. Získá Brichta titul? Rezignuje KSW na Česko? Peňáz je blízko UFC | Fight!

17. 6. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Gane mohl Pereiru zabít. Získá Brichta titul? Rezignuje KSW na Česko? Peňáz je blízko UFC | Fight!

Gane mohl Pereiru zabít. Získá Brichta titul? Rezignuje KSW na Česko? Peňáz je blízko UFC | Fight!

17. 6. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Reportérka z Washingtonu: UFC v Bílém domě čelí žalobám i kritice | V ringu

Reportérka z Washingtonu: UFC v Bílém domě čelí žalobám i kritice | V ringu

17. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Bitva důchodců. Zápas Česka s Jihoafričany se zapíše díky trenérům do dějin

Bitva důchodců. Zápas Česka s Jihoafričany se zapíše díky trenérům do dějin

17. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Messi ukázal GOAT level, ale Česko řeší STRACH před JAR a kauzu Karviná | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #287

Messi ukázal GOAT level, ale Česko řeší STRACH před JAR a kauzu Karviná | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #287

17. 6. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Simon Gosselin: Trenér Rémiho Bonneta o tréninku, výživě a o tom, proč je Walmsley jedinečný

Simon Gosselin: Trenér Rémiho Bonneta o tréninku, výživě a o tom, proč je Walmsley jedinečný

17. 6. 2026

59 min

Obrázek epizody Momenty šestého dne MS: Hvězdné války, historický gól pro Jordánsko a veslování Vikingů

Momenty šestého dne MS: Hvězdné války, historický gól pro Jordánsko a veslování Vikingů

17. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody #66 Titul pro Knicks, socha pro Brunsona. Hodnotíme finále NBA.

#66 Titul pro Knicks, socha pro Brunsona. Hodnotíme finále NBA.

17. 6. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody PŘÍMO Z MISTROVSTVÍ SVĚTA #2 - SOUBOJ O PŘEŽITÍ (předzápasový rozbor)

PŘÍMO Z MISTROVSTVÍ SVĚTA #2 - SOUBOJ O PŘEŽITÍ (předzápasový rozbor)

17. 6. 2026

39 min

Obrázek epizody Jak si Češi poradí s JAR? 👀 | To nemá kam #166

Jak si Češi poradí s JAR? 👀 | To nemá kam #166

17. 6. 2026

44 min

Obrázek epizody Rodiče Jakuba Menšíka: Proč jsem se narodil až druhý?, ptal se už v pěti letech | Branky, děti, rodiče

Rodiče Jakuba Menšíka: Proč jsem se narodil až druhý?, ptal se už v pěti letech | Branky, děti, rodiče

17. 6. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Rodiče Jakuba Menšíka: Proč jsem se narodil až druhý?, ptal se už v pěti letech | Branky, děti, rodiče

Rodiče Jakuba Menšíka: Proč jsem se narodil až druhý?, ptal se už v pěti letech | Branky, děti, rodiče

17. 6. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Liga naruby Videoblog | Taxíky bez řidičů a domov Coca-Coly. Kam zajít před českým zápasem v Atlantě?

Liga naruby Videoblog | Taxíky bez řidičů a domov Coca-Coly. Kam zajít před českým zápasem v Atlantě?

17. 6. 2026

7 min

Obrázek epizody Videoblog | Taxíky bez řidičů a domov Coca-Coly. Kam zajít před českým zápasem v Atlantě?

Videoblog | Taxíky bez řidičů a domov Coca-Coly. Kam zajít před českým zápasem v Atlantě?

17. 6. 2026

7 min

Obrázek epizody Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Salač: Když nemám dva dny adrenalin, tak je se mnou k nevydržení. Baví mě život na hraně

Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Salač: Když nemám dva dny adrenalin, tak je se mnou k nevydržení. Baví mě život na hraně

17. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Salač: Když nemám dva dny adrenalin, tak je se mnou k nevydržení. Baví mě život na hraně

Salač: Když nemám dva dny adrenalin, tak je se mnou k nevydržení. Baví mě život na hraně

17. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Salač: Když nemám dva dny adrenalin, tak je se mnou k nevydržení. Baví mě život na hraně

Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Salač: Když nemám dva dny adrenalin, tak je se mnou k nevydržení. Baví mě život na hraně

17. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Messimu stačily na hattrick čtyři doteky ve vápně. Trefou zpoza šestnáctky zbořil další milník

Messimu stačily na hattrick čtyři doteky ve vápně. Trefou zpoza šestnáctky zbořil další milník

17. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Naši fotbalisté ve finále.“ Obětavá hra československých hráčů a Nizozemci kouzla zbavení

Seriál Radiožurnálu Sport: „Naši fotbalisté ve finále.“ Obětavá hra československých hráčů a Nizozemci kouzla zbavení

17. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Co dovedlo Carolinu k titulu? Neskutečné příběhy šampionů a proč Tortorella končí? | BKT V NHL #152

Co dovedlo Carolinu k titulu? Neskutečné příběhy šampionů a proč Tortorella končí? | BKT V NHL #152

17. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody #803: Proč čekali Knicks na titul dlouhých 53 let? >>> Jiří Kalemba

#803: Proč čekali Knicks na titul dlouhých 53 let? >>> Jiří Kalemba

17. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody #64 Yann Havlena: Můj největší strach je, že vyhodím svůj čas. Vlastním tempem.

#64 Yann Havlena: Můj největší strach je, že vyhodím svůj čas. Vlastním tempem.

17. 6. 2026

1 hod 42 min

Obrázek epizody 🎙️ #39 AŤ TO BĚHÁ | OLOMOUC S JIRKOU HOMOLÁČEM, MČR NA DESÍTCE A DEBATA O ČIPOVÝCH ČASECH

🎙️ #39 AŤ TO BĚHÁ | OLOMOUC S JIRKOU HOMOLÁČEM, MČR NA DESÍTCE A DEBATA O ČIPOVÝCH ČASECH

16. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody Prostor Jana Morávka: Bez Yamala ani ránu. Doplatí Španělé na usedlost? Trpaslíci z fotbalu mizí

Prostor Jana Morávka: Bez Yamala ani ránu. Doplatí Španělé na usedlost? Trpaslíci z fotbalu mizí

16. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody PingCast Speciál# 36 s P. Kauckým a D. Reitšpiesem: Vítězný pohár je docela těžký, ale nosí se hezky

PingCast Speciál# 36 s P. Kauckým a D. Reitšpiesem: Vítězný pohár je docela těžký, ale nosí se hezky

16. 6. 2026

33 min