Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

26. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Okrajové části měst trápí rostoucí doprava. UNIT architekti navrhují, jak vrátit centrum Staré Bělé lidem.

Okrajové části měst trápí rostoucí doprava. UNIT architekti navrhují, jak vrátit centrum Staré Bělé lidem.

26. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

26. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody #1: Umělec a totalita

#1: Umělec a totalita

26. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Lékárna: Důrazná pooperační rehabilitace snižuje frekvenci komplikací

Lékárna: Důrazná pooperační rehabilitace snižuje frekvenci komplikací

26. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

26. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

26. 6. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Školou v Nových Syrovicích zní zvonění ze čtyřicátých let minulého století. Stále jde přesně

Školou v Nových Syrovicích zní zvonění ze čtyřicátých let minulého století. Stále jde přesně

26. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Proč máme po operaci šedého zákalu „písek v oku“ a proč to nepřehánět s předklonem?

Apatyka: Proč máme po operaci šedého zákalu „písek v oku“ a proč to nepřehánět s předklonem?

26. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody #55 Jednorožec, který pomáhá dotykem. Kůň navštěvuje seniory i pacienty v paliativní péči

#55 Jednorožec, který pomáhá dotykem. Kůň navštěvuje seniory i pacienty v paliativní péči

26. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Dopolední host: Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Dopolední host: Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Jablunkovské dvorky lákaly školáky i veřejnost na tradiční řemesla a kreativní dílny

Křížem krajem: Jablunkovské dvorky lákaly školáky i veřejnost na tradiční řemesla a kreativní dílny

26. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody 05 Manisha pancakam

05 Manisha pancakam

26. 6. 2025

44 min