Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Jsme ve fázi konzultací. Turek je nahraditelný, vedení hnutí na něm nestojí

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Jsme ve fázi konzultací. Turek je nahraditelný, vedení hnutí na něm nestojí

1. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody První Čech na Magarigawě! Nejluxusnější Okruh Světa v Japonsku! | Podcast Michala a Ondry

První Čech na Magarigawě! Nejluxusnější Okruh Světa v Japonsku! | Podcast Michala a Ondry

1. 12. 2025

45 min

Obrázek epizody Strach není překážka, ale podmínka odvahy

Strach není překážka, ale podmínka odvahy

1. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody V lavině musíš plavat

V lavině musíš plavat

1. 12. 2025

41 min

Obrázek epizody 206. díl Šimrání s Matějem o Naked Attraction, nahotě, BDSM a laskavosti

206. díl Šimrání s Matějem o Naked Attraction, nahotě, BDSM a laskavosti

1. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody Vybavička pro miminko: Co je must-have a co zbytečnost? | 5. díl

Vybavička pro miminko: Co je must-have a co zbytečnost? | 5. díl

1. 12. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Secret Service Agent: Never Label Someone A Narcissist! This Habit Makes People Hate Talking To You!

Secret Service Agent: Never Label Someone A Narcissist! This Habit Makes People Hate Talking To You!

1. 12. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody URZA přesvědčuje TIMA o anarchii

URZA přesvědčuje TIMA o anarchii

1. 12. 2025

59 min

Obrázek epizody Antonín Pelíšek: Inteligentní slova

Antonín Pelíšek: Inteligentní slova

1. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Pavla Melková: Sluka brzdí rozvoj

Pavla Melková: Sluka brzdí rozvoj

1. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Umírat doma. O hospicové péči, důstojnosti a blízkosti | Zita Hájková a Zuzana Potyšová

Umírat doma. O hospicové péči, důstojnosti a blízkosti | Zita Hájková a Zuzana Potyšová

1. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody Velký vůz

Velký vůz

1. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody The Secret to Overcoming Imposter Syndrome - Mel Robbins - #1027

The Secret to Overcoming Imposter Syndrome - Mel Robbins - #1027

1. 12. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody Jindřich Šídlo - Turek je v politice kvůli Egu. Babiš kvůli byznysu. Okamura je horší...

Jindřich Šídlo - Turek je v politice kvůli Egu. Babiš kvůli byznysu. Okamura je horší...

1. 12. 2025

55 min

Obrázek epizody Život v Bulharsku: Běžný plat je pouze 15 000 Kč. Bulhaři jsou celoročně hrdý národ. | SVĚTOVÍ

Život v Bulharsku: Běžný plat je pouze 15 000 Kč. Bulhaři jsou celoročně hrdý národ. | SVĚTOVÍ

1. 12. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody BST Society: Porod v Česku pod lupou, respektující porod vs. porodní násilí

BST Society: Porod v Česku pod lupou, respektující porod vs. porodní násilí

1. 12. 2025

50 min

Obrázek epizody S4E36: Memento Identitatis - Být sám sebou!

S4E36: Memento Identitatis - Být sám sebou!

1. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody „Mívala jsem zakomplexované prcky bez smyslu pro humor, 13 let jsem ale šťastná jako blecha,“ říká zamilovaná Kateřina Cajthamlová

„Mívala jsem zakomplexované prcky bez smyslu pro humor, 13 let jsem ale šťastná jako blecha,“ říká zamilovaná Kateřina Cajthamlová

1. 12. 2025

57 min

Obrázek epizody „Mívala jsem zakomplexované prcky bez smyslu pro humor, 13 let jsem ale šťastná jako blecha,“ říká zamilovaná Kateřina Cajthamlová

„Mívala jsem zakomplexované prcky bez smyslu pro humor, 13 let jsem ale šťastná jako blecha,“ říká zamilovaná Kateřina Cajthamlová

1. 12. 2025

59 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Nová kniha, konec Institutu A. Vitáskové a sociopolitická témata

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Nová kniha, konec Institutu A. Vitáskové a sociopolitická témata

1. 12. 2025

1 hod 54 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: OLAF pod novým vedení čeká velká reforma

Bruselské chlebíčky: OLAF pod novým vedení čeká velká reforma

1. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #109 - Tomáš Masaryk

Po Živote s Tomášom Verešom #109 - Tomáš Masaryk

1. 12. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zákaz sociálních sítí. Má smysl?

Vinohradská 12: Zákaz sociálních sítí. Má smysl?

1. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Jezdit autem po městě není normální

Všichni tady umřeme: Jezdit autem po městě není normální

30. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody in vino veritas

in vino veritas

30. 11. 2025

58 min