Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jihočeši: Mnoho postaviček v betlému Pavla Rouhy má reálný předobraz. Zatím mi nikdo nevynadal, usmívá se

Jihočeši: Mnoho postaviček v betlému Pavla Rouhy má reálný předobraz. Zatím mi nikdo nevynadal, usmívá se

6. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody Mnoho postaviček v betlému Pavla Rouhy má reálný předobraz. Zatím mi nikdo nevynadal, usmívá se

Mnoho postaviček v betlému Pavla Rouhy má reálný předobraz. Zatím mi nikdo nevynadal, usmívá se

6. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody #433 — How Did We Get Here?

#433 — How Did We Get Here?

6. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jednu podzimní sobotu se Petr Bezruč vrátí do Domaslavic

Odpolední interview: Jednu podzimní sobotu se Petr Bezruč vrátí do Domaslavic

6. 9. 2025

9 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Ivety Demeterové s turistickým pracovníkem Pavlem Dubovým o jeho vztahu s vietnamskou manželkou

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Ivety Demeterové s turistickým pracovníkem Pavlem Dubovým o jeho vztahu s vietnamskou manželkou

6. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci majitele Obludiště Filipa Klímy

Místa v srdci majitele Obludiště Filipa Klímy

6. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Paříži se zavírá říční plovárna na Seině a proto vás tam zavedou Reportáže zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Paříži se zavírá říční plovárna na Seině a proto vás tam zavedou Reportáže zahraničních zpravodajů

6. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Očekávání od rozpočtu. Operace USA v Severní Koreji. Zámek v Telči

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Očekávání od rozpočtu. Operace USA v Severní Koreji. Zámek v Telči

6. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Epizoda 3 - PÁJA⎮🇦🇪 Dubai je o štěstí a o kontaktech. Bez práce sem nejezděte.

Epizoda 3 - PÁJA⎮🇦🇪 Dubai je o štěstí a o kontaktech. Bez práce sem nejezděte.

6. 9. 2025

59 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Designérka Lenka Sárová Malíská: Porcelán je dobrou investicí. Bílou nemocí trpím už od dětství

Host Lenky Vahalové: Designérka Lenka Sárová Malíská: Porcelán je dobrou investicí. Bílou nemocí trpím už od dětství

6. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Designérka Lenka Sárová Malíská: Porcelán je dobrou investicí. Bílou nemocí trpím už od dětství

Designérka Lenka Sárová Malíská: Porcelán je dobrou investicí. Bílou nemocí trpím už od dětství

6. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Koncert filmové hudby musí být trochu i show, říká dirigent a multiinstrumentalista Jiří Korynta

Středočeská setkání: Koncert filmové hudby musí být trochu i show, říká dirigent a multiinstrumentalista Jiří Korynta

6. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Koncert filmové hudby musí být trochu i show, říká dirigent a multiinstrumentalista Jiří Korynta

Koncert filmové hudby musí být trochu i show, říká dirigent a multiinstrumentalista Jiří Korynta

6. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Zo zajatia tabuľkových platov

Zo zajatia tabuľkových platov

6. 9. 2025

32 min

Obrázek epizody Mýty o Adolfu Hitlerovi - lži, které považujete za pravdu  Historie

Mýty o Adolfu Hitlerovi - lži, které považujete za pravdu Historie

6. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: V mém věku je to dobrodružství, říká psaní nové knihy Palata

Host Radiožurnálu: V mém věku je to dobrodružství, říká psaní nové knihy Palata

6. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody V mém věku je to dobrodružství, říká psaní nové knihy Palata

V mém věku je to dobrodružství, říká psaní nové knihy Palata

6. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Virtuos Kahánek: Konzervatoř má být škola, která se žije

Osobnost Plus: Virtuos Kahánek: Konzervatoř má být škola, která se žije

6. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Co člověk k životu potřebuje? Pouť do Santiaga ušel vyléčený alkoholik s výbavou v setu na manikúru

Host Dopoledne pod Ještědem: Co člověk k životu potřebuje? Pouť do Santiaga ušel vyléčený alkoholik s výbavou v setu na manikúru

6. 9. 2025

16 min

Obrázek epizody Selects: Noise Pollution: Arrrgh!

Selects: Noise Pollution: Arrrgh!

6. 9. 2025

52 min

Obrázek epizody Laboratoř: Stojí za to vyrábět náhradní výživu pro včely?

Laboratoř: Stojí za to vyrábět náhradní výživu pro včely?

6. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Pod čarou: Stávky za klima utichly. Teď můžeme jen zírat na skály

Pod čarou: Stávky za klima utichly. Teď můžeme jen zírat na skály

6. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Vzorec na úspech: Juraj Benčík - Po Živote s Tomášom Verešom

Vzorec na úspech: Juraj Benčík - Po Živote s Tomášom Verešom

6. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Ať mě nikdo neopěvuje!“ Stříbrný vítr za Soňou Červenou

Stříbrný vítr: „Ať mě nikdo neopěvuje!“ Stříbrný vítr za Soňou Červenou

6. 9. 2025

38 min

Obrázek epizody „Ať mě nikdo neopěvuje!“ Stříbrný vítr za Soňou Červenou

„Ať mě nikdo neopěvuje!“ Stříbrný vítr za Soňou Červenou

6. 9. 2025

39 min