Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

7. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

7. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody 274. díl - Tomáš Blumenstein - Konec biflování? Logika, Hejného metoda a speciální třídy pro nadprůměrné děti.

274. díl - Tomáš Blumenstein - Konec biflování? Logika, Hejného metoda a speciální třídy pro nadprůměrné děti.

7. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody PPP16: Stromy

PPP16: Stromy

7. 12. 2025

5 min

Obrázek epizody NEMÔŽETE SA DOTKNÚŤ FĽAŠKY!

NEMÔŽETE SA DOTKNÚŤ FĽAŠKY!

7. 12. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Episode 4 - Lego Robutek's podcast

Episode 4 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

1 min

7. 12. 2025

1 min

7. 12. 2025

59 sec

Obrázek epizody Podmanivý hlas Rudolfa Cortése

Podmanivý hlas Rudolfa Cortése

7. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Samsonova kašna v Českých Budějovicích měla sloužit k rozvodu vody do postranních ulic města

Samsonova kašna v Českých Budějovicích měla sloužit k rozvodu vody do postranních ulic města

7. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody # 5 Když si ve vztahu ublížíte a přesto je to láska

# 5 Když si ve vztahu ublížíte a přesto je to láska

7. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Jak vznikl chlebíček

Stověžatá vypráví: Jak vznikl chlebíček

7. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Episode 3 - Lego Robutek's podcast

Episode 3 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

17 sec

Obrázek epizody Episode 2 - Lego Robutek's podcast

Episode 2 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody My very first episode with Spreaker Studio

My very first episode with Spreaker Studio

7. 12. 2025

9 sec

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestavování vlády. Parlamentní volby v Hongkongu. Protest Hollywoodu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestavování vlády. Parlamentní volby v Hongkongu. Protest Hollywoodu

7. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

7. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

7. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Úklid je potřeba začít od srdce, říká Jiřinka. Alenka si na pomoc pozve i dceru

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Úklid je potřeba začít od srdce, říká Jiřinka. Alenka si na pomoc pozve i dceru

7. 12. 2025

6 min