Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vlna: Parasociální, rage bait a six-seven. Jaký byl rok 2025 podle světových slovníků?

Vlna: Parasociální, rage bait a six-seven. Jaký byl rok 2025 podle světových slovníků?

15. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Momenty: V poslední době se mi daří psát nepsychologickou hudbu, říká hudební skladatel Jan Klusák

Momenty: V poslední době se mi daří psát nepsychologickou hudbu, říká hudební skladatel Jan Klusák

15. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Momenty: V poslední době se mi daří psát nepsychologickou hudbu, říká hudební skladatel Jan Klusák

Momenty: V poslední době se mi daří psát nepsychologickou hudbu, říká hudební skladatel Jan Klusák

15. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Krakonoš a lyžníci

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Krakonoš a lyžníci

15. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Prdek a čamburína

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Prdek a čamburína

15. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Pasecký kostel a hřbitov

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Pasecký kostel a hřbitov

15. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výhledy od svatého Josefa

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výhledy od svatého Josefa

15. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Sklenařice a zelí

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Sklenařice a zelí

15. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Výhledy od svatého Josefa

Výhledy od svatého Josefa

15. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Pasecký kostel a hřbitov

Pasecký kostel a hřbitov

15. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Bitva u Tannenbergu – jak Německo rozdrtilo ruskou armádu na počátku první světové války | Historie

Bitva u Tannenbergu – jak Německo rozdrtilo ruskou armádu na počátku první světové války | Historie

15. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: Kyberkriminalita je čím dál častější i ve Zlínském kraji. Triků je široká škála

K věci ČRo Zlín: Kyberkriminalita je čím dál častější i ve Zlínském kraji. Triků je široká škála

15. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Špína: Dycky Tábor. Špína se členy projektu DIIST o nové desce a věrnosti lokální scéně

Špína: Dycky Tábor. Špína se členy projektu DIIST o nové desce a věrnosti lokální scéně

15. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Máme inspiraci a muzika nás moc baví. Jsme rádi, že ji můžeme šířit dál, usmívá se zpěvák Petr Perk

Host ve studiu: Máme inspiraci a muzika nás moc baví. Jsme rádi, že ji můžeme šířit dál, usmívá se zpěvák Petr Perk

15. 12. 2025

10 min

Obrázek epizody Adam z Penny o lidských příbězích mezi regály a síle obyčejného úsměvu.

Adam z Penny o lidských příbězích mezi regály a síle obyčejného úsměvu.

15. 12. 2025

58 min

Obrázek epizody Alex a host: Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

Alex a host: Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

15. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

Šéfkuchař Roman Paulus o michelinských hvězdách: K životu nepatří jen výhry, je to jedna z disciplín

15. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Iva Šmoldase málem zabily vlastní ledviny: Zažíval jsem zadarmo halucinace, za které mnozí platí

Iva Šmoldase málem zabily vlastní ledviny: Zažíval jsem zadarmo halucinace, za které mnozí platí

15. 12. 2025

49 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

15. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

Blízká setkání: Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

15. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

Onkolog Martin Šmakal o své sbírce, která začala náhodou: Betlémy od zachráněných lidí mám v srdci

15. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaká jsou prioritní témata nové vlády? Sydney po střelbě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jaká jsou prioritní témata nové vlády? Sydney po střelbě

15. 12. 2025

19 min