Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Pístovské mokřady lákají tisíce fanoušků: Dakarští závodníci, Jožin z bažin i autovraky

Dobré dopoledne: Pístovské mokřady lákají tisíce fanoušků: Dakarští závodníci, Jožin z bažin i autovraky

17. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: Killing a Dead Body

Short Stuff: Killing a Dead Body

17. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody PAHOP mobilní hospic

PAHOP mobilní hospic

17. 9. 2025

58 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Nikotin škodí našemu zdraví v jakékoliv formě

Doktorská rada: Nikotin škodí našemu zdraví v jakékoliv formě

17. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Na place: Skuhravý: U národního týmu nemůžeme vše házet na trénera, chybí mi kreativita u ofenzivních hráčů

Na place: Skuhravý: U národního týmu nemůžeme vše házet na trénera, chybí mi kreativita u ofenzivních hráčů

17. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Rostliny agáve z lamího výběhu v jihlavské ZOO musí na zimu do tepla. Zahradníci je musí vykopat

Rostliny agáve z lamího výběhu v jihlavské ZOO musí na zimu do tepla. Zahradníci je musí vykopat

17. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

17. 9. 2025

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

17. 9. 2025

39 min

Obrázek epizody Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

17. 9. 2025

39 min

Obrázek epizody Meditace barev a vjemů

Meditace barev a vjemů

17. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V Novém Jičíně se lidem po úpravách otevřela renesanční věž kostela Nanebevzetí Panny Marie

Křížem krajem: V Novém Jičíně se lidem po úpravách otevřela renesanční věž kostela Nanebevzetí Panny Marie

17. 9. 2025

8 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Nejvyšší ocenění projektu Anděl mezi zdravotníky získala maminka dvou dětí z nemocnice pod Petřínem

Středočeské příběhy: Nejvyšší ocenění projektu Anděl mezi zdravotníky získala maminka dvou dětí z nemocnice pod Petřínem

17. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Nejvyšší ocenění projektu Anděl mezi zdravotníky získala maminka dvou dětí z nemocnice pod Petřínem

Nejvyšší ocenění projektu Anděl mezi zdravotníky získala maminka dvou dětí z nemocnice pod Petřínem

17. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody podcast - 17.9.2025

podcast - 17.9.2025

17. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody The Gerry Irwin Incident

The Gerry Irwin Incident

17. 9. 2025

42 min

Obrázek epizody #51 Fórum dárců: novinky a aktuální témata v oblasti dárcovství ČR

#51 Fórum dárců: novinky a aktuální témata v oblasti dárcovství ČR

17. 9. 2025

16 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jiří Lábus vstoupí do dabingové síně slávy. Nejenom za Marge

Máme hosty: Jiří Lábus vstoupí do dabingové síně slávy. Nejenom za Marge

17. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Petr Šabata: Na ruské provokace nereaguje Západ dost rázně. Putin se může jen smát

Jak to vidí...: Komentátor Petr Šabata: Na ruské provokace nereaguje Západ dost rázně. Putin se může jen smát

17. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody „Zklamali jsme je. Kluci mají pocit, že už je nechceme“, říká pěstounka dvojčat s ADHD a autismem

„Zklamali jsme je. Kluci mají pocit, že už je nechceme“, říká pěstounka dvojčat s ADHD a autismem

17. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V Británii má vlastní pomník druhý český letec. František Hekl je u jezera Loch Doon legendou

Zápisník zahraničních zpravodajů: V Británii má vlastní pomník druhý český letec. František Hekl je u jezera Loch Doon legendou

17. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody V Británii má vlastní pomník druhý český letec. František Hekl je u jezera Loch Doon legendou

V Británii má vlastní pomník druhý český letec. František Hekl je u jezera Loch Doon legendou

17. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Těšení se na volby

Ivan Mls: Těšení se na volby

17. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Debata s Martinem Rotou o ZNÁRODNĚNÍ ruských bytů v ČR

Debata s Martinem Rotou o ZNÁRODNĚNÍ ruských bytů v ČR

17. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Zavřou v Česku KFC?! - Clickbait 25

Zavřou v Česku KFC?! - Clickbait 25

17. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody RUSKÝ LIVESTREAM - Koho budou volit Rusové v Česku?

RUSKÝ LIVESTREAM - Koho budou volit Rusové v Česku?

17. 9. 2025

31 min