Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Valenta: Olympiáda pro mě vždy byla hlavně jídelna a masérna. Setkávání se sportovci bylo top

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Valenta: Olympiáda pro mě vždy byla hlavně jídelna a masérna. Setkávání se sportovci bylo top

23. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody První vs. Druhá světová válka – Velké srovnání nejkrvavějších konfliktů  20. století

První vs. Druhá světová válka – Velké srovnání nejkrvavějších konfliktů 20. století

23. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Boj s oligarchizací společnost prohrává. Kontrolní mechanismy se dají obejít

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Boj s oligarchizací společnost prohrává. Kontrolní mechanismy se dají obejít

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Paskvil, nebo bič na cizí agenty? Debatují Kovářová a Láska

Pro a proti: Paskvil, nebo bič na cizí agenty? Debatují Kovářová a Láska

23. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

Radioporadna: Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

23. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

23. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

23. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Červený ministrem. Unijní zelená agenda. Český úspěch na Berlinale

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Červený ministrem. Unijní zelená agenda. Český úspěch na Berlinale

23. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Není nutné ovci zabít. Jana Voháňková vyrábí tradiční ruční technikou vegetariánskou kožešinu

Není nutné ovci zabít. Jana Voháňková vyrábí tradiční ruční technikou vegetariánskou kožešinu

23. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Lucie Kutrová: Život na dálkových trasách - od 151 dní na PCT po 1300 km dlouhý Arizona Trail

Lucie Kutrová: Život na dálkových trasách - od 151 dní na PCT po 1300 km dlouhý Arizona Trail

23. 2. 2026

44 min

Obrázek epizody #21 Josef Rozehnal, NAHAKU – design z Brna, který nemá na háku udržitelnost

#21 Josef Rozehnal, NAHAKU – design z Brna, který nemá na háku udržitelnost

23. 2. 2026

1 hod 38 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Menstruační aplikace mohou ohrozit soukromí. Jistotou zůstává papírový kalendář

Antivirus: Antivirus: Menstruační aplikace mohou ohrozit soukromí. Jistotou zůstává papírový kalendář

23. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody 83. díl - Hranice nejsou v hlavě, ale v těle

83. díl - Hranice nejsou v hlavě, ale v těle

23. 2. 2026

7 min

Obrázek epizody „Občas se nám v ateliéru rozšíří nějaký virus, jako šambrány nebo kruhová okna,“ říká Michal Kuzemenský

„Občas se nám v ateliéru rozšíří nějaký virus, jako šambrány nebo kruhová okna,“ říká Michal Kuzemenský

23. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Byl na drogách a ve vězení, dnes lidem se závislostí a hlavně jejich rodinám aktivně pomáhá

Host Českého rozhlasu Ostrava: Byl na drogách a ve vězení, dnes lidem se závislostí a hlavně jejich rodinám aktivně pomáhá

23. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Ženy jsou u policie rozhodně vítané. Disponují řadou důležitých kompetencí

Host Dopoledního expresu: Ženy jsou u policie rozhodně vítané. Disponují řadou důležitých kompetencí

23. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

Radioporadna: Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

23. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

Radioporadna: Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

23. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ve volném čase pečují doma o své blízké. Projekt Vysočina pečuje jim nabízí pomocnou ruku

Dobré dopoledne: Ve volném čase pečují doma o své blízké. Projekt Vysočina pečuje jim nabízí pomocnou ruku

23. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody 2026-02-23-Malina a Adéla Zatloukalová

2026-02-23-Malina a Adéla Zatloukalová

23. 2. 2026

1 hod 31 min