Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dokud dýchám, doufám. O sebevraždách v různých kulturách a časech

Dokud dýchám, doufám. O sebevraždách v různých kulturách a časech

2. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Lenka "Ofinka" z Love Islandu: Kastrol na hlavě? Směju se tomu!

Lenka "Ofinka" z Love Islandu: Kastrol na hlavě? Směju se tomu!

2. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Štěpán Křeček - Česko roste 13x rychleji než Německo (OFFLINE Podpultovka)

Štěpán Křeček - Česko roste 13x rychleji než Německo (OFFLINE Podpultovka)

2. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Lékařka KRISTINA HÖSCHLOVÁ: "Tělo má schopnosti, které často přehlížíme."

Lékařka KRISTINA HÖSCHLOVÁ: "Tělo má schopnosti, které často přehlížíme."

2. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak žít lépe I. díl

Jak žít lépe I. díl

2. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody 145: Sousedky?

145: Sousedky?

2. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Lomnici zajímá, co její obyvatele chtějí. Tentokrát ke kulatému stolu pozvali mládež

Lomnici zajímá, co její obyvatele chtějí. Tentokrát ke kulatému stolu pozvali mládež

2. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Akcent: Americké late night shows vadnou, jsou drahé. Stále ale společensky relevantní, říká Jindřich Šídlo

Akcent: Americké late night shows vadnou, jsou drahé. Stále ale společensky relevantní, říká Jindřich Šídlo

2. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody #4 Monogram | Adam Neubauer: Jak se rodí TOP espresso a respekt v kávovém světě

#4 Monogram | Adam Neubauer: Jak se rodí TOP espresso a respekt v kávovém světě

2. 10. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody #37 Grandiózně zranitelný narcista. 3. díl série o narcismu ve vztazích (zkrácená verze)

#37 Grandiózně zranitelný narcista. 3. díl série o narcismu ve vztazích (zkrácená verze)

2. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Pavel Nový si přeje klidnou smrt a hezký spánek!

Pavel Nový si přeje klidnou smrt a hezký spánek!

2. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak naučit sebe i děti jakýkoliv cizí jazyk bez stresu | Broňa Sobotka - Díl 82.

Jak naučit sebe i děti jakýkoliv cizí jazyk bez stresu | Broňa Sobotka - Díl 82.

2. 10. 2025

51 min

Obrázek epizody Co rozhoduje v posledních dnech volební kampaně?

Co rozhoduje v posledních dnech volební kampaně?

2. 10. 2025

43 min

Obrázek epizody Můj Maty a náš Parent Project. Jitka Reineltová

Můj Maty a náš Parent Project. Jitka Reineltová

2. 10. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Exminister Káčer: Ukrajina je naša hrádza proti ruskej rozpínavosti

Exminister Káčer: Ukrajina je naša hrádza proti ruskej rozpínavosti

2. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Tatiana Ondrejková: Skúsenosti sú pre mňa oveľa dôležitejšie ako milión titulov (#TBH s Hanou)

Tatiana Ondrejková: Skúsenosti sú pre mňa oveľa dôležitejšie ako milión titulov (#TBH s Hanou)

2. 10. 2025

37 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hruška: Programy stran jsou v ochraně přírody příliš obecné

Interview Plus: Hruška: Programy stran jsou v ochraně přírody příliš obecné

2. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Covid-19: Kde se v Libereckém kraji nechat očkovat

Vybrali jsme pro vás: Covid-19: Kde se v Libereckém kraji nechat očkovat

2. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Covid-19: Kde se v Libereckém kraji nechat očkovat

Covid-19: Kde se v Libereckém kraji nechat očkovat

2. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 02.10.2025.

České slovo (Češka reč) - 02.10.2025.

2. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Jama Pekel 14 - Last minute předvolební mobilizace! Koho volit?

Jama Pekel 14 - Last minute předvolební mobilizace! Koho volit?

2. 10. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Bílé Karpaty - Lučina, Velká Javořina, Veselí nad Moravou, Strážnice

Bílé Karpaty - Lučina, Velká Javořina, Veselí nad Moravou, Strážnice

2. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Látal: Na seniory nejvíce působí strach a nesplnitelné sliby

Osobnost Plus: Látal: Na seniory nejvíce působí strach a nesplnitelné sliby

2. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Vlna: Hejty? Ať je píšou. Jestli jim to pomůže, tak prosím, říká herečka Anna Jiřina Daňhelová

Vlna: Hejty? Ať je píšou. Jestli jim to pomůže, tak prosím, říká herečka Anna Jiřina Daňhelová

2. 10. 2025

26 min