Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Naučné stezky a hry pomáhá tvořit umělá inteligence. Najdete je na i Vysočině

Naučné stezky a hry pomáhá tvořit umělá inteligence. Najdete je na i Vysočině

8. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Pomoc a podporu ve sluchátku, po síti anebo osobně nabízí iPoradna. Výběr je na klientovi

Apatyka: Pomoc a podporu ve sluchátku, po síti anebo osobně nabízí iPoradna. Výběr je na klientovi

8. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Špalek: Kdybych dnes zakládal divadlo, bylo by to v Brně

Vizitka: Jakub Špalek: Kdybych dnes zakládal divadlo, bylo by to v Brně

8. 1. 2026

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Špalek: Kdybych dnes zakládal divadlo, bylo by to v Brně

Vizitka: Jakub Špalek: Kdybych dnes zakládal divadlo, bylo by to v Brně

8. 1. 2026

43 min

Obrázek epizody Jakub Špalek: Kdybych dnes zakládal divadlo, bylo by to v Brně

Jakub Špalek: Kdybych dnes zakládal divadlo, bylo by to v Brně

8. 1. 2026

43 min

Obrázek epizody 2026-01-08 - Pardálové Jakub Špalek a Kateřina Zapletalová

2026-01-08 - Pardálové Jakub Špalek a Kateřina Zapletalová

8. 1. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody podcast - 8.1.2026

podcast - 8.1.2026

8. 1. 2026

9 min

Obrázek epizody Textilní designérka Kateřina Vodrážková hledá inspiraci především v přírodě

Textilní designérka Kateřina Vodrážková hledá inspiraci především v přírodě

8. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Bydlení Davida Luu: Vždycky jsem měl problém se slovem domov, v Praze jsem vystřídal spoustu bytů

Bydlení Davida Luu: Vždycky jsem měl problém se slovem domov, v Praze jsem vystřídal spoustu bytů

8. 1. 2026

56 min

Obrázek epizody Radioporadna: Údery, které zachrání život při vdechnutí potravy. Vyzkoušejte si je nanečisto

Radioporadna: Údery, které zachrání život při vdechnutí potravy. Vyzkoušejte si je nanečisto

8. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Údery, které zachrání život při vdechnutí potravy. Vyzkoušejte si je nanečisto

Radioporadna: Údery, které zachrání život při vdechnutí potravy. Vyzkoušejte si je nanečisto

8. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Dcera Josefa Luxe skočila do vysoké politiky. Zabojuje za venkov

Máme hosty: Dcera Josefa Luxe skočila do vysoké politiky. Zabojuje za venkov

8. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík k politické kultuře v Česku: Tam nahoře mají být lidé, které můžete ukazovat dětem

Jak to vidí...: Pavel Kosatík k politické kultuře v Česku: Tam nahoře mají být lidé, které můžete ukazovat dětem

8. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Mileniálové #29 - Žijeme ve zlaté éře zábavy. Změň náš názor.

Mileniálové #29 - Žijeme ve zlaté éře zábavy. Změň náš názor.

8. 1. 2026

51 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: O řízení

Martina Adlerová: O řízení

8. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Lokomotiva

Lokomotiva

8. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Top Insulin Expert: Insulin Is More Dangerous Than Sugar! This Will Strip Fat Faster Than Anything!

Top Insulin Expert: Insulin Is More Dangerous Than Sugar! This Will Strip Fat Faster Than Anything!

8. 1. 2026

2 hod 2 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Pouť buddhistických mnichů a psa Aloky pro mír

Adam Borzič: Pouť buddhistických mnichů a psa Aloky pro mír

8. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Tomáš Páral a Miloš Zikmund, MoroSystems: jak strategicky řídit firmu, aniž by ztratila lidskost?

Tomáš Páral a Miloš Zikmund, MoroSystems: jak strategicky řídit firmu, aniž by ztratila lidskost?

8. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody 14 Habits for an Optimised Morning & Evening Routine - Arthur Brooks - #1043

14 Habits for an Optimised Morning & Evening Routine - Arthur Brooks - #1043

8. 1. 2026

1 hod 48 min

Obrázek epizody 16 - Vánoční podcast s adminem

16 - Vánoční podcast s adminem

8. 1. 2026

2 hod 17 min

Obrázek epizody Marika Šoposká. Ženská dřina a falešná představa o vztazích, od pohádek k temnější stránce, děti jako zrcadlo

Marika Šoposká. Ženská dřina a falešná představa o vztazích, od pohádek k temnější stránce, děti jako zrcadlo

8. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Terezie Täubelová: „Kdybych dopředu věděla, co podnikání obnáší, možná bych do toho nikdy nešla."

Terezie Täubelová: „Kdybych dopředu věděla, co podnikání obnáší, možná bych do toho nikdy nešla."

8. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Jsem oběť

Jsem oběť

8. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody „Jsem salámista s jasným cílem. Ze svých skoků si téměř nic nepamatuju“ – Jan Štefela

„Jsem salámista s jasným cílem. Ze svých skoků si téměř nic nepamatuju“ – Jan Štefela

8. 1. 2026

47 min