Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 264. díl - prof. Daniel Nemrava - Od magického realismu k rockové kapele.

264. díl - prof. Daniel Nemrava - Od magického realismu k rockové kapele.

5. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Monika Chochlíková: Podporujú sa tu rýchlokvasené celebrity (#TBH s Hanou)

Monika Chochlíková: Podporujú sa tu rýchlokvasené celebrity (#TBH s Hanou)

5. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Poprask #97 Katy Perry v Praze přiznala vztah s Justinem Trudeau. S oběma prý chodil jeden americký DJ - Podcast

Poprask #97 Katy Perry v Praze přiznala vztah s Justinem Trudeau. S oběma prý chodil jeden americký DJ - Podcast

5. 11. 2025

57 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Veřejné finance jsou v dobrém stavu. Rosteme dvojnásobným tempem oproti průměru EU

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Veřejné finance jsou v dobrém stavu. Rosteme dvojnásobným tempem oproti průměru EU

5. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: V galeriích se často loupí na objednávku. Ani v Louvru neřádili gentlemani Arsenové Lupinové

Akcent: V galeriích se často loupí na objednávku. Ani v Louvru neřádili gentlemani Arsenové Lupinové

5. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Eva Burešová: O síle zranitelnosti, cestě za snem a životě mezi divadlem a realitou

Eva Burešová: O síle zranitelnosti, cestě za snem a životě mezi divadlem a realitou

5. 11. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Kanye West a hranice svobody projevu: Co je ještě legální? | Klára Fraňková a Jan Hořeňovský

Kanye West a hranice svobody projevu: Co je ještě legální? | Klára Fraňková a Jan Hořeňovský

5. 11. 2025

46 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Ivana v jižní Africe: Závrať nad vodopádem, strach v Durbanu i pěšky kolem Mysu dobré naděje

Setkání u mikrofonu: Ivana v jižní Africe: Závrať nad vodopádem, strach v Durbanu i pěšky kolem Mysu dobré naděje

5. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody Ivana v jižní Africe: Závrať nad vodopádem, strach v Durbanu i pěšky kolem Mysu dobré naděje

Ivana v jižní Africe: Závrať nad vodopádem, strach v Durbanu i pěšky kolem Mysu dobré naděje

5. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Hlavně to nehroťte! Jsou to děti... | Pavel Knap

FOTRŮV VÝCUC z Hlavně to nehroťte! Jsou to děti... | Pavel Knap

5. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Vazby na FSB, lobbování u Orbána a sexuální obtěžování. Šéf ruského pravoslaví v Česku má problém

Vazby na FSB, lobbování u Orbána a sexuální obtěžování. Šéf ruského pravoslaví v Česku má problém

5. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Sporťák Vojtěch Bernatský trpěl chladným vztahem rodičů: Nejvíc jsem si přál láskyplnou rodinu

Sporťák Vojtěch Bernatský trpěl chladným vztahem rodičů: Nejvíc jsem si přál láskyplnou rodinu

5. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Příroda. To je velké celoživotní a profesní téma Zdenky Rozbrojové

Odpolední interview: Příroda. To je velké celoživotní a profesní téma Zdenky Rozbrojové

5. 11. 2025

12 min

Obrázek epizody Houpačky: Po dětech zpátky ve formě? Spíš jde o to najít novou normu. Některé změny na těle už jsou napořád

Houpačky: Po dětech zpátky ve formě? Spíš jde o to najít novou normu. Některé změny na těle už jsou napořád

5. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Bělá nad Radbuzou. Město v srdci Českého lesa se rozvíjí, na železnou oponu ale nezapomíná

Co vás zajímá: Bělá nad Radbuzou. Město v srdci Českého lesa se rozvíjí, na železnou oponu ale nezapomíná

5. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Novák: Rusko plánuje udělat z dobytých měst Ukrajiny muzea

Interview Plus: Novák: Rusko plánuje udělat z dobytých měst Ukrajiny muzea

5. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Instruktor přežití Amar Ibrahim k příručce 72 hodin: Na první dny krize mějte vodu, jídlo a rozhlas

Blízká setkání: Instruktor přežití Amar Ibrahim k příručce 72 hodin: Na první dny krize mějte vodu, jídlo a rozhlas

5. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Instruktor přežití Amar Ibrahim k příručce 72 hodin: Na první dny krize mějte vodu, jídlo a rozhlas

Blízká setkání: Instruktor přežití Amar Ibrahim k příručce 72 hodin: Na první dny krize mějte vodu, jídlo a rozhlas

5. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Instruktor přežití Amar Ibrahim k příručce 72 hodin: Na první dny krize mějte vodu, jídlo a rozhlas

Instruktor přežití Amar Ibrahim k příručce 72 hodin: Na první dny krize mějte vodu, jídlo a rozhlas

5. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bříza: Rusko nemá zájem o drahé jaderné závody, prohrálo by

Osobnost Plus: Bříza: Rusko nemá zájem o drahé jaderné závody, prohrálo by

5. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Je trapné mít přítele? Proč už ženy nevnímají vztah jako nejvyšší metu

Je trapné mít přítele? Proč už ženy nevnímají vztah jako nejvyšší metu

5. 11. 2025

1 hod

Obrázek epizody Alex a host: Jet k porodu byla výzva, a to jsem zažil až po pěti letech u záchranky, říká záchranář Radek Strnad

Alex a host: Jet k porodu byla výzva, a to jsem zažil až po pěti letech u záchranky, říká záchranář Radek Strnad

5. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Jet k porodu byla výzva, a to jsem zažil až po pěti letech u záchranky, říká záchranář Radek Strnad

Jet k porodu byla výzva, a to jsem zažil až po pěti letech u záchranky, říká záchranář Radek Strnad

5. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Niky vs. AI. Je i můj život neobyčejný?

Niky vs. AI. Je i můj život neobyčejný?

5. 11. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Gerontopedagogika řeší vzdělávání i kvalitu života: Nejdůležitější je neztrácet kontakt s lidmi

Radioporadna: Gerontopedagogika řeší vzdělávání i kvalitu života: Nejdůležitější je neztrácet kontakt s lidmi

5. 11. 2025

21 min