Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Podzimní a zimní čas přitahuje vykradače chat a chalup

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Podzimní a zimní čas přitahuje vykradače chat a chalup

7. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Podzimní a zimní čas přitahuje vykradače chat a chalup

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Podzimní a zimní čas přitahuje vykradače chat a chalup

7. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Už nejsem ta nepřehlédnutelná koruna stromu. Jsem kmen a brzy budu kořeny

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Už nejsem ta nepřehlédnutelná koruna stromu. Jsem kmen a brzy budu kořeny

7. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Už nejsem ta nepřehlédnutelná koruna stromu. Jsem kmen a brzy budu kořeny

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Už nejsem ta nepřehlédnutelná koruna stromu. Jsem kmen a brzy budu kořeny

7. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Zpěvačka Lucie Bílá: Už nejsem ta nepřehlédnutelná koruna stromu. Jsem kmen a brzy budu kořeny

Zpěvačka Lucie Bílá: Už nejsem ta nepřehlédnutelná koruna stromu. Jsem kmen a brzy budu kořeny

7. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Expert: Vyjednavač se nestará o to, jak vypadá. Naslouchá

Osobnost Plus: Expert: Vyjednavač se nestará o to, jak vypadá. Naslouchá

7. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Je to hrozné, že, směje se první žena oceněná Dlabalovou cenou, paní doktorka Alena Schmoranzová

Je to hrozné, že, směje se první žena oceněná Dlabalovou cenou, paní doktorka Alena Schmoranzová

7. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Desítka Pavla Horvátha bavila v Hradci Králové. Východočechy rozzářily historky Daridy a Koukala

Desítka Pavla Horvátha: Desítka Pavla Horvátha bavila v Hradci Králové. Východočechy rozzářily historky Daridy a Koukala

7. 11. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Afta není opar. Zásadní rozdíl je, že afty nejsou nakažlivé, uklidňuje Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Afta není opar. Zásadní rozdíl je, že afty nejsou nakažlivé, uklidňuje Kateřina Cajthamlová

7. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Afta není opar. Zásadní rozdíl je, že afty nejsou nakažlivé, uklidňuje Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Afta není opar. Zásadní rozdíl je, že afty nejsou nakažlivé, uklidňuje Kateřina Cajthamlová

7. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Kongo: Cena slona - dokumentarista Arthur Sniegon a producent Lukáš Hodiš

Kongo: Cena slona - dokumentarista Arthur Sniegon a producent Lukáš Hodiš

7. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Podzim bych mohl mít celý rok. Barevnost i melancholie, je tam vše, usmívá se básník Radek Vohlídka

Host ve studiu: Podzim bych mohl mít celý rok. Barevnost i melancholie, je tam vše, usmívá se básník Radek Vohlídka

7. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Držiteli Medailí města Liberec jsou Markéta Tallerová a Oldřich Kaiser

Držiteli Medailí města Liberec jsou Markéta Tallerová a Oldřich Kaiser

7. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Modernizace německé armády? Naplní-li se, stane se nejsilnější pozemní armádou Evropy

Co se děje se světem: Bříza: Modernizace německé armády? Naplní-li se, stane se nejsilnější pozemní armádou Evropy

7. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Vrcholné dílo Václava Cílka: Dvě třetiny naší historie se odehrály ve středních Čechách

Vrcholné dílo Václava Cílka: Dvě třetiny naší historie se odehrály ve středních Čechách

7. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody After Action Report #3

After Action Report #3

7. 11. 2025

9 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sejmutí ukrajinské vlajky z budovy Sněmovny. Musk a Tesla. Česko-keňské pivo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sejmutí ukrajinské vlajky z budovy Sněmovny. Musk a Tesla. Česko-keňské pivo

7. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody BODY IMAGE aneb jak vnímáme svoji vlastní váhu

BODY IMAGE aneb jak vnímáme svoji vlastní váhu

7. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Byl Adolf Hitler komunista?

Byl Adolf Hitler komunista?

7. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

7. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

7. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody 80. NESPOUTANÁ POLITIKA: Made in China - jak vzniká moc 21. století

80. NESPOUTANÁ POLITIKA: Made in China - jak vzniká moc 21. století

7. 11. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody 3/12 - Minimalismus ve hmotě, hlavě, činnostech a přátelstvích

3/12 - Minimalismus ve hmotě, hlavě, činnostech a přátelstvích

7. 11. 2025

41 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

7. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

7. 11. 2025

16 min