Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #18 "Chtěla bych hospicům vrátit tu pomoc, kterou mi oni poskytli." Host: Petra Vrbová

#18 "Chtěla bych hospicům vrátit tu pomoc, kterou mi oni poskytli." Host: Petra Vrbová

8. 11. 2025

55 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Havel předsedou TOP 09. Výjimka ze sankcí pro Maďarsko. Potravinová sbírka

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Havel předsedou TOP 09. Výjimka ze sankcí pro Maďarsko. Potravinová sbírka

8. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Styl není o drahých značkách, říká influencerka Mariana Prachařová. Co ji naučil pobyt v Londýně?

Host Lenky Vahalové: Styl není o drahých značkách, říká influencerka Mariana Prachařová. Co ji naučil pobyt v Londýně?

8. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Styl není o drahých značkách, říká influencerka Mariana Prachařová. Co ji naučil pobyt v Londýně?

Styl není o drahých značkách, říká influencerka Mariana Prachařová. Co ji naučil pobyt v Londýně?

8. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

Středočeská setkání: Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

8. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kombinace popu a jazzu? Jde o to, aby lidé neměli strach z odlišnosti, říká zpěvák Jamie Cullum

Host Radiožurnálu: Kombinace popu a jazzu? Jde o to, aby lidé neměli strach z odlišnosti, říká zpěvák Jamie Cullum

8. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Kombinace popu a jazzu? Jde o to, aby lidé neměli strach z odlišnosti, říká zpěvák Jamie Cullum

Kombinace popu a jazzu? Jde o to, aby lidé neměli strach z odlišnosti, říká zpěvák Jamie Cullum

8. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

8. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Selects: How Conversion Therapy Doesn't Work

Selects: How Conversion Therapy Doesn't Work

8. 11. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Laboratoř: Elektroléčba urychluje opravy tkání a rychleji léčí rány

Laboratoř: Elektroléčba urychluje opravy tkání a rychleji léčí rány

8. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody #4 Docílit dobra zlem?

#4 Docílit dobra zlem?

8. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Biochemik Václav Pačes. Díky čemu se snadno vpravuje do cizích jazyků?

Stříbrný vítr: Biochemik Václav Pačes. Díky čemu se snadno vpravuje do cizích jazyků?

8. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Biochemik Václav Pačes. Díky čemu se snadno vpravuje do cizích jazyků?

Stříbrný vítr: Biochemik Václav Pačes. Díky čemu se snadno vpravuje do cizích jazyků?

8. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Biochemik Václav Pačes. Díky čemu se snadno vpravuje do cizích jazyků?

Biochemik Václav Pačes. Díky čemu se snadno vpravuje do cizích jazyků?

8. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zimní pneumatiky vybírejte dle potřeb. Kdy se vyplatí celoroční a proč je potřeba kontrolovat tlak?

Hobby magazín: Zimní pneumatiky vybírejte dle potřeb. Kdy se vyplatí celoroční a proč je potřeba kontrolovat tlak?

8. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zimní pneumatiky vybírejte dle potřeb. Kdy se vyplatí celoroční a proč je potřeba kontrolovat tlak?

Hobby magazín: Zimní pneumatiky vybírejte dle potřeb. Kdy se vyplatí celoroční a proč je potřeba kontrolovat tlak?

8. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Pod čarou: Domy mají paměť. Ale co ty zbourané?

Pod čarou: Domy mají paměť. Ale co ty zbourané?

8. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Moň, Tim, Kryštof a Ori navštívili Ježka bez klece

Moň, Tim, Kryštof a Ori navštívili Ježka bez klece

8. 11. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody #1017 - Jonathan Anomaly - What Embryo Selection Means for Humanity

#1017 - Jonathan Anomaly - What Embryo Selection Means for Humanity

8. 11. 2025

2 hod 3 min

Obrázek epizody Pěna dní: Je v pohodě nebýt v pohodě.

Pěna dní: Je v pohodě nebýt v pohodě.

8. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: loupež v Louvru, konec hudby v MTV, ombudsmani mezi umělci, Pasolini trvá

Akcent: Výběr týdne: loupež v Louvru, konec hudby v MTV, ombudsmani mezi umělci, Pasolini trvá

7. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Hovory: Podnikatel s nádobím Fabini: Potřebujete štěstí i naivitu

Hovory: Podnikatel s nádobím Fabini: Potřebujete štěstí i naivitu

7. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody #2 Jak být hlavní postavou v jeho příběhu

#2 Jak být hlavní postavou v jeho příběhu

7. 11. 2025

10 min

Obrázek epizody #1 Tinder, 3 děti a 2 světy

#1 Tinder, 3 děti a 2 světy

7. 11. 2025

13 min