Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Schillerova vyhlídka

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Schillerova vyhlídka

10. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Dutý kámen

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Dutý kámen

10. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Zelený vrch a Švýcarna

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Zelený vrch a Švýcarna

10. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Za básníkem Theodorem Körnerem

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Za básníkem Theodorem Körnerem

10. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zelený vrch a Švýcarna

Zelený vrch a Švýcarna

10. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Za básníkem Theodorem Körnerem

Za básníkem Theodorem Körnerem

10. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Což se mně, má milá, hezká zdáš

Což se mně, má milá, hezká zdáš

10. 2. 2026

7 min

Obrázek epizody Kavárna: Nechci být paralyzovaná velkolepou historií galerie, říká nová kurátorka budějovického Domu umění

Kavárna: Nechci být paralyzovaná velkolepou historií galerie, říká nová kurátorka budějovického Domu umění

10. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Nadšený vinař si splnil sen a založil vinohrad uprostřed Vysočiny. A hroznům se očividně daří

Nadšený vinař si splnil sen a založil vinohrad uprostřed Vysočiny. A hroznům se očividně daří

10. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody 82. díl - Past jménem „hodná holka“ – Jak nás potřeba zavděčit se stojí svobodu se Zuzkou Mihálechovou

82. díl - Past jménem „hodná holka“ – Jak nás potřeba zavděčit se stojí svobodu se Zuzkou Mihálechovou

10. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Krobot: Vždycky jsem si vybíral divné herce. Teď mě zajímají ti, kteří divadlo dělat nechtějí

Vizitka: Krobot: Vždycky jsem si vybíral divné herce. Teď mě zajímají ti, kteří divadlo dělat nechtějí

10. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Krobot: Vždycky jsem si vybíral divné herce. Teď mě zajímají ti, kteří divadlo dělat nechtějí

Vizitka: Krobot: Vždycky jsem si vybíral divné herce. Teď mě zajímají ti, kteří divadlo dělat nechtějí

10. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Krobot: Vždycky jsem si vybíral divné herce. Teď mě zajímají ti, kteří divadlo dělat nechtějí

Krobot: Vždycky jsem si vybíral divné herce. Teď mě zajímají ti, kteří divadlo dělat nechtějí

10. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Soška, za kterou jezdí lidé z celého světa. Pražské Jezulátko zdobí šaty dle liturgického období

Soška, za kterou jezdí lidé z celého světa. Pražské Jezulátko zdobí šaty dle liturgického období

10. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody podcast - 9.2.2026

podcast - 9.2.2026

10. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Episode 21 - Isabella's podcast

Episode 21 - Isabella's podcast

10. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Román 22:04 Bena Lernera popisuje svět krátce před rozpadem liberálního konsenzu

Román 22:04 Bena Lernera popisuje svět krátce před rozpadem liberálního konsenzu

10. 2. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Román 22:04 Bena Lernera popisuje svět krátce před rozpadem liberálního konsenzu

Román 22:04 Bena Lernera popisuje svět krátce před rozpadem liberálního konsenzu

10. 2. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Žijeme ve vedlejších efektech planetárního krachu, říkají antropologové z projektu ResisTerra

Žijeme ve vedlejších efektech planetárního krachu, říkají antropologové z projektu ResisTerra

10. 2. 2026

57 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Do Bílovce za Tomášem Baťou láká výstava tamního muzea

Křížem krajem: Do Bílovce za Tomášem Baťou láká výstava tamního muzea

10. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bořek Lizec: Rozdělení USA dosáhlo existenciální úrovně. Každý cítí, že jeho Amerika je v ohrožení

Jak to vidí...: Bořek Lizec: Rozdělení USA dosáhlo existenciální úrovně. Každý cítí, že jeho Amerika je v ohrožení

10. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Průkopnice na kolečkách. Matka s dcerou byly prvními trenérkami kolečkového krasobruslení u nás

Průkopnice na kolečkách. Matka s dcerou byly prvními trenérkami kolečkového krasobruslení u nás

10. 2. 2026

2 min