Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Stavba smíření slaví 25 let. Jak unikátní budova vznikla, vzpomínala tehdejší ředitelka i architekt

Stavba smíření slaví 25 let. Jak unikátní budova vznikla, vzpomínala tehdejší ředitelka i architekt

10. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Ex Veroniky Kopřivové si bude vybírat dívku v televizi. „Měl jsem to po rozchodu těžší než ona teď,“ říká nový bachelor

Ex Veroniky Kopřivové si bude vybírat dívku v televizi. „Měl jsem to po rozchodu těžší než ona teď,“ říká nový bachelor

10. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Stáří je privilegium a může být krásné, říká socioložka stárnutí. A vysvětluje, jak na to

Stáří je privilegium a může být krásné, říká socioložka stárnutí. A vysvětluje, jak na to

10. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jelínek o vlajkách a schůzce na Hradě: Prezident odmítne Turka před jmenováním premiéra

Jak to vidí...: Politolog Jelínek o vlajkách a schůzce na Hradě: Prezident odmítne Turka před jmenováním premiéra

10. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jaký jsem na pódiu, takový jsem v soukromí, přiznává Xavier Baumaxa. Vydává novou desku Slibotechno

Host Lucie Výborné: Jaký jsem na pódiu, takový jsem v soukromí, přiznává Xavier Baumaxa. Vydává novou desku Slibotechno

10. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jaký jsem na pódiu, takový jsem v soukromí, přiznává Xavier Baumaxa. Vydává novou desku Slibotechno

Host Lucie Výborné: Jaký jsem na pódiu, takový jsem v soukromí, přiznává Xavier Baumaxa. Vydává novou desku Slibotechno

10. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Jaký jsem na pódiu, takový jsem v soukromí, přiznává Xavier Baumaxa. Vydává novou desku Slibotechno

Jaký jsem na pódiu, takový jsem v soukromí, přiznává Xavier Baumaxa. Vydává novou desku Slibotechno

10. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Herec a zpěvák Lukáš Adam, rýmařovský rodák, získal cenu Thálie

Host Českého rozhlasu Ostrava: Herec a zpěvák Lukáš Adam, rýmařovský rodák, získal cenu Thálie

10. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Jedlíci na cestách: Holandsko

Host Dopoledního expresu: Jedlíci na cestách: Holandsko

10. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Svatý Martin letos přináší vynikající mladá vína. Pár bublinek není na závadu

Radioporadna: Svatý Martin letos přináší vynikající mladá vína. Pár bublinek není na závadu

10. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Svatý Martin letos přináší vynikající mladá vína. Pár bublinek není na závadu

Radioporadna: Svatý Martin letos přináší vynikající mladá vína. Pár bublinek není na závadu

10. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Byla to fotbalová válka a občas mi chyběl mezi hráči respekt, hodnotí Horváth šlágr Plzně se Slavií

Desítka Pavla Horvátha: Byla to fotbalová válka a občas mi chyběl mezi hráči respekt, hodnotí Horváth šlágr Plzně se Slavií

10. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Advent na Tepně Vysočiny: Svatý Martin, betlémy i světelné stezky

Dobré dopoledne: Advent na Tepně Vysočiny: Svatý Martin, betlémy i světelné stezky

10. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody ZADRÁŽOVÉ SPO(Ti)FAVIT-2025-11-10-A

ZADRÁŽOVÉ SPO(Ti)FAVIT-2025-11-10-A

10. 11. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody ZADRÁŽOVÉ SPO(Ti)FAVIT-2025-11-10-A

ZADRÁŽOVÉ SPO(Ti)FAVIT-2025-11-10-A

10. 11. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody Celý německý ekonomický model se zhroutil, říká komentátor a politolog Schuster

Celý německý ekonomický model se zhroutil, říká komentátor a politolog Schuster

10. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Pramen Vltavy vytvořil čert. Říká to jedna stará legenda

Pramen Vltavy vytvořil čert. Říká to jedna stará legenda

10. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Ve Slavkovicích se narodil známý prvorepublikový senátor. Do vsi za ním přijel i prezident

Ve Slavkovicích se narodil známý prvorepublikový senátor. Do vsi za ním přijel i prezident

10. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Turnaj mistryň 2025? Skvěle vyladěná forma Rybakinové, rekordní preis money a přizpůsobivá Siniaková

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Turnaj mistryň 2025? Skvěle vyladěná forma Rybakinové, rekordní preis money a přizpůsobivá Siniaková

10. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Byla výjimečně silnou, vzdělanou a vtipnou ženou, vzpomínají na závodnici Elišku Junkovou její vnuci

Větrník - Host ve studiu: Byla výjimečně silnou, vzdělanou a vtipnou ženou, vzpomínají na závodnici Elišku Junkovou její vnuci

10. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Hlaváček: Architektura je jen dobrá, nebo špatná. Nádraží by měla být pro lidi příjemná

Vizitka: Architekt Hlaváček: Architektura je jen dobrá, nebo špatná. Nádraží by měla být pro lidi příjemná

10. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Hlaváček: Architektura je jen dobrá, nebo špatná. Nádraží by měla být pro lidi příjemná

Vizitka: Architekt Hlaváček: Architektura je jen dobrá, nebo špatná. Nádraží by měla být pro lidi příjemná

10. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Architekt Hlaváček: Architektura je jen dobrá, nebo špatná. Nádraží by měla být pro lidi příjemná

Architekt Hlaváček: Architektura je jen dobrá, nebo špatná. Nádraží by měla být pro lidi příjemná

10. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Souček dobře předvídá situace a umí si najít ideální prostor, jak udeřit, chválí Tylšar

S mikrofonem do Anglie: Souček dobře předvídá situace a umí si najít ideální prostor, jak udeřit, chválí Tylšar

10. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V Moravskoslezské vědecké knihovně v Ostravě je tento týden ve znamení festivalu Dny AI

Křížem krajem: V Moravskoslezské vědecké knihovně v Ostravě je tento týden ve znamení festivalu Dny AI

10. 11. 2025

10 min