Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Aké zadanie, taký výsledok. Peter Šebo radí, ako z ChatGPT vyžmýkať maximum

Aké zadanie, taký výsledok. Peter Šebo radí, ako z ChatGPT vyžmýkať maximum

12. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Chudáčci: Svíčky udělají z místnosti útulnou jeskyňku a z lásky je někdy potřeba i zabít morče, radí Chudáčci

Chudáčci: Svíčky udělají z místnosti útulnou jeskyňku a z lásky je někdy potřeba i zabít morče, radí Chudáčci

12. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ekonom: Stanjura byl silný ministr, byť tak nepůsobil

Osobnost Plus: Ekonom: Stanjura byl silný ministr, byť tak nepůsobil

12. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody How Lasers Work

How Lasers Work

12. 2. 2026

46 min

Obrázek epizody S Emou Sikorou o knihách Sedm principů spokojeného manželství & The All-or-Nothing Marriage

S Emou Sikorou o knihách Sedm principů spokojeného manželství & The All-or-Nothing Marriage

12. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Co dělat v samořídícím autě a jak skončí Elon Musk?

Co dělat v samořídícím autě a jak skončí Elon Musk?

12. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Apatyka: Cukrovka je záludná, protože nebolí, upozorňuje přerovský lékař David Halata

Apatyka: Cukrovka je záludná, protože nebolí, upozorňuje přerovský lékař David Halata

12. 2. 2026

36 min

Obrázek epizody Apatyka: Cukrovka je záludná, protože nebolí, upozorňuje přerovský lékař David Halata

Apatyka: Cukrovka je záludná, protože nebolí, upozorňuje přerovský lékař David Halata

12. 2. 2026

36 min

Obrázek epizody Radioporadna: Úhel plodnosti. Obecně platí, že na větvích s úhlem růstu nad 45 stupňů ovocné stromy nerodí

Radioporadna: Úhel plodnosti. Obecně platí, že na větvích s úhlem růstu nad 45 stupňů ovocné stromy nerodí

12. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Na první rande jsem zaspal.“ Jan a Jiřina Rosákovi slaví 15 let Šťastné cesty

Blízká setkání: „Na první rande jsem zaspal.“ Jan a Jiřina Rosákovi slaví 15 let Šťastné cesty

12. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Na první rande jsem zaspal.“ Jan a Jiřina Rosákovi slaví 15 let Šťastné cesty

Blízká setkání: „Na první rande jsem zaspal.“ Jan a Jiřina Rosákovi slaví 15 let Šťastné cesty

12. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody „Na první rande jsem zaspal.“ Jan a Jiřina Rosákovi slaví 15 let Šťastné cesty

„Na první rande jsem zaspal.“ Jan a Jiřina Rosákovi slaví 15 let Šťastné cesty

12. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Alex a host: Modeling jsem brala jako vysokoškolskou brigádu, říká miss a farmaceutka Jana Doleželová

Alex a host: Modeling jsem brala jako vysokoškolskou brigádu, říká miss a farmaceutka Jana Doleželová

12. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Modeling jsem brala jako vysokoškolskou brigádu, říká miss a farmaceutka Jana Doleželová

Modeling jsem brala jako vysokoškolskou brigádu, říká miss a farmaceutka Jana Doleželová

12. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příjmy a výdaje českých domácností. Konkurenceschopnost EU. Josef Urválek

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příjmy a výdaje českých domácností. Konkurenceschopnost EU. Josef Urválek

12. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Konec jeseterů v Čechách. Poslední kus byl v Labi zaznamenán v roce 1933

Hobby magazín: Konec jeseterů v Čechách. Poslední kus byl v Labi zaznamenán v roce 1933

12. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Konec jeseterů v Čechách. Poslední kus byl v Labi zaznamenán v roce 1933

Hobby magazín: Konec jeseterů v Čechách. Poslední kus byl v Labi zaznamenán v roce 1933

12. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Víte, co mají Nechanice společného s Českým Krumlovem? Rožmberskou, červenou růži v městském znaku

Host ve studiu: Víte, co mají Nechanice společného s Českým Krumlovem? Rožmberskou, červenou růži v městském znaku

12. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Marek: AI změní ekonomiku. Jako když chůzi nahradíte autem

Řečí peněz: Marek: AI změní ekonomiku. Jako když chůzi nahradíte autem

12. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Vše, co potřebujete vědět o anestezii

Lékárna: Vše, co potřebujete vědět o anestezii

12. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Suchej únor dává šanci něco o sobě zjistit, říká tajemník Unie lidí se zkušeností se závislostí

Host Dopoledního expresu: Suchej únor dává šanci něco o sobě zjistit, říká tajemník Unie lidí se zkušeností se závislostí

12. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Lékárna: Vše, co potřebujete vědět o anestezii

Lékárna: Vše, co potřebujete vědět o anestezii

12. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hele, motorka! Kampaň učí řidiče vnímat jednostopá vozidla

Radioporadna: Hele, motorka! Kampaň učí řidiče vnímat jednostopá vozidla

12. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hele, motorka! Kampaň učí řidiče vnímat jednostopá vozidla

Radioporadna: Hele, motorka! Kampaň učí řidiče vnímat jednostopá vozidla

12. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Květinou na Valentýna nešlápnete vedle. Rudé růže nikdy nezklamou, říká floristka

Dobré dopoledne: Květinou na Valentýna nešlápnete vedle. Rudé růže nikdy nezklamou, říká floristka

12. 2. 2026

18 min