Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máme hosty: Ovce žerou první. Nová komedie si bere na paškál svět koučů a mentorů

Máme hosty: Ovce žerou první. Nová komedie si bere na paškál svět koučů a mentorů

16. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Už ne oko za oko, ale hlava za oko. Írán chce garance, ne jen příměří

Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Už ne oko za oko, ale hlava za oko. Írán chce garance, ne jen příměří

16. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Infojeskyňka /03

Infojeskyňka /03

16. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody František Čech vs. hodně tance za málo peněz // RANT Prostoru #134

František Čech vs. hodně tance za málo peněz // RANT Prostoru #134

16. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Fantomové

Ivan Mls: Fantomové

16. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Proč v roce 2012 neskončil svět?

Proč v roce 2012 neskončil svět?

16. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Floridě platí jednoduché pravidlo: kde je voda, tam je aligátor. Člověk je mu ale většinou jedno

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Floridě platí jednoduché pravidlo: kde je voda, tam je aligátor. Člověk je mu ale většinou jedno

16. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Na Floridě platí jednoduché pravidlo: kde je voda, tam je aligátor. Člověk je mu ale většinou jedno

Na Floridě platí jednoduché pravidlo: kde je voda, tam je aligátor. Člověk je mu ale většinou jedno

16. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Nina Rutová: Dělej jen to, co dělají místní

Nina Rutová: Dělej jen to, co dělají místní

16. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody The Rise of History’s Greatest Emperor: An Untold Story - Alex Petkas - #1085

The Rise of History’s Greatest Emperor: An Untold Story - Alex Petkas - #1085

16. 4. 2026

2 hod 1 min

Obrázek epizody Agáta & host: Bubílková – Chlapi tohle nezvládají! (krátká verze)

Agáta & host: Bubílková – Chlapi tohle nezvládají! (krátká verze)

16. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Sexmise 2 – Mladí muži křičí na mraky

Sexmise 2 – Mladí muži křičí na mraky

16. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody „Vydal jsem se vstříc svému stínu. Polárnictví mi přineslo klid na duši“ – Petr Horký

„Vydal jsem se vstříc svému stínu. Polárnictví mi přineslo klid na duši“ – Petr Horký

16. 4. 2026

54 min

Obrázek epizody Konec toxických reality shows a nakvašených maminek. Televizní expertka Kamila Zlatušková hodnotí českou tvorbu

Konec toxických reality shows a nakvašených maminek. Televizní expertka Kamila Zlatušková hodnotí českou tvorbu

16. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Pavel Šporcl. Sen být nejlepší, americké dno, nekompetentní politici a boj o přežití kultury

Pavel Šporcl. Sen být nejlepší, americké dno, nekompetentní politici a boj o přežití kultury

16. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: NATO bez USA. Vystoupí Trump?

Vinohradská 12: NATO bez USA. Vystoupí Trump?

16. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 111, o Miláně, o cestách na měsíc, o pekárně August a dalších věcech, co nás zaujaly

Taste of Prague Podcast, Ep. 111, o Miláně, o cestách na měsíc, o pekárně August a dalších věcech, co nás zaujaly

15. 4. 2026

46 min

Obrázek epizody Hovory: O Rusku se informuje povrchně. Nesledujeme, co se děje v hlubších vrstvách společnosti, míní rusista

Hovory: O Rusku se informuje povrchně. Nesledujeme, co se děje v hlubších vrstvách společnosti, míní rusista

15. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody EP36: Nákupy spodního prádla, Pavel Novotný za katrem a den dávání rad zdarma

EP36: Nákupy spodního prádla, Pavel Novotný za katrem a den dávání rad zdarma

15. 4. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody EP34: Hranatá legenda v kulatém těle, mladý papež a trdelník za všechny prachy

EP34: Hranatá legenda v kulatém těle, mladý papež a trdelník za všechny prachy

15. 4. 2026

1 hod 39 min

Obrázek epizody EP29: Podvodný franšízing, mužské beauty rutiny a byznys s luxusem

EP29: Podvodný franšízing, mužské beauty rutiny a byznys s luxusem

15. 4. 2026

1 hod 48 min

Obrázek epizody 130 Bhagavadgíta

130 Bhagavadgíta

15. 4. 2026

59 min

Obrázek epizody Studenti se seznámili s životem Jana Buly a Václava Drboly

Studenti se seznámili s životem Jana Buly a Václava Drboly

15. 4. 2026

17 min

Obrázek epizody Casablanca: Bukurešť mě štve i baví tím, jak si hraje na Západ. Město mě zocelilo, říká Nela Bártová

Casablanca: Bukurešť mě štve i baví tím, jak si hraje na Západ. Město mě zocelilo, říká Nela Bártová

15. 4. 2026

29 min