Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PPP9: Sníh

PPP9: Sníh

16. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Nebinární Maxine a Rom Adrian. Co ukazuje Facka a Odpustit?

Leonardo Plus: Nebinární Maxine a Rom Adrian. Co ukazuje Facka a Odpustit?

16. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Románové Medúzy Jakuba Stanjury rozplizlé mezi krimi, body hororem a nudou

Románové Medúzy Jakuba Stanjury rozplizlé mezi krimi, body hororem a nudou

16. 11. 2025

1 hod 55 min

Obrázek epizody Románové Medúzy Jakuba Stanjury rozplizlé mezi krimi, body hororem a nudou

Románové Medúzy Jakuba Stanjury rozplizlé mezi krimi, body hororem a nudou

16. 11. 2025

1 hod 55 min

Obrázek epizody Zlá macecha z Popelky se narodila ve Všerubech u Plzně

Zlá macecha z Popelky se narodila ve Všerubech u Plzně

16. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala

Zlatá láska: Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala

16. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody #23 MARTIN HARICH - ŽIVOT PO SUPERSTAR, CO MU SOUTĚŽE VZALY A DALY, CESTA DO SANTIAGA DE COMPOSTELA...| Podcast Slyšíš MĚ?

#23 MARTIN HARICH - ŽIVOT PO SUPERSTAR, CO MU SOUTĚŽE VZALY A DALY, CESTA DO SANTIAGA DE COMPOSTELA...| Podcast Slyšíš MĚ?

16. 11. 2025

1 hod

Obrázek epizody Oceněný dokument: Cizinci ve vlastním městě aneb Jaký je teď život na Tachovsku plném cizinců?

Oceněný dokument: Cizinci ve vlastním městě aneb Jaký je teď život na Tachovsku plném cizinců?

16. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #126 🕸️

Zprávy z lesa #126 🕸️

16. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Wohlmannův statek ve Václavicích na Hrádecku je místem, kde promlouvá historie

Wohlmannův statek ve Václavicích na Hrádecku je místem, kde promlouvá historie

16. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Svobodní u moci. Klimatická konference. Násilí v Súdánu. Péče podle Nedoklubka

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Svobodní u moci. Klimatická konference. Násilí v Súdánu. Péče podle Nedoklubka

16. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Bohemians jako rodinná láska a vše pro fanoušky. Kdo šéfuje vršovickému celku?

Seriál Radiožurnálu Sport: Bohemians jako rodinná láska a vše pro fanoušky. Kdo šéfuje vršovickému celku?

16. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Od Mozarta po Beatles, nikdo neměl víc než osm hitů. Je to dílem náhody, bilancuje David Koller

Host Radiožurnálu: Od Mozarta po Beatles, nikdo neměl víc než osm hitů. Je to dílem náhody, bilancuje David Koller

16. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Od Mozarta po Beatles, nikdo neměl víc než osm hitů. Je to dílem náhody, bilancuje David Koller

Od Mozarta po Beatles, nikdo neměl víc než osm hitů. Je to dílem náhody, bilancuje David Koller

16. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

Až na dřeň: Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

Až na dřeň: Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

Zábavná osvěta s hororovou panenkou. Natáčení videí je moje terapie, směje se pediatr Cyril Matějka

16. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jak jsem poznala kouzlo jeviště, už mě z něj nedostali, směje se herečka a zpěvačka Marie Křížová

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jak jsem poznala kouzlo jeviště, už mě z něj nedostali, směje se herečka a zpěvačka Marie Křížová

16. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Chtěli mě prodat. Bála jsem se o život. Jak se Viktorka Rys učí pracovat se strachem?

Casablanca: Chtěli mě prodat. Bála jsem se o život. Jak se Viktorka Rys učí pracovat se strachem?

16. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Chtěli mě prodat. Bála jsem se o život. Jak se Viktorka Rys učí pracovat se strachem?

Chtěli mě prodat. Bála jsem se o život. Jak se Viktorka Rys učí pracovat se strachem?

16. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jiřinka s Alenkou slaví Mezinárodní den mužů po svém – bez chlapů, ale s vůní guláše a basou piva

16. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Čo povedať kamarátovi, keď obhajuje Putina, konšpiruje o 11. septembri a chváli komunistov

Čo povedať kamarátovi, keď obhajuje Putina, konšpiruje o 11. septembri a chváli komunistov

16. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Neztrácet naději

Neztrácet naději

16. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Lenin bol terorista a vrah, tvrdí bývalý komunista. Fico padne, predpovedá disident (Epizóda 74/25)

Lenin bol terorista a vrah, tvrdí bývalý komunista. Fico padne, predpovedá disident (Epizóda 74/25)

16. 11. 2025

59 min

Obrázek epizody what's next?

what's next?

16. 11. 2025

6 min