Obrázek epizody Markéta Pekarová Adamová: Zeman vetoval rozpočet kvůli snížení rozpočtu prezidentské Kanceláře

Markéta Pekarová Adamová: Zeman vetoval rozpočet kvůli snížení rozpočtu prezidentské Kanceláře

4. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Pro a proti: Podnikům rostou zisky. Jsou to tedy oni, ne domácnosti, kdo inflaci žene nahoru, věří ekonom Švejnar

Pro a proti: Podnikům rostou zisky. Jsou to tedy oni, ne domácnosti, kdo inflaci žene nahoru, věří ekonom Švejnar

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody EP.13 - "Dokonalé tričko - existuje?" - Robin Bennett

EP.13 - "Dokonalé tričko - existuje?" - Robin Bennett

4. 11. 2022

58 min

Obrázek epizody Interview Plus: Netanjahu vezme do vlády i extremisty, aby se vyhnul trestnímu stíhání, míní analytička Kalhousová

Interview Plus: Netanjahu vezme do vlády i extremisty, aby se vyhnul trestnímu stíhání, míní analytička Kalhousová

4. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Neco malo o nasi australske skole 3

Neco malo o nasi australske skole 3

4. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Není cibulka jako cibule. Která je nejlepší na uskladnění?

Radioporadna: Není cibulka jako cibule. Která je nejlepší na uskladnění?

4. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody The Tomb of Tutankhamun (The Full Story)

The Tomb of Tutankhamun (The Full Story)

4. 11. 2022

7 hod 3 min

Obrázek epizody Zátiší 2/11/2022: Veronika Láchová o potravinových bankách

Zátiší 2/11/2022: Veronika Láchová o potravinových bankách

4. 11. 2022

52 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Blíží se velký svátek gastronomie Gurmet den s Krajem Vysočina. Už tuto sobotu

Dobré dopoledne: Blíží se velký svátek gastronomie Gurmet den s Krajem Vysočina. Už tuto sobotu

4. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody N2: Študentka, ktorá strávila leto v himalájskych pralesoch: Možností na vedecké expedície je veľa, len ich treba využiť

N2: Študentka, ktorá strávila leto v himalájskych pralesoch: Možností na vedecké expedície je veľa, len ich treba využiť

4. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Dýně škodí ježkům a na dealera se v Brně stála fronta. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Dýně škodí ježkům a na dealera se v Brně stála fronta. To jsou nej zprávy minulého týdne

4. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Dýně škodí ježkům a na dealera se v Brně stála fronta. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Dýně škodí ježkům a na dealera se v Brně stála fronta. To jsou nej zprávy minulého týdne

4. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

4. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

4. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

4. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Divadlo je platforma, která přináší otázky, jací v životě jsme a kam směřujeme, říká herec Samuel Toman

Divadlo je platforma, která přináší otázky, jací v životě jsme a kam směřujeme, říká herec Samuel Toman

4. 11. 2022

42 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: V zámeckém parku Blatná se projdete mezi daňky

Výletní tip Ladislava Zibury: V zámeckém parku Blatná se projdete mezi daňky

4. 11. 2022

1 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: V londýnském derby favorizuji Arsenal. Proti Chelsea bude mít navrch, věří Kanonýrům Petr Mikolanda

S mikrofonem do Anglie: V londýnském derby favorizuji Arsenal. Proti Chelsea bude mít navrch, věří Kanonýrům Petr Mikolanda

4. 11. 2022

39 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Podplukovník Pavel Mráz si jako velitel získal respekt tím, že vždy drží své slovo

Dopolední Region: Podplukovník Pavel Mráz si jako velitel získal respekt tím, že vždy drží své slovo

4. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Nerdopolis interview #10: Jiří Korčák – První kampaň jsme hráli přes 2 roky a měla přes 400 hodin

Nerdopolis interview #10: Jiří Korčák – První kampaň jsme hráli přes 2 roky a měla přes 400 hodin

4. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Vytrhávání vlasů jí přináší úlevu, přestat s tím jde jen obtížně

Diagnóza F: Vytrhávání vlasů jí přináší úlevu, přestat s tím jde jen obtížně

4. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Návštěva papeže v Bajhrajnu nezbourá náboženské předsudky, ale papež má odvahu

Jak to vidí...: Biskup Malý: Návštěva papeže v Bajhrajnu nezbourá náboženské předsudky, ale papež má odvahu

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Václav Malý: Návštěva papeže v Bahrajnu nezbourá náboženské předsudky. I tak má ale odvahu

Jak to vidí...: Biskup Václav Malý: Návštěva papeže v Bahrajnu nezbourá náboženské předsudky. I tak má ale odvahu

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody #72 Michal A Ondra - Alfa 4C se vrací jako Abarth, norma EURO7 se ruší a Rolls-Royce Spectre

#72 Michal A Ondra - Alfa 4C se vrací jako Abarth, norma EURO7 se ruší a Rolls-Royce Spectre

4. 11. 2022

41 min

Obrázek epizody Prečo a ako sa rozprávať o duševnom zdraví? (záznam verejnej diskusie)

Prečo a ako sa rozprávať o duševnom zdraví? (záznam verejnej diskusie)

4. 11. 2022

1 hod 4 min