Obrázek epizody Alex a host: Martin Písařík: Cestování s herectvím se kloubí těžko, těším se, že zas naskočím do hereckého režimu

Alex a host: Martin Písařík: Cestování s herectvím se kloubí těžko, těším se, že zas naskočím do hereckého režimu

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Balast #19: Ze zemí ledu a sněhu

Balast #19: Ze zemí ledu a sněhu

7. 11. 2022

56 min

Obrázek epizody Císařské hrobky ve vietnamském Hué jsou magnetem na turisty. Klid mrtvých ale není dobré rušit

Císařské hrobky ve vietnamském Hué jsou magnetem na turisty. Klid mrtvých ale není dobré rušit

7. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Císařské hrobky ve vietnamském Hué jsou magnetem na turisty. Klid mrtvých ale není dobré rušit

Zápisník zahraničních zpravodajů: Císařské hrobky ve vietnamském Hué jsou magnetem na turisty. Klid mrtvých ale není dobré rušit

7. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Děti jsou cesta k dospělým, shrnuje působení ve vyloučené lokalitě Janov sociální pracovnice

Děti jsou cesta k dospělým, shrnuje působení ve vyloučené lokalitě Janov sociální pracovnice

7. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody On Air: Děti jsou cesta k dospělým, shrnuje působení ve vyloučené lokalitě Janov sociální pracovnice

On Air: Děti jsou cesta k dospělým, shrnuje působení ve vyloučené lokalitě Janov sociální pracovnice

7. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody 3. Scott Van Wagenen: BlackDog 🔥 Že to nejde? Ale jde! Z nuly úspěšnou síť restaurací! Američan žijící v čechách..

3. Scott Van Wagenen: BlackDog 🔥 Že to nejde? Ale jde! Z nuly úspěšnou síť restaurací! Američan žijící v čechách..

7. 11. 2022

58 min

Obrázek epizody Viktorie Mertová: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

Viktorie Mertová: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

7. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

7. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

7. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Helena Hamplová je s dcerou Leontýnkou Na křídlech zvonků. A chystají pro vás úžasný vánoční koncert

Host ve studiu: Helena Hamplová je s dcerou Leontýnkou Na křídlech zvonků. A chystají pro vás úžasný vánoční koncert

7. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview with Forgen

Interview with Forgen

7. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody STRIPTÝZKY #12 – Vzhled

STRIPTÝZKY #12 – Vzhled

7. 11. 2022

50 min

Obrázek epizody 3. Scott Van Wagenen: Teaser - V čechách se dá prorazit a vybudovat úspěšnou restauraci! BlackDog 🔥

3. Scott Van Wagenen: Teaser - V čechách se dá prorazit a vybudovat úspěšnou restauraci! BlackDog 🔥

7. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Interview Plus: Petr Hlaváček, dosavadní náměstek pražského primátora, lídr hnutí STAN

Interview Plus: Petr Hlaváček, dosavadní náměstek pražského primátora, lídr hnutí STAN

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Adrenalinové triky na vodním prkně s pomocí draka. Paula Novotná je mistryní světa ve wingfoilingu

Host ve studiu: Adrenalinové triky na vodním prkně s pomocí draka. Paula Novotná je mistryní světa ve wingfoilingu

7. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody 2.Juraj Sutoris: 🔥🔥 Z pervitinu obchody za desítky milionů korun! Ze závislosti úspěšným obchodníkem, motivátorem a spisovatelem

2.Juraj Sutoris: 🔥🔥 Z pervitinu obchody za desítky milionů korun! Ze závislosti úspěšným obchodníkem, motivátorem a spisovatelem

7. 11. 2022

58 min

Obrázek epizody 2.Juraj Sutoris: Teaser 🔥🔥 Z pervitinu obchody za desítky milionů

2.Juraj Sutoris: Teaser 🔥🔥 Z pervitinu obchody za desítky milionů

7. 11. 2022

58 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Negativní dopady stavby bateriové gigafactory převažují nad pozitivy, míní zástupce obcí na Plzeňsku

Pro a proti: Negativní dopady stavby bateriové gigafactory převažují nad pozitivy, míní zástupce obcí na Plzeňsku

7. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

Vizitka: Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

7. 11. 2022

46 min

Obrázek epizody Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

7. 11. 2022

46 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #100– Johana Fundová

Maxim Pavla Vondráčka #100– Johana Fundová

7. 11. 2022

13 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #14 - Nikola Radosová

Po Živote s Tomášom Verešom #14 - Nikola Radosová

7. 11. 2022

1 hod 29 min