Obrázek epizody Špína: Mastné háro na Oscarech a neutuchající deprese. Either/or Elliotta Smithe slaví 25 let

Špína: Mastné háro na Oscarech a neutuchající deprese. Either/or Elliotta Smithe slaví 25 let

14. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Co je na Tchaj-ťi dobrého a co nám přijde špatné? - Umění Tchaj-ťi čchüan

Co je na Tchaj-ťi dobrého a co nám přijde špatné? - Umění Tchaj-ťi čchüan

14. 11. 2022

56 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zobrazovací metody

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zobrazovací metody

14. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Do you really need 8 hours of sleep every night? | Jen Gunter

Do you really need 8 hours of sleep every night? | Jen Gunter

14. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Šedý zákal nejčastěji způsobí stárnutí, postihuje ale i děti. Pokud se neřeší, může skončit slepotou

Radioporadna: Šedý zákal nejčastěji způsobí stárnutí, postihuje ale i děti. Pokud se neřeší, může skončit slepotou

14. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody Zvuk ve veřejném prostoru. Berlínský festival Parallels nabídl soundwalks i experimentální vlak

Zvuk ve veřejném prostoru. Berlínský festival Parallels nabídl soundwalks i experimentální vlak

14. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Podle článku na Wikipedii už můžu jít v klidu do důchodu, směje se úspěšný písničkář Michal Horák

Host ve studiu: Podle článku na Wikipedii už můžu jít v klidu do důchodu, směje se úspěšný písničkář Michal Horák

14. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Itálie - Apulie 1. část

Itálie - Apulie 1. část

14. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpěvačka Heidi Janků: Života si teď víc užívám, objevila jsem ženský svět

Alex a host: Zpěvačka Heidi Janků: Života si teď víc užívám, objevila jsem ženský svět

14. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Češi oživili rušnou ulici v Káhiře výstavou. Egyptští policisté z toho nebyli moc nadšení

Češi oživili rušnou ulici v Káhiře výstavou. Egyptští policisté z toho nebyli moc nadšení

14. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Češi oživili rušnou ulici v Káhiře výstavou. Egyptští policisté z toho nebyli moc nadšení

Zápisník zahraničních zpravodajů: Češi oživili rušnou ulici v Káhiře výstavou. Egyptští policisté z toho nebyli moc nadšení

14. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zpěvák Marek Ztracený: Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden

Zpěvák Marek Ztracený: Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden

14. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Marek Ztracený: Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden

Blízká setkání: Zpěvák Marek Ztracený: Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden

14. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Marek Ztracený: Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden

Blízká setkání: Zpěvák Marek Ztracený: Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden

14. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Každý z nás je ohrožen diabetem, říká diabetolog Martin Prázný

Každý z nás je ohrožen diabetem, říká diabetolog Martin Prázný

14. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Co to znamená, když se řekne „Drakiáda“?

Co to znamená, když se řekne „Drakiáda“?

14. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Plus size modelka Natálie Debnárová: Kvůli postavě jsem málem skončila s bulimií. Zachránila mě máma

Plus size modelka Natálie Debnárová: Kvůli postavě jsem málem skončila s bulimií. Zachránila mě máma

14. 11. 2022

37 min

Obrázek epizody #3 Studentský život na Kypru

#3 Studentský život na Kypru

14. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Exministr Bursík: Stávkující studenty bych podpořil. Uhelné elektrárny může nahradit fotovoltaika

Interview Plus: Exministr Bursík: Stávkující studenty bych podpořil. Uhelné elektrárny může nahradit fotovoltaika

14. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Svobodu nezažívá každý ve stejné míře, připomíná předsedkyně spolku Díky, že můžem

Host Lucie Výborné: Svobodu nezažívá každý ve stejné míře, připomíná předsedkyně spolku Díky, že můžem

14. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Svobodu nezažívá každý ve stejné míře, připomíná předsedkyně spolku Díky, že můžem

Host Lucie Výborné: Svobodu nezažívá každý ve stejné míře, připomíná předsedkyně spolku Díky, že můžem

14. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Zátiší 9/11/2022: Petr Honzejk, komentátor HN

Zátiší 9/11/2022: Petr Honzejk, komentátor HN

14. 11. 2022

46 min

Obrázek epizody Ešus 7/11/2022: Nicolette pěšky do Istanbulu

Ešus 7/11/2022: Nicolette pěšky do Istanbulu

14. 11. 2022

57 min

Obrázek epizody Petr Kolář: Vladimira Putina může brzo nahradit ještě větší jestřáb

Petr Kolář: Vladimira Putina může brzo nahradit ještě větší jestřáb

14. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je čas na dolování zdravých kořenů. Křídlatka pomůže na boreliózu, křen nejen na rýmu

Radioporadna: Je čas na dolování zdravých kořenů. Křídlatka pomůže na boreliózu, křen nejen na rýmu

14. 11. 2022

16 min