Obrázek epizody Co v tuto chvíli víme o raketovém zásahu Polska

Co v tuto chvíli víme o raketovém zásahu Polska

16. 11. 2022

35 min

Obrázek epizody Hudebník Robert Kříž aka Bob Bleedy vydal svůj debut. Inspirací byl rozpad kapely i vztah s otcem

Hudebník Robert Kříž aka Bob Bleedy vydal svůj debut. Inspirací byl rozpad kapely i vztah s otcem

16. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody On Air: Hudebník Robert Kříž aka Bob Bleedy vydal svůj debut. Inspirací byl rozpad kapely i vztah s otcem

On Air: Hudebník Robert Kříž aka Bob Bleedy vydal svůj debut. Inspirací byl rozpad kapely i vztah s otcem

16. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nezmatkujte a při problémech komunikujte se svou bankou. Doporučení finančního poradce Radka Šejvla

Radioporadna: Nezmatkujte a při problémech komunikujte se svou bankou. Doporučení finančního poradce Radka Šejvla

16. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech

Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech

16. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech. Ruce musí mít neurochirurg pořád jisté

Blízká setkání: Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech. Ruce musí mít neurochirurg pořád jisté

16. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech. Ruce musí mít neurochirurg pořád jisté

Blízká setkání: Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech. Ruce musí mít neurochirurg pořád jisté

16. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Uprostřed dlouhých lánů jižní Ukrajiny v české vesnici Veselynivka mluví češtinou všichni, i děti

Uprostřed dlouhých lánů jižní Ukrajiny v české vesnici Veselynivka mluví češtinou všichni, i děti

16. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Uprostřed dlouhých lánů jižní Ukrajiny v české vesnici Veselynivka mluví češtinou všichni, i děti

Zápisník zahraničních zpravodajů: Uprostřed dlouhých lánů jižní Ukrajiny v české vesnici Veselynivka mluví češtinou všichni, i děti

16. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Textař Richard Bergman: Coco Chanel jsem se vloudil do života a její síla mě uchvátila

Alex a host: Textař Richard Bergman: Coco Chanel jsem se vloudil do života a její síla mě uchvátila

16. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Lékař Jaroslav Malý, držitel medaile Za zásluhy I. stupně: Měl jsem opravdu štěstí na skvělé učitele

Host ve studiu: Lékař Jaroslav Malý, držitel medaile Za zásluhy I. stupně: Měl jsem opravdu štěstí na skvělé učitele

16. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Herec a režisér Jan Kačer vzpomíná:  Josef Somr byl největší erotický tahák Činoherního klubu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Herec a režisér Jan Kačer vzpomíná: Josef Somr byl největší erotický tahák Činoherního klubu

16. 11. 2022

51 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ve státní správě existují absurdity i povinností, které nejde splnit, říká prezident NKÚ Kala

Interview Plus: Ve státní správě existují absurdity i povinností, které nejde splnit, říká prezident NKÚ Kala

16. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Oběť mohla být v hlavní soutěži v Torontu, ale dali jsme přednost Benátkám, prozradil režisér Blaško

Oběť mohla být v hlavní soutěži v Torontu, ale dali jsme přednost Benátkám, prozradil režisér Blaško

16. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody On Air: Oběť mohla být v hlavní soutěži v Torontu, ale dali jsme přednost Benátkám, prozradil režisér Blaško

On Air: Oběť mohla být v hlavní soutěži v Torontu, ale dali jsme přednost Benátkám, prozradil režisér Blaško

16. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody „Věci už se tolik netutlají.“ Přibývá univerzit, které mají vlastní ombudsmany | Universitas

„Věci už se tolik netutlají.“ Přibývá univerzit, které mají vlastní ombudsmany | Universitas

16. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Stáří se dá prožít s chutí. Inspirace přichází z modrých zón

Radioporadna: Stáří se dá prožít s chutí. Inspirace přichází z modrých zón

16. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: Není produktivní, aby rodiče byli čtyři roky doma s dětmi. Stát na tom tratí, říká sociolog Prokop

Česko 2022: Život k nezaplacení: Není produktivní, aby rodiče byli čtyři roky doma s dětmi. Stát na tom tratí, říká sociolog Prokop

16. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Mašková: Svět je málo růžový. Nelíbí se mi to a bojuju s tím

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Mašková: Svět je málo růžový. Nelíbí se mi to a bojuju s tím

16. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Mašková: Svět je málo růžový. Nelíbí se mi to a bojuju s tím

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Mašková: Svět je málo růžový. Nelíbí se mi to a bojuju s tím

16. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Short Stuff: Incomplete Yawns

Short Stuff: Incomplete Yawns

16. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Nejen včelařit, ale využít tuto činnost ekonomicky a marketingově. Škola v Jihlavě má učební obor

Dobré dopoledne: Nejen včelařit, ale využít tuto činnost ekonomicky a marketingově. Škola v Jihlavě má učební obor

16. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Trumpův comeback? Bývalý republikánský oznámil, že chce opět kandidovat na hlavu USA

Rozhovory Radiožurnálu: Trumpův comeback? Bývalý republikánský oznámil, že chce opět kandidovat na hlavu USA

16. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody A. Schillerová: Ministr Stanjura odflákl rozpočtovou práci

A. Schillerová: Ministr Stanjura odflákl rozpočtovou práci

16. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko prokázalo organizační neschopnost. Ze svých chyb se ale dokáže poučit, varuje analytik Ludvík

Osobnost Plus: Rusko prokázalo organizační neschopnost. Ze svých chyb se ale dokáže poučit, varuje analytik Ludvík

16. 11. 2022

26 min