Obrázek epizody O češtině od A do Z: Se kterým pádem se pojí sloveso zavolat, se 3. (komu) nebo se 4. (koho)?

O češtině od A do Z: Se kterým pádem se pojí sloveso zavolat, se 3. (komu) nebo se 4. (koho)?

27. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody #2 Studium jazyků

#2 Studium jazyků

27. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Před lety dostal ve Francii Václav Marhoul cenu za scénář k "Nabarvenému ptáčeti", teprve teď ho promítal v Paříži

Reportáže zahraničních zpravodajů: Před lety dostal ve Francii Václav Marhoul cenu za scénář k "Nabarvenému ptáčeti", teprve teď ho promítal v Paříži

27. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody jak jsem se zbavila ekzému část 1.

jak jsem se zbavila ekzému část 1.

27. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

27. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

27. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

Zápisník zahraničních zpravodajů: Asie mě rozesmála, překvapila i rozbrečela. Ale nikdy nezklamala, popisuje zpravodaj David Jakš

27. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Za obzorem: V Bosně a Hercegovině plánují masivní stavby hydroelektráren. Může to pohřbít přírodní říční klenoty

Za obzorem: V Bosně a Hercegovině plánují masivní stavby hydroelektráren. Může to pohřbít přírodní říční klenoty

27. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Produktivita a internalizovaný kapitalismus aneb definuje to do list naši hodnotu?

Produktivita a internalizovaný kapitalismus aneb definuje to do list naši hodnotu?

27. 11. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Prožívám druhou pubertu. Tranzice je pro mě velmi šťastné období, usmívá se režisérka Daniela Špinar

Prožívám druhou pubertu. Tranzice je pro mě velmi šťastné období, usmívá se režisérka Daniela Špinar

27. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Prožívám druhou pubertu. Tranzice je pro mě velmi šťastné období, usmívá se režisérka Daniela Špinar

Až na dřeň: Prožívám druhou pubertu. Tranzice je pro mě velmi šťastné období, usmívá se režisérka Daniela Špinar

27. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody #121 - S Yemmim o cestě na Měsíc, vizích, budoucnosti a elektromobilitě

#121 - S Yemmim o cestě na Měsíc, vizích, budoucnosti a elektromobilitě

27. 11. 2022

1 hod

Obrázek epizody 6. Aleš Matoušek - Moderátor rádia Kiss, showman, Dj a jeden z nejznámějších hlasů v ČR / Teaser

6. Aleš Matoušek - Moderátor rádia Kiss, showman, Dj a jeden z nejznámějších hlasů v ČR / Teaser

27. 11. 2022

1 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 12: Jaké materiální kulisy potřebují vaše Vánoce?

Týden bez filtru 12: Jaké materiální kulisy potřebují vaše Vánoce?

27. 11. 2022

40 min

Obrázek epizody Předvánoční Slatiňany, Chrudim i Pardubice stojí za návštěvu

Předvánoční Slatiňany, Chrudim i Pardubice stojí za návštěvu

27. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Poškození míchy je obrovský zásah do života. Změní vám ho ze dne na den, říká ředitel Centra Paraple

Poškození míchy je obrovský zásah do života. Změní vám ho ze dne na den, říká ředitel Centra Paraple

27. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Poškození míchy je obrovský zásah do života. Změní vám ho ze dne na den, říká ředitel Centra Paraple

Host Radiožurnálu: Poškození míchy je obrovský zásah do života. Změní vám ho ze dne na den, říká ředitel Centra Paraple

27. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody #180 Strach nahraď postupom

#180 Strach nahraď postupom

27. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Všechno je o penězích

Všechno je o penězích

27. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Hematolog Tomáš Kozák vyměnil velkou pracovnu za malý kamrlík

Hematolog Tomáš Kozák vyměnil velkou pracovnu za malý kamrlík

27. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hematolog Tomáš Kozák vyměnil velkou pracovnu za malý kamrlík

Zálety Aleny Zárybnické: Hematolog Tomáš Kozák vyměnil velkou pracovnu za malý kamrlík

27. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: To je vražda, napsala!

Marie Tomsová: To je vražda, napsala!

27. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Oftalmolog Petr Sklenka. K čemu při výuce budoucích očních lékařů potřebuje prasečí oko?

Jak to vidí...: Oftalmolog Petr Sklenka. K čemu při výuce budoucích očních lékařů potřebuje prasečí oko?

27. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Oftalmolog Petr Sklenka. K čemu při výuce budoucích očních lékařů potřebuje prasečí oko?

Jak to vidí...: Oftalmolog Petr Sklenka. K čemu při výuce budoucích očních lékařů potřebuje prasečí oko?

27. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Jiří Weinzettl: Před koncertním sálem a knihovnou vznikne nové centrum městského života

Jiří Weinzettl: Před koncertním sálem a knihovnou vznikne nové centrum městského života

27. 11. 2022

29 min