Obrázek epizody Balanc: Body-psychoterapie léčí tělo i duši. Nejde se vypovídat z toho, co si z dětství nepamatujeme

Balanc: Body-psychoterapie léčí tělo i duši. Nejde se vypovídat z toho, co si z dětství nepamatujeme

29. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cenné zkušenosti a kontakty na spoustu přátel přivezla Dominika Kalenská z lékařské stáže v Brazílii

Host ve studiu: Cenné zkušenosti a kontakty na spoustu přátel přivezla Dominika Kalenská z lékařské stáže v Brazílii

29. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Neznámé hrdinky #4 Marie Schmolková: Během II. světové války zachránila tisíce Židů

Neznámé hrdinky #4 Marie Schmolková: Během II. světové války zachránila tisíce Židů

29. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Ágnes Němečková: Máte dítě v nemocnici a chtějí vás vykázat? Hlavně jednejte v klidu.

Ágnes Němečková: Máte dítě v nemocnici a chtějí vás vykázat? Hlavně jednejte v klidu.

29. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody The bad math of the fossil fuel industry | Tzeporah Berman

The bad math of the fossil fuel industry | Tzeporah Berman

29. 11. 2022

14 min

Obrázek epizody Zlínský podcast - Blanka Kovandová

Zlínský podcast - Blanka Kovandová

29. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

29. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

29. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pleskač z ČEZu: Na jaderný reaktor se bude stát fronta. Děláme vše pro to, abychom byli v jejím čele

Interview Plus: Pleskač z ČEZu: Na jaderný reaktor se bude stát fronta. Děláme vše pro to, abychom byli v jejím čele

29. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Roztroušená inspirace s Jiřím Kaftanem

Roztroušená inspirace s Jiřím Kaftanem

29. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Peripersonal Space: Humans’ Got Talent

Peripersonal Space: Humans’ Got Talent

29. 11. 2022

54 min

Obrázek epizody Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

29. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody On Air: Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

On Air: Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

29. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

29. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

29. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Kvalita i originální design. Zajděte na výstavu československého nábytku

Tip Karolíny Vránkové: Kvalita i originální design. Zajděte na výstavu československého nábytku

29. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Zásady společenského oblékání

Zásady společenského oblékání

29. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Michálek k vládní předloze o ochraně oznamovatelů: Zbytečná administrativní zátěž pro organizace

Pro a proti: Michálek k vládní předloze o ochraně oznamovatelů: Zbytečná administrativní zátěž pro organizace

29. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Lojové koule, nebo sypaná semínka? Která potrava je pro přikrmování ptáků na zahradě nejvhodnější

Hobby magazín: Lojové koule, nebo sypaná semínka? Která potrava je pro přikrmování ptáků na zahradě nejvhodnější

29. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

29. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

29. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

29. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Josef Bernard: Schodek státního rozpočtu je v této krizové době kompromis

Josef Bernard: Schodek státního rozpočtu je v této krizové době kompromis

29. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Orbán namíchal Evropě výbušný koktejl trpělivosti. Zbývá šalamounské řešení

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Orbán namíchal Evropě výbušný koktejl trpělivosti. Zbývá šalamounské řešení

29. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Drapte, drapte, drapulenky

Drapte, drapte, drapulenky

29. 11. 2022

5 min