Obrázek epizody Ágnes Němečková: Máte dítě v nemocnici a chtějí vás vykázat? Hlavně jednejte v klidu.

Ágnes Němečková: Máte dítě v nemocnici a chtějí vás vykázat? Hlavně jednejte v klidu.

29. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody The bad math of the fossil fuel industry | Tzeporah Berman

The bad math of the fossil fuel industry | Tzeporah Berman

29. 11. 2022

14 min

Obrázek epizody Zlínský podcast - Blanka Kovandová

Zlínský podcast - Blanka Kovandová

29. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

29. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

Host Lucie Výborné: My jsme počítali se spálenými mosty, Ukrajinci mají nakročeno jet domů, říká 86letý dobrovolník

29. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pleskač z ČEZu: Na jaderný reaktor se bude stát fronta. Děláme vše pro to, abychom byli v jejím čele

Interview Plus: Pleskač z ČEZu: Na jaderný reaktor se bude stát fronta. Děláme vše pro to, abychom byli v jejím čele

29. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Roztroušená inspirace s Jiřím Kaftanem

Roztroušená inspirace s Jiřím Kaftanem

29. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Peripersonal Space: Humans’ Got Talent

Peripersonal Space: Humans’ Got Talent

29. 11. 2022

54 min

Obrázek epizody Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

29. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody On Air: Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

On Air: Byl jsem vnitřně homofobní a dlouho jsem s coming outem otálel, říká architekt Peter žijící ve Vídni

29. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

29. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

Osobnost Plus: Čtení pomáhá trénovat náš morální sval. Jsme pak otevřenější k jinakosti druhých, říká vědkyně

29. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Kvalita i originální design. Zajděte na výstavu československého nábytku

Tip Karolíny Vránkové: Kvalita i originální design. Zajděte na výstavu československého nábytku

29. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Zásady společenského oblékání

Zásady společenského oblékání

29. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Michálek k vládní předloze o ochraně oznamovatelů: Zbytečná administrativní zátěž pro organizace

Pro a proti: Michálek k vládní předloze o ochraně oznamovatelů: Zbytečná administrativní zátěž pro organizace

29. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Lojové koule, nebo sypaná semínka? Která potrava je pro přikrmování ptáků na zahradě nejvhodnější

Hobby magazín: Lojové koule, nebo sypaná semínka? Která potrava je pro přikrmování ptáků na zahradě nejvhodnější

29. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

29. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

29. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

Vizitka: Režisér Oběti Michal Blaško: Zajímalo nás, jak se zachová většina, když soudí spor mezi menšinami

29. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Josef Bernard: Schodek státního rozpočtu je v této krizové době kompromis

Josef Bernard: Schodek státního rozpočtu je v této krizové době kompromis

29. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Orbán namíchal Evropě výbušný koktejl trpělivosti. Zbývá šalamounské řešení

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Orbán namíchal Evropě výbušný koktejl trpělivosti. Zbývá šalamounské řešení

29. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Drapte, drapte, drapulenky

Drapte, drapte, drapulenky

29. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Alena Zemančíková: Kateřina aneb malé holky

Alena Zemančíková: Kateřina aneb malé holky

29. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Tereza Vlčková: Přeživším domácího násilí nemám důvod nevěřit. Objevují se stejné vzorce.

Tereza Vlčková: Přeživším domácího násilí nemám důvod nevěřit. Objevují se stejné vzorce.

29. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody EP240 Thriving in Nonmonogamy with the Host of Open Late, Jessica Esfandiary

EP240 Thriving in Nonmonogamy with the Host of Open Late, Jessica Esfandiary

29. 11. 2022

1 hod 8 min