Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Pije jako Dán

Proč se říká, co se říká - Pije jako Dán

23. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Těrlické náměstí v budoucnu ozdobí Kapka naděje, socha Martina Kuchaře

Odpolední interview: Těrlické náměstí v budoucnu ozdobí Kapka naděje, socha Martina Kuchaře

23. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pozemní invaze Američanů do Íránu se nečeká, míní Kofroň

Osobnost Plus: Pozemní invaze Američanů do Íránu se nečeká, míní Kofroň

23. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Momenty: Veřejnoprávní média by neměla soupeřit s komerčními, říká režisér Hynek Bočan

Momenty: Veřejnoprávní média by neměla soupeřit s komerčními, říká režisér Hynek Bočan

23. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Momenty: Veřejnoprávní média by neměla soupeřit s komerčními, říká režisér Hynek Bočan

Momenty: Veřejnoprávní média by neměla soupeřit s komerčními, říká režisér Hynek Bočan

23. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Reparát: Škola jako místo setkávání. Jak vtáhnout děti do dění okolo?

Reparát: Škola jako místo setkávání. Jak vtáhnout děti do dění okolo?

23. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody #3 Dny dobrovolnictví v Plzeňském kraji

#3 Dny dobrovolnictví v Plzeňském kraji

23. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Naděje českého autokrosu Michal Hrčka: Na závodech mě baví adrenalin a rychlost, všechno dohromady

Host ve studiu: Naděje českého autokrosu Michal Hrčka: Na závodech mě baví adrenalin a rychlost, všechno dohromady

23. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Hospodské kvízy nejsou jenom pro mladé, liberečtí senioři mají ten svůj v Paláci Liebieg

Hospodské kvízy nejsou jenom pro mladé, liberečtí senioři mají ten svůj v Paláci Liebieg

23. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Náš host: Kamarádi tvrdí, že hrajeme jen nějakou deskovku. Jenže my víme svoje, říkají mladí plzeňští šachisté

Náš host: Kamarádi tvrdí, že hrajeme jen nějakou deskovku. Jenže my víme svoje, říkají mladí plzeňští šachisté

23. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Valenta: Olympiáda pro mě vždy byla hlavně jídelna a masérna. Setkávání se sportovci bylo top

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Valenta: Olympiáda pro mě vždy byla hlavně jídelna a masérna. Setkávání se sportovci bylo top

23. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody První vs. Druhá světová válka – Velké srovnání nejkrvavějších konfliktů  20. století

První vs. Druhá světová válka – Velké srovnání nejkrvavějších konfliktů 20. století

23. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

Blízká setkání: Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

Šéfka zahraničního vysílání rozhlasu Stejskalová: Dáváme světu vědět, že nejsme jen pivo a svíčková

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Boj s oligarchizací společnost prohrává. Kontrolní mechanismy se dají obejít

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Boj s oligarchizací společnost prohrává. Kontrolní mechanismy se dají obejít

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Paskvil, nebo bič na cizí agenty? Debatují Kovářová a Láska

Pro a proti: Paskvil, nebo bič na cizí agenty? Debatují Kovářová a Láska

23. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

Radioporadna: Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

23. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

23. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

Už jsem o šikaně Palestinců v Gaze nemohl mlčet, říká Hugo Toxxx

23. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Červený ministrem. Unijní zelená agenda. Český úspěch na Berlinale

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Červený ministrem. Unijní zelená agenda. Český úspěch na Berlinale

23. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Není nutné ovci zabít. Jana Voháňková vyrábí tradiční ruční technikou vegetariánskou kožešinu

Není nutné ovci zabít. Jana Voháňková vyrábí tradiční ruční technikou vegetariánskou kožešinu

23. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Lucie Kutrová: Život na dálkových trasách - od 151 dní na PCT po 1300 km dlouhý Arizona Trail

Lucie Kutrová: Život na dálkových trasách - od 151 dní na PCT po 1300 km dlouhý Arizona Trail

23. 2. 2026

44 min